۲۶-۰۴-۹۴، ۰۸:۳۴ ب.ظ
مرغ کنتاکی:
![[عکس: 136220240209289527254246208188872346337185.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1384/10/136220240209289527254246208188872346337185.jpg)
مواد لازم:
مرغ
1 عدد شیر
1 لیوان پودر سوخاری
1 لیوان پودر سیر و زنجبیل
به میزان لازم روغن برای سرخ كردن به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد نمك،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می كنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار كرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تكه از مرغ را در این مواد آغشته كرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می كنیم.
![[عکس: 136220240209289527254246208188872346337185.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1384/10/136220240209289527254246208188872346337185.jpg)
مواد لازم:
مرغ
1 عدد شیر
1 لیوان پودر سوخاری
1 لیوان پودر سیر و زنجبیل
به میزان لازم روغن برای سرخ كردن به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد نمك،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می كنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار كرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تكه از مرغ را در این مواد آغشته كرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می كنیم.