۰۱-۰۹-۹۱، ۱۰:۲۲ ق.ظ
ماده غذايي کاهش دهنده التهاب
مغزهايي مانند گردو، بادام، دانه آفتاب گردان، فندق، سيب، ميوه قره قاط، گيلاس، آناناس، توت فرنگي و تمشک را جايگزين تنقلات ناسالم کنيد.
روزنامه خراسان نوشت: مصرف برخي غذاها باعث افزايش التهاب مي شود. اما غذاهاي ضدالتهاب زيادي نيز وجود دارد که ورم مفصل و علايم آرتريت را کاهش مي دهد. در سايت «prevention» به بعضي از اين غذاها اشاره شده است.
روغن هاي مفيد: بعضي از انواع غذاها سرشار از اسيد اولئيک نوعي اسيد چرب امگا۹ است که التهاب را کاهش مي دهد. روغن زيتون، هسته انگور و آواکادو را جايگزين روغن هاي نباتي کنيد.
مصرف ماهي را افزايش دهيد:گوشت قرمز کلسترول زيادي دارد که التهاب را افزايش مي دهد. براي تامين پروتئين بدن به جاي گوشت قرمز، از ماهي مانند سالمون و تن که سرشار از اسيد چرب امگا۳ است استفاده کنيد.
از ميوه و مغزها به جاي تنقلات ناسالم استفاده کنيد:مغزهايي مانند گردو، بادام، دانه آفتاب گردان، فندق، سيب، ميوه قره قاط، گيلاس، آناناس، توت فرنگي و تمشک را جايگزين تنقلات ناسالم کنيد.
گياهان:ريحان، فلفل سبز، جعفري، رزماري، مرزنگوش، آويشن و زردچوبه نيز کاهش دهنده التهاب است.
سير:مصرف سير براي کاهش التهاب مفيد است.
اين گياه اثر زيادي روي مفصل هاي متورم مي گذارد.
چاي: مصرف چاي سبز علاوه بر کاهش بيماري قلبي و سرطان با التهاب مقابله مي کند. براي بالا بردن ميزان آنتي اکسيدان، کمي ليموترش به چاي اضافه کنيد. مصرف روزي ۸ ليوان آب نيز فراموش نشود
مغزهايي مانند گردو، بادام، دانه آفتاب گردان، فندق، سيب، ميوه قره قاط، گيلاس، آناناس، توت فرنگي و تمشک را جايگزين تنقلات ناسالم کنيد.
روزنامه خراسان نوشت: مصرف برخي غذاها باعث افزايش التهاب مي شود. اما غذاهاي ضدالتهاب زيادي نيز وجود دارد که ورم مفصل و علايم آرتريت را کاهش مي دهد. در سايت «prevention» به بعضي از اين غذاها اشاره شده است.
روغن هاي مفيد: بعضي از انواع غذاها سرشار از اسيد اولئيک نوعي اسيد چرب امگا۹ است که التهاب را کاهش مي دهد. روغن زيتون، هسته انگور و آواکادو را جايگزين روغن هاي نباتي کنيد.
مصرف ماهي را افزايش دهيد:گوشت قرمز کلسترول زيادي دارد که التهاب را افزايش مي دهد. براي تامين پروتئين بدن به جاي گوشت قرمز، از ماهي مانند سالمون و تن که سرشار از اسيد چرب امگا۳ است استفاده کنيد.
از ميوه و مغزها به جاي تنقلات ناسالم استفاده کنيد:مغزهايي مانند گردو، بادام، دانه آفتاب گردان، فندق، سيب، ميوه قره قاط، گيلاس، آناناس، توت فرنگي و تمشک را جايگزين تنقلات ناسالم کنيد.
گياهان:ريحان، فلفل سبز، جعفري، رزماري، مرزنگوش، آويشن و زردچوبه نيز کاهش دهنده التهاب است.
سير:مصرف سير براي کاهش التهاب مفيد است.
اين گياه اثر زيادي روي مفصل هاي متورم مي گذارد.
چاي: مصرف چاي سبز علاوه بر کاهش بيماري قلبي و سرطان با التهاب مقابله مي کند. براي بالا بردن ميزان آنتي اکسيدان، کمي ليموترش به چاي اضافه کنيد. مصرف روزي ۸ ليوان آب نيز فراموش نشود
می کوشم غــــم هایم را غـــرق کنم اما
بی شرف ها یاد گرفته اند شــنا کنند ...
حسين پناهي
بی شرف ها یاد گرفته اند شــنا کنند ...
حسين پناهي