امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قند نارگیل دو رنگ، مناسب سفره عید
#1
ماهنامه کیک و شیرینی : این شیرینی های خاص بسیار خوشمزه هستند و سریع هم آماده می‌شوند.
مواد لازم:
  • پودر نارگیل: 180 گرم
  • کرم تارتار: یک چهارم قاشق چای خوری
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر شکر: 400 گرم
  • شیرعسلی: یک سوم پیمانه
  • اسانس: مقداری
  • رنگ خوراکی: مقداری
[عکس: 1596209_263.jpg]
طرز تهیه:
  1. قالب مستطیل 28×10 سانتیمتری را با فویل بپوشانید.
  2. پودر نارگیل را داخل دستگاه غذاساز بریزید و به مدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید.
  3. سپس پودر شکر و کرم تارتار را داخل دستگاه ریخته و مجددا یک دقیقه هم بزنید.
  4. سپس شیرعسلی و سفیده را نیز اضافه کرده مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خمیر درآید.
  5. خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت آن رنگ خوراکی و اسانس اضافه کنید و یک قسمت آن را به صورت ساده استفاده کنید.
  6. لایه سفید را داخل قالب پهن کنید و بلافاصله لایه رنگی را روی آن پهن کرده و سطح آن را صاف کنید.
  7. روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  8. سپس از یخچال خارج کرده و ابتدا از عرض آن را به دو قسمت تقسیم کرده و برش دهید.
  9. سپس به صورت برش های یک سانتیمتری برش داده و در ظرف بچینید.
  10. روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
  11. دقت کنید این شیرینی برای مدت زمان طولانی قابل نگهداری است.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سوپ پوره سیب‌زمینی، مناسب روز‌های شهریور صنم بانو 1 208 ۲۳-۰۶-۰، ۰۴:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  عطر و بوی نان خانگی؛ برکت سفره افطار صنم بانو 2 244 ۱۱-۰۲-۰، ۱۱:۲۴ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بامیه؛ پایه‌ثابت سفره‌ی افطار صنم بانو 1 93 ۲۶-۰۱-۰، ۱۱:۱۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۵-۱۲-۹۶, ۰۹:۴۱ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان