امتیاز موضوع:
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
قیمه نسا
#1
[عکس: 5bf98cec8a4f204bf5b7f8aba982aa3f484104_4...8043_n.jpg] طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با رنده درشت رنده میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و بعد زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و بعد گوشت را به اندازه گوشت قیمه ای یعنی کوچک خرد کرده و به پیازها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و بعد فلفل سیاه و نصفی از دارچینی که مد نظرمون هست و پودر هل را به آن اضافه میکنیم و بعد از آن رب را اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم و آب میریزیم و میگذاریم که بپزد و در آخر که پخت باید خیلی کم آب داشته باشد و در آخر نصف دیگر از دارچین و نصفی از زعفرانمان را اضافه میکنیم،که عطر و بوی آن در موادمان بماند.

خلال بادام را چند باری شسته و آبش را بیرون میریزیم و بعد دوباره مقداری آب داخل آن میریزیم و به مدت 30 دقیقه میگذاریم در آب بماند تا کمی نرم شود و بعد از آن در کمی کره تفتش میدهیم و به مواد بالا اضافه کرده و میگذاریم با مواد بالا یک قولی بخورد.

زرشک را هم پاک کرده و چند باری میشوریم و کمی آب رویش میریزیم و میگذاریم 5 دقیقه در آب سرد خیس بخورد و آبش را خالی کرده و 1 قاشق غذاخوری به ان شکر اضافه کرده و در کمی روغن تفتش میدهیم،(نباید زیاد زرشک را تفت بدهیم چون سریع میسوزد)و کنار میگذاریم.برنج را از چند ساعت قبل در مقداري آب ولرم و نمک خيس می كنیم.قابلمه مناسبي را آب کرده و ميگذاريم جوش بياید و بعد آب و نمک برنج را خالي مي کنيم و برنج را در آب جوش ميريزیم.

در فاصله جوشيدن گاهي کف آن را بر میداریم.مقداری روغن هنگام جوشيدن داخل برنجمان میريزيم،زمان آبکش کردن برنج زمانی هست که دانهای برنج را در دست له کرديم،مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش می كنیم .

در ته دیگ مقداری روغن می ریزیم و برنج را روی آن می ریزیم و اگر دوست داشتید ته دیگ شما سیب زمینی باشد،چند عدد سیب زمینی را پوست کنید و ورقه ورقه های کلفت برش دهید و کف قابلمه بچینید و بعد برنج را میریزیم داخل قابلمه و چند تا حفره با قاشق داخل برنجمان ایجاد میکنیم تا برنجمان خفه نشود و زود تر بخار کند.
بعد از 5 تا 6 دقیقه آب روغن درست کرده و روی سطح برنج می ریزیم و وقتی پلویمان بخار کرد،در آن دم کنی مگذاریم.

وقتی پلو آماده شد چند کفگیر از پلو و مقداری از مواد گوشتی را رویش میدهیم و در آخر با باقی موادمان و زرشک و زعفران و پیاز داغ،روی آن را تزئین میکنیم.

طرز تهیه غذای لذیذ قیمه نسا
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  قیمه دوست‌داشتنی، این‌بار با گوشتِ شترمرغ صنم بانو 1 141 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۰۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید صنم بانو 1 85 ۲۷-۱۰-۹۹، ۱۲:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قیمه مجلسی و انواع آن صنم بانو 3 198 ۱۷-۱۱-۹۶، ۱۲:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۷:۴۳ ب.ظ)، یاسمن 123 (۰۳-۰۲-۹۶, ۰۶:۴۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان