امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیله سوخاری با سیب زمینی گلپری
#1
فیله سوخاری با سیب زمنی گلپری

[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87%D9%87%D9%87%D9%87.jpg]

سینه وفیله مرغ یکی از اون چیزهایئه که می شه باهاش خیلی غذاهای متنوعی درست کرد .
امروزم در خدمتتونم با فیله های سوخاری لذیذ.
این غذا خیلی سریع اماده می شه و جزو غذاهای تنبلونه و فوری حساب می شه.
امیدوارم شما هم درست کنید و نوش جان کنید و بپسندید.

مهمترین چیز توی این غذا نوع آرد سوخاری تون هست که طعم دهنده اصلی به فیله هاتونه و خیلی مهمه که خوب باشه.
بهترین راه اینه که خودتون بسته به ذائقه خانواده تون برای خودتون آرد سوخاری مخصوص داشته باشید.





خوب مواد لازمی که میخواد اینه:
فیله مرغ 6 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
تخود فرنگی بخار پز
سیب زمینی مکعبی بخار پز شده
کره 40 گرم
گلپر به میزان لازم





مغز نان باگت خشک شده رو پودر و قسمتی اش رو نیم کوب کنید و بهش ادویه هایی رو که دوست دارید بزنید مثل فلفل سیاه و قرمز- تخم گشنیز- زردچوبه-
زنجفیل- چودر سیر . و ...
ادویهایی که دوست دارید رو میکس کنید.
مثلا ممکنه کسی زیره دوست نداشته باشه یا برعکس.

از اجزای اصلیش فلفل و پودر سیر هست.




این می شه آرد سوخاری تون که بافت نرمتری نسبت به پودر سوخاری داره.
حالا به مقداری از این مواد کمی کورن فلکس نیم کوب شده اضافه کنید تا بافت درشت خوبی روی مرغهاتون ایجاد کنه.
یکی دوتا طعم هم بهتون معرفی کنم که تنوع داشته باشید. البته به قول امیر حسین نا مفیدند اما کمش ایرادی نداره.



میتونید به ترکیب بالا مقداری پفک له شده برای طعم و رنگ بهتر اضافه کنید.
روش دیگر استفاده از خرده های چیپس هست توی همون ترکیب.
و همینطور استفاده از پنیر پارمزان.



اینها و خیلی چیزهای دیگه طعم دهنده های مختلف برای کاور کردن مرغ و ماهی و .. هستند.
ایشالله براتون یه کاور با پودر نارگیل که طعم جدید و متفاوتی داره آموزش خواهم داد.
دنیای بزرگ خدا پر از نعمته. کافیه کمی ابتکار داشته باشیم. حالا که گفتم کاور بادوم زمینی رو هم فراموش نکنید که معرکه می شه.


همینطور انواع مغزهای خوشمزه مثل گردو- بادام- فندق و ...
عمری باقی باشه به تک تکشون خواهیم رسید.





اگرم حوصله اش رو ندارید و میخواهید آرد یا پودر سوخاری اماده بخرید توصیه ام اینه که حتما مارک
آمون بخرید. چون طعم هاش خوبه. مخصوصا سیر و پیازش یا کنتاکیش.
البته چون امتحانش رو پس داده بهتون پیشنهاد می کنم نه اینکه ذی نفع باشم.


مقداری از آرد سوخاری تون رو توی یه کاسه بریزید و با آب خمیرش کنید مثل سمنو بشه. نه شل نه سفت.

[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8...DB%8C1.jpg]


بازم نکته رو داشته باشید که تخم مرغی در کار نیست. این برای دوستانی که منع مصرف دارند یا مثل من کاور تخم مرغی رو زیاد نمی پسندند.
حالا فیله هاتون رو یکی یکی توش بزنید و توی پودر سوخاری بزنید.



[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8...DB%8C2.jpg]


حالا توی یه سینی بچینید و توی یخچال بره تا کاورش بهتر بهش بچسبه.




[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8...B%8C-3.jpg]




عجله داشتید میتونید همون زمان سرخشون کنید.
این غذا میتونه رژیمی ام باشه. روشون رو با کمی کره آب شده یا روغن زیتون یا روغن مایع با قلمو چرب کرده و تو سینی فر یه لایه فویل بندازید که اونم چرب شده باشه و روش بچینید و بره توی فر داغ شده از قبل تا زمانی که برشته بشند. می تونید 3 دقیقه در آخر گریل رو روشن کنید تا برشته تر بشند.
سیب زمینی سرو شده با این غذا هم کمی متفاوت و البته خیلی خوش خوراکه و بازم رژیمی هست.
سیب زمینها تون رو مکعبی درشت خرد کنید و بخار پز یا آبپز کنید اما زیاد له نشه. حالا توی فر مثل فیله ها بگذارید در حالی که روشون رو روغن کمی اسپری کردین و گلپر روشون پاشیدید.
یا توی تابه هم میتونید با کمی روغن یا کره و گلپر تفتشون بدید.






[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D9%88-%D8%B4%D...%DB%8C.jpg]

دو طرف فیله ها رو توی کمی روغن در تابه با حرارت ملایم سرخ کنید.






[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%BA-112.jpg]
[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8...%8C-55.jpg]



نخود فرنگیهاتون رو هم بخار پز کنید و با کمی کره و ادویه مزه دارکنید
این غذا رو میتونید با سس کچاپ یا تار تار سرو کنید.
امیدوارم از خوردن یه غذای سریع و سالم در کنار عزیزانتون لذت ببرید و لقمه های عشق بچینید.
سفره هاتون پر برکت.
نوش جان

شاد باشید
شف نگین





[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%A7.jpg]


[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87%D9%87%D9%87%D9%87.jpg]

[عکس: %D9%81%DB%8C%D9%84%D9%87-%D8%B4%D8%A7%D8%AE.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 235 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ماکارونی لقمه‌ای سوخاری؛ خوشمزه و خاص صنم بانو 1 123 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۴۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  دمپختک گوجه و سیب‌زمینی؛ یادآور دوران کودکی صنم بانو 1 61 ۲۴-۱۲-۹۹، ۰۱:۰۲ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
Mahdiye (۲۶-۰۴-۹۴, ۰۸:۳۶ ب.ظ)، hasti100 (۰۸-۰۵-۹۴, ۰۴:۰۳ ب.ظ)، zeinab.r.1999 (۲۸-۰۶-۹۴, ۰۷:۳۶ ب.ظ)، hannaneh (۲۶-۰۴-۹۴, ۰۹:۱۳ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان