۱۷-۱۱-۹۳، ۱۲:۱۶ ق.ظ
قرمز شدن صورت، گردن ،کهیر، التهاب،سردرد شدید همراه با تپش قلب و نبض نامنظم، سوزش دهان،گلو،
سرگیجه،خارش شدید در پوست و در موارد حاد ایست قلبی،حاصل خوردن غذاهای کنسروی آلوده
است.کنسروهای بازاری به طور کلی حاوی ماده نگهدارنده است که خطر رشد باکتری را کاهش میدهد،در
حالی که کنسروهای خانگی این
ماده را ندارد.در غذاهایی مانند گوشت،مرغ،غذاهای دریایی و سبزیجات نسبت به غذاهای با اسیدیته بالا مانند
میوه،خطر رشد باکتری بیشتر است.دمایی که غذای کنسروی باز شده در آن قرار دارد نیز در رشد باکتری
تأثیرگذار است.برای کاهش رشد باکتری،غذاهای کنسروی باز شده را باید در دمای کمتر از ۴ درجه سلسیوس
قرار دهید.
به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایران
میگی عاشق بارونی ولی وقتی بارون میاد چتر رو سرت میگیری...
میگی عاشق پرنده ای ولی اونا رو تو قفس زندونی میکنی...
توقع داری بقیه نترسن وقتی میگی عاشقشونی؟!؟!؟!
میگی عاشق پرنده ای ولی اونا رو تو قفس زندونی میکنی...
توقع داری بقیه نترسن وقتی میگی عاشقشونی؟!؟!؟!