امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قیمه نثار قزوین
#1
  • تعداد بازديد :
  • 133167
  • شنبه 21/1/1389
  • تاريخ :

قیمه نثار (غذای سنتی قزوین)
[عکس: 22482483161682221202481741361101893352236.jpg]
مواد لازم برای 4 تا 6 نفرگوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم
برنج 6 پیمانه
زرشک 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق‏ غذاخوری
پیاز داغ 2 قاشق‏ غذاخوری
رب گوجه ‏فرنگی 1 قاشق‏ غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده 1 قاشق‏ غذاخوری
خلال بادام 1 قاشق ‏غذاخوری
خلال پسته 1 قاشق‏ غذاخوری
گلاب 1 قاشق‏ غذاخوری

دارچین، هل، زیره 1 قاشق‏ غذاخوری
کره 100 گرم
زعفران آب گرفته غلیظ 1 قاشق‏ غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.
گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.
مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.
بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.
خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.
زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.
یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.
تزیین:
برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.
سپس آن را در دیس برگردانید.

در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و طبق تصویر روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.
روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ صنم بانو 1 140 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید صنم بانو 1 81 ۲۷-۱۰-۹۹، ۱۲:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شیرینی‌های خوشمزه قزوین؛ از شیرینی بهشتی تا حاج کریمی نیـایــش 6 284 ۲۲-۰۴-۹۷، ۰۶:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۷:۴۳ ب.ظ)، یاسمن 123 (۰۳-۰۲-۹۶, ۰۶:۴۴ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان