۰۹-۰۴-۹۳، ۰۴:۰۳ ب.ظ
این سس رو پیشنهاد میکنم که خیلی خومشزه اس
این سس رو از روی کتاب مایکرویووم ترجمه کردم و درست کردم. ( دیگه قضاوت با شما که چقدر فعالم اما کم کم باید درس بخونم و این جینگولکیامو کم کنم )
مواد لازم:
فوتوچینی 1 بسته
پیاز 1 عدد درشت
سیر 1 بوته
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
ریحون 10 شاخه ( مقدار دلخواه )
فلفل سبز قلمی 3 عدد
ژامبون 250 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و پودر اوریگانو ( من از فلفل لیمویی استفاده کردم )
روغن زیتون یا کره کمی
فوتوچینی رو توی آب جوش به همراه کمی و نمک و چند قطره روغن میپزیم و آبکش میکنیم و اگه زودتر درست کردیم کمی بهش روغن زیتون میزنیم تا بهم نچسبن
پیاز رو خلال میکنیم و توی کره تفتش میدیم ، زیاد کره یا روغن نریزین چون سس مایونز داره و خودش چربه
سیر رو ورقه ای نازک کنین و پیاز که شفاف شد ( سرخ نشه ) به پیاز اضافه کنین
ژامبون رو هم خلال کنین و با فلفل خورد شده اضافه کنین
سس مایونز و سس کچاپ رو با کمی آب رقیق کنین و اضافه کنین
گوجه فرنگی رو خورد کنین نه خیلی ریز و اضافه کنین
نمک و فلفل و پودر اوریگانو رو بریزین
کمی که سس غلیظ شد ریحون رو با دست برگاشو نصف کنین و بریزین توش خوردش نکنین اگه برگاش کوچیکه درسته بندازین
بعد از دو دقیقه سس آماده شده رو با فوتوچینی سرو کنین
اگه مثل من فوتوچینیتونو قبلش درست کردین و سرد شده یا بریزین و با سس روی حرارت مخلوط کنین یا سس رو بریزین روشو چند دقیقه توی ماکروویو بذارین
این سس رو از روی کتاب مایکرویووم ترجمه کردم و درست کردم. ( دیگه قضاوت با شما که چقدر فعالم اما کم کم باید درس بخونم و این جینگولکیامو کم کنم )
مواد لازم:
فوتوچینی 1 بسته
پیاز 1 عدد درشت
سیر 1 بوته
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری
ریحون 10 شاخه ( مقدار دلخواه )
فلفل سبز قلمی 3 عدد
ژامبون 250 گرم
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و پودر اوریگانو ( من از فلفل لیمویی استفاده کردم )
روغن زیتون یا کره کمی
فوتوچینی رو توی آب جوش به همراه کمی و نمک و چند قطره روغن میپزیم و آبکش میکنیم و اگه زودتر درست کردیم کمی بهش روغن زیتون میزنیم تا بهم نچسبن
پیاز رو خلال میکنیم و توی کره تفتش میدیم ، زیاد کره یا روغن نریزین چون سس مایونز داره و خودش چربه
سیر رو ورقه ای نازک کنین و پیاز که شفاف شد ( سرخ نشه ) به پیاز اضافه کنین
ژامبون رو هم خلال کنین و با فلفل خورد شده اضافه کنین
سس مایونز و سس کچاپ رو با کمی آب رقیق کنین و اضافه کنین
گوجه فرنگی رو خورد کنین نه خیلی ریز و اضافه کنین
نمک و فلفل و پودر اوریگانو رو بریزین
کمی که سس غلیظ شد ریحون رو با دست برگاشو نصف کنین و بریزین توش خوردش نکنین اگه برگاش کوچیکه درسته بندازین
بعد از دو دقیقه سس آماده شده رو با فوتوچینی سرو کنین
اگه مثل من فوتوچینیتونو قبلش درست کردین و سرد شده یا بریزین و با سس روی حرارت مخلوط کنین یا سس رو بریزین روشو چند دقیقه توی ماکروویو بذارین