امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مارمالاد بلوری انگور
#1
مواد لازم
دانه به 3 الي 4 قاشق سوپخوري
ليمو ترش 2 الي 3 عدد
شكر 1 كيلو
انگور 1 كيلو
آب 6 پيمانه
طرز تهيه
آب ليمو را گرفته , دانه به را شسته و بهمراه آب روي حرارت ملايم بجوشانيد تا حجم آب به سه پيمانه برسد . سپس آنرا درصافي دانه ريزريخته و صاف كنيد . انگور را چرخ كنيد ، آب ليمو را با سه پيمانه آب به آن اضافه كنيد و سي دقيقه روي حرارت تند بگذاريد ،سپس صاف كنيد . آب انگور را با آبدانه به در ديگ بريزيد و روي حرارت تند تجوشانيد تا حجم آن به نصف برسد .
شكر را اضافه كنيد و پانزده الي بيست دقيقه روي حرارت تند هم بزنيد سپس از روي حرارت برداريد . پس از سرد شدن دو الي سه بار آن را هم بزنيد .
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی؛ خوشمزه و خلاقانه taranomi 0 119 ۲۷-۱۲-۹۷، ۰۸:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه شیرینی زعفرانی با مارمالاد میوه taranomi 0 99 ۰۷-۱۲-۹۶، ۰۳:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  آموزش تصویری درست کردن آب انگور خانگی سالم نويد 0 221 ۲۸-۰۹-۹۳، ۰۸:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
دخترشب (۰۱-۰۶-۹۶, ۰۲:۱۱ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان