امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماهی [color=#ff0000]شکم[/color] پر .
#1
ماهی فیویچ گیلان یا ماهی شکم پر .
مواد لازم:
ماهی سفید یک عدد درشت
پیاز سرخ کرده یک قاشق غذا خوری
رب انار یک قاشق غذاخوری
گردوی سائیده شده دو قاشق غذاخوری
کشمش و زرشک پلویی هر یک یک قاشق غذاخوری
سبزی خشک مخلوط خالواش، چوچاق، گشنیز و نعناع یک استکان یا دو استکان سبزی تازه خرد کرده
سیر له کرده نصف قاشق غذاخوری
روغن، زعفران و زردچوبه به مقدار لازم .
طرز تهیه:
زرشک و کشمش را با هم خرد کرده و با سیر سرخ می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می نماییم. زعفران را دم کرده و نصفش را در مواد می ریزیم و باقی را برای روی ماهی استفاده می کنیم.
ماهی را تمیز کرده و شکمش را خالی می کنیم. با مواد داخل شکم ماهی را پر کرده و با نخ و سوزن می دوزیم. ماهی را به روغن و زعفران آغشته کرده و در فر قرار می دهیم و حرارت فر را ملایم می گذاریم تا به آرامی بپزد. در حین پخت گاهی آن را از فر بیرون آورده و روغن و زعفران بمالید.
برای پخت این ماهی دو روش دیگر نیز وجود دارد. در تابه و در داخل برنج .
.
[عکس: IMG_20160101_180858.jpg]
"مهربانی" مهمترین اصل "انسانیت" است .
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.
پاسخ
سپاس شده توسط:


چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
6 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
v.a.y (۱۱-۱۰-۹۴, ۰۷:۲۳ ب.ظ)، خانوم معلم (۱۱-۱۰-۹۴, ۰۶:۳۵ ب.ظ)، TNTgirl (۱۴-۱۰-۹۴, ۱۲:۱۱ ب.ظ)، nza3380 (۱۱-۱۰-۹۴, ۱۰:۱۷ ب.ظ)، sarika (۱۱-۱۰-۹۴, ۰۶:۲۵ ب.ظ)، AsαNα (۰۱-۱۱-۹۵, ۰۱:۴۷ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان