امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ کنتاکی
#1
مرغ کنتاکی:

[عکس: 136220240209289527254246208188872346337185.jpg]

مواد لازم:



مرغ
1 عدد شیر
1 لیوان پودر سوخاری
1 لیوان پودر سیر و زنجبیل
به میزان لازم روغن برای سرخ كردن به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد نمك،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می كنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار كرده ، بعد تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تكه از مرغ را در این مواد آغشته كرده و بعد در پودر سوخاری می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می كنیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 221 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 208 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 184 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۲۷-۰۴-۹۴, ۱۲:۱۰ ب.ظ)، ملکه برفی (۲۷-۰۴-۹۴, ۰۳:۱۹ ب.ظ)، zeinab.r.1999 (۲۸-۰۶-۹۴, ۰۷:۰۱ ب.ظ)، hannaneh (۲۶-۰۴-۹۴, ۰۹:۱۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان