امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فتوچینی با سس سیر و ریحان
#1
این سس رو پیشنهاد میکنم که خیلی خومشزه اس


این سس رو از روی کتاب مایکرویووم ترجمه کردم و درست کردم. ( دیگه قضاوت با شما که چقدر فعالم اما کم کم باید درس بخونم و این جینگولکیامو کم کنم )




مواد لازم:
فوتوچینی 1 بسته

پیاز 1 عدد درشت

سیر 1 بوته

سس مایونز 2 قاشق غذاخوری

سس کچاپ 3 قاشق غذاخوری

ریحون 10 شاخه ( مقدار دلخواه )

فلفل سبز قلمی 3 عدد

ژامبون 250 گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

نمک و فلفل و پودر اوریگانو ( من از فلفل لیمویی استفاده کردم )

روغن زیتون یا کره کمی




فوتوچینی رو توی آب جوش به همراه کمی و نمک و چند قطره روغن میپزیم و آبکش میکنیم و اگه زودتر درست کردیم کمی بهش روغن زیتون میزنیم تا بهم نچسبن


پیاز رو خلال میکنیم و توی کره تفتش میدیم ، زیاد کره یا روغن نریزین چون سس مایونز داره و خودش چربه
سیر رو ورقه ای نازک کنین و پیاز که شفاف شد ( سرخ نشه ) به پیاز اضافه کنین


ژامبون رو هم خلال کنین و با فلفل خورد شده اضافه کنین
سس مایونز و سس کچاپ رو با کمی آب رقیق کنین و اضافه کنین

گوجه فرنگی رو خورد کنین نه خیلی ریز و اضافه کنین

نمک و فلفل و پودر اوریگانو رو بریزین


کمی که سس غلیظ شد ریحون رو با دست برگاشو نصف کنین و بریزین توش خوردش نکنین اگه برگاش کوچیکه درسته بندازین

بعد از دو دقیقه سس آماده شده رو با فوتوچینی سرو کنین
اگه مثل من فوتوچینیتونو قبلش درست کردین و سرد شده یا بریزین و با سس روی حرارت مخلوط کنین یا سس رو بریزین روشو چند دقیقه توی ماکروویو بذارین

پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  راز‌های خانه‌داری؛ بهترین روش برای پوست کندن سیر صنم بانو 0 60 ۱۰-۱۰-۹۹، ۰۶:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه نان سیر رژیمی و سرشار از پروتئین نیـایــش 0 154 ۰۷-۰۹-۹۷، ۰۳:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش
  چند دستور پخت متنوع برای فتوچینی صنم بانو 6 191 ۰۶-۱۲-۹۶، ۱۱:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان