۲۱-۰۸-۹۳، ۰۸:۵۴ ب.ظ
مارمالاد پرتقال
چی لازم دارید:
1. پرههای پرتقال را پوست بگیرید و آنها را در مخلوطکن، مخلوط کنید.
2. شکر را روی پرتقالها بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مخلوط قوام آمد، ورقه ژلاتین را دو دقیقه در کمی آب خیس کرده و بعد از خارج کردن از آب به مارمالاد اضافه کنید.
3. چند بار محلول را هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در ظرف قرار دهید.
چی لازم دارید:
- پرتقال: چهار عدد
- شکر: یک تا یک و نیم پیمانه
- آب: یکچهارم پیمانه
- ورقه ژلاتین: دو ورق.
1. پرههای پرتقال را پوست بگیرید و آنها را در مخلوطکن، مخلوط کنید.
2. شکر را روی پرتقالها بریزید و روی حرارت قرار دهید. وقتی مخلوط قوام آمد، ورقه ژلاتین را دو دقیقه در کمی آب خیس کرده و بعد از خارج کردن از آب به مارمالاد اضافه کنید.
3. چند بار محلول را هم بزنید و از روی حرارت بردارید و بعد از سرد شدن در ظرف قرار دهید.