امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لازانیا با سس مرغ و گلکلم
#1
شاید فکر کنید که با گل کلم تنها می شود شور یا ترشی درست کرد ولی این طور نیست. یک مدل لازانیا هست که با مرغ و گل کلم درست می شود. آن را بپزید و مشتری شوید.

[عکس: 571527_636.jpg]
[b]مواد لازم برای 4 نفر



  • 1 پیمانه گلکلم خردشده
  • 300 گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
  • 1 بسته لازانیای نیمه آماده
  • به میزان لازم روغنزیتون
  • 2 پیمانه گوجهفرنگی رنده شده
  • 5 حبه سیر رنده شده
  • 1 عدد فلفل دلمهای قرمز خردشده
  • 2 ق س رب گوجهفرنگی
  • 1 پیمانه جعفری خردشده
  • به میزان لازم نمک،فلفل و پودر آویشن
  • 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  • 4/1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 عدد تخممرغ بزرگ
  • 2 ق س ریحان خردشده

طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. گلکلمهای خردشده را داخل یککاسه مناسب بریزید و آنها را به کمک دست بهخوبی به روغنزیتون و کمی نمک آغشته کنید. حالا یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید و مرغ وگلکلمها را داخل آن خوب سرخکنید طوری که برشته شوند. سپس آنها را در ظرفی بریزید تا خنک شوند.

2. داخل یک تابه کمی روغنزیتون بریزید سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. 4 عدد سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را داخل آن بریزید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمهای خردشده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید. اکنون رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه آن را با مواد خوب تفت دهید. حالا گوجهفرنگی رنده شده، 2/1 پیمانه جعفری خردشده و پودر آویشن را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا مایه مواد کاملاً غلیظ شود.

3. حالا باید نیمی از پنیر موزارلا، تخممرغ، باقیمانده جعفری، 2/1 و 1 گلکلمهای برشته و بقیه سیر را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً خرد شده و مخلوط شوند. دقت کنید که مواد نباید پورهای شکل شوند سپس مواد را داخل یککاسه مناسب بریزید.

4. اکنون داخل ظرفی که انتخاب کردهاید4-3 ورق لازانیا قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را که آماده کرده بودید روی آن بریزید. حالا روی آنها به ترتیب نیمی از مخلوط گلکلم و پنیر، نیمی از گلکلمهای برشته،مقداری پنیر پارمسان و مقداری پنیر موزارلا بریزید. هر تعداد لایه که میشود به همین ترتیب درست کنید تا مواد تمام شود.

5. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را داخل فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از 20 دقیقه فویل را بردارید و ظرف را مجدد به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید سپس آن را از فر درآورید،با مقداری ریحان تزئین کرده ، سرو کنید.

برترینها[/b]
گوش های سنگین بهانه اند
حرف های ما شنیدنی نیستند ..
گاهی !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 188 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 155 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
TNTgirl (۲۲-۱۰-۹۴, ۰۳:۲۳ ب.ظ)، .:Mahdis (۱۷-۰۵-۹۴, ۰۹:۴۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان