امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرغ گالانتین
#1
مرغ گالانتین




مواد لازم :
مرغ متوسط : 1 عدد
برنج آبكش شده : 1/5 ليوان
پياز سرخ شده : 3 قاشق سوپ‌خوری
زرشك شيرين شده : 3 قاشق سوپ‌خوری
مغز گردوی خرد شده : 3 قاشق سوپ‌خوری
خلال پسته : 2 قاشق سوپ‌خوری
خلال بادام : 2 قاشق سوپ‌خوری
ادويه‌ كاری : 1 قاشق مرباخوری
زعفران دمكرده : به مقدار لازم
آبليمو : 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری
روغن مايع : به مقدار لازم
نمك و فلفل : به مقدار لازم
خلال پوست پرتقال يا پوست نارنج شيرين شده : 3 قاشق سوپ خوری
جعفری و ليموترش : برای تزيين


روش آماده کردن مرغ :
- ابتدا درون شکم مرغ را تمیز کرده و مرغ را خوب شسته، به حالت نشسته در سينی يا آبكش می گذاريم تا آب آن برود.
- با نخ و سوزن پارگی شكم مرغ ‌را دوخته، و مرغ را به شكم روی تخته قرار می دهیم.
- نيمی از گردن مرغ را جدا کرده و از پشت روی ستون فقرات شكاف عميقی می دهيم، طوریکه كه كارد به استخوان برسد. (طول اين شكاف بايد از گردن تا قسمت دم مرغ باشد).
با كاردی تيز و كوچك به روش زير مرغ را بی استخوان (يا بی خس) مي‌كنيم :
- كارد را به استخوان فقرات می چسبانيم و با حركت دادن آن روی استخوان‌ها به آرامی گوشت را از استخوان جدا می كنيم. استخوان‌های كتف و ران را در نقطه‌ی اتصال با استخوان فقرات ، از مفصل جدا كرده و اسكلت مرغ را درسته از پشت خارج می كنيم.
- استخوان‌های كتف و ران را نيز به آرامی خارج می كنيم.
- درون شكم مرغ را خشك كرده، و با مخلوطی از آبليمو، زعفران، نمك و فلفل طعم‌دار می كنيم و آن‌ را به مدت 30 دقيقه در يخچال می گذاريم.
مرغ گالانتین




طرز تهیه مرغ گالانتین :
- برنج، خلال بادام، خلال پسته، خلال پوست پرتقال یا نارنج، مغز گردو، زرشك، پياز سرخ شده، زعفران، ادويه كاری، نمك و فلفل را با هم مخلوط می كنيم.
- با مقداری از مواد آماده شده، داخل كتف و ران‌های مرغ را پر می كنيم و با نخ وسوزن پوست گردن مرغ را می دوزيم تا مواد خارج نشود.
- با بقيه‌ مواد آماده شده، شكم مرغ را پركرده و دوختن را ادامه می دهيم تا پارگی ايجاد شده كاملاً بسته شود.
- از مخلوط آبليمو، زعفران، نمك و فلفل با فرچه روی پوست مرغ می ماليم.
- داخل ظرف پيركسی را با حدود 4 قاشق سوپ‌خوری روغن چرب می كنيم. مرغ را به پشت، داخل ظرف می گذاريم و با دست مرغ را به حالت اوليه شكل می دهيم.
- ظرف پیرکس را در طبقه‌ وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهايت يا 180 درجه سانتی گراد به مدت حداقل يك ساعت و حداكثر 1/5 ساعت می گذاريم (مدت پخت به نوع مرغ بستگي دارد).
- پوست مرغ پخته شده بايد برشته شده باشد. با كمی جعفری وحلقه‌های ليموترش گالانتين را تزيين می كنيم.
نكته‌ :
-
درزمان خريد مرغ توجه كنيد كه پوست مرغ زياد پارگی نداشته و حالت كبودی روی بدن مرغ نباشد.
- داخل مرغ را بيش از حد از مواد پر نكنيد، زيرا برنج آبكش شده با پخت مرغ دم می كشد و اگر مقدار مواد زياد باشد، امكان دارد پوست مرغ را پاره كند.
- پس از طبخ، پوست مرغ بايد حالت برشتگی داشته باشد، ولی مواظب باشيد نسوزد و رنگ آن قهوه‌ای نشود.
- روش شيرين كردن زرشك را در نكات مهم آشپزی بخوانيد.
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
[عکس: 125ead74a6ee70b41.jpg]


[عکس: 86204964fb59f91b2.jpg]
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پای مرغ چه خاصیتی دارد؟ صنم بانو 2 188 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خورش قلیه مرغ؛ غذای لذیذ جنوبی صنم بانو 1 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۵۹ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 155 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
sara.samii (۳۰-۰۵-۹۴, ۱۲:۵۴ ق.ظ)، زمرد (۱۳-۰۹-۹۴, ۰۸:۴۷ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان