امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لازانــیا اسفــناج (غــذای مخصــوص گــیاه خواران)
#1
[b]لازانیای اسفناج

[/b]
[عکس: 378853_195.jpg]

[b]مواد لازم برای چهار نفر:


[/b]
  • اسفناج: 300 گرم
  • قارچ: نیم کیلو
  • پنیر پیتزا: 300 گرم
  • لازانیا: یک بسته (300 گرمی)
  • خامه: یک بسته کوچک
  • شیر: یک لیوان
  • پیاز: یک عدد بزرگ یا دوعدد متوسط
  • پودر آویشن: یک قاشق مرباخوری
  • نمک و زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم
  • مواد لازم برای لازانیای اسفناج

[b]طرز تهیه:


1. اسفناج و قارچ‌ها را می شوییم و خرد می کنیم.

2. ابتدا قارچ ها را در تابه می‌ریزیم و یک قاشق روغن زیتون و چند قطره آب لیمو به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا آب آن کشیده شود، ولی سرخ نشود.

3. پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن تفت می‌دهیم به حدی که طلایی شود.

4. سپس اسفناج را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم تا آب اسفناج کشیده شود و تفت بخورد.

5. قارچ را هم که جداگانه آماده کردیم به اسفناج اضافه می‌کنیم.

6. خامه را با شیر رقیق کرده و به مخلوط اسفناج اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه کرده، می‌گذاریم اسفناج کمی بپزد و بعد از یکی دوجوش برمی‌داریم. مخلوط اسفناج باید کمی آب‌دار و شل باشد.

7. سپس در قابلمه بزرگی آب می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد و کمی نمک و روغن در آب جوش می‌ریزیم و لازانیا را تک به تک درون قابلمه می‌گذاریم تا بپزد. حدود ده دقیقه زمان برای آماده شدن لازانیا لازم است. نباید لازانیا زیاد سفت یا زیاد نرم و وارفته باشد.

8.سپس لازانیا را از قابلمه خارج کرده و در ظرف آب سرد می‌گذاریم و بعد توی آب‌کش می‌ریزیم.

9. ته ظرف پیرکسی را با کره چرب می‌کنیم و از ورقه‌های لازانیا در ظرف می‌چینیم و از مخلوط اسفناج روی لازانیا می‌گذاریم و روی آن پنیر پیتزا می‌ریزیم و به همین ترتیب ورقه‌های لازانیا و مخلوط اسفناج و پنیر را می‌چینیم تا ظرف پر شود و لایه رویی فقط ورقه لازانیا با پنیر پیتزا روی آن است.

10. فر را از قبل روشن می‌کنیم و روی درجه 180 تنظیم می‌کنیم. سپس ظرف لازانیا را در فر قرار می‌دهیم. مدت 20 تا 30 دقیقه زمان لازم است تا پنیر روی لازانیا برشته شود و لازانیا آماده سرو کردن گردد.

11. این لازانیا بسیار خوشمزه‌تر و سبک‌تر از لازانیای گوشت است، به خصوص برای کسانی که گیاه‌خوار هستند یک غذای مناسب است. البته به خاطر پنیر پیتزا و خامه، کالری بالایی دارد، ولی روغن به کار رفته در آن بسیار کم است. میزان خامه را هم می‌توانید کم‌تر کنید.[/b]
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کــدوی ســبز شکــم پر (غذای مخــصوص گیاه خواران) varesh 0 161 ۲۹-۰۷-۹۳، ۰۹:۰۴ ق.ظ
آخرین ارسال: varesh
  خــــوراک سبزیجــات( غــذای مخــصوص گیــآه خواران ) varesh 0 143 ۲۹-۰۷-۹۳، ۰۹:۰۲ ق.ظ
آخرین ارسال: varesh
  کتلــت ســویا (غذای مخــصوص گیــاه خواران ) varesh 0 146 ۲۹-۰۷-۹۳، ۰۸:۵۸ ق.ظ
آخرین ارسال: varesh

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان