امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسمومیت مزمن با غذاهای کنسرو شده
#1
[عکس: 7ff483faec131a8f297e5e40ca3596f5-425]


قرمز شدن صورت، گردن ،کهیر، التهاب،سردرد شدید همراه با تپش قلب و نبض نامنظم، سوزش دهان،گلو،

سرگیجه،خارش شدید در پوست و در موارد حاد ایست قلبی،حاصل خوردن غذاهای کنسروی آلوده

است.کنسروهای بازاری به طور کلی حاوی ماده نگهدارنده است که خطر رشد باکتری را کاهش می‌دهد،در

حالی که کنسروهای خانگی این

ماده را ندارد.در غذاهایی مانند گوشت،مرغ،غذاهای دریایی و سبزیجات نسبت به غذاهای با اسیدیته بالا مانند

میوه،خطر رشد باکتری بیشتر است.دمایی که غذای کنسروی باز شده در آن قرار دارد نیز در رشد باکتری

تأثیرگذار است.برای کاهش رشد باکتری،غذاهای کنسروی باز شده را باید در دمای کمتر از ۴ درجه سلسیوس

قرار دهید.

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایران
میگی عاشق بارونی ولی وقتی بارون میاد چتر رو سرت میگیری...

میگی عاشق پرنده ای ولی اونا رو تو قفس زندونی میکنی...

توقع داری بقیه نترسن وقتی میگی عاشقشونی؟!؟!؟!
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روشهای ثابت شده تعیین [color=#ff0000]جنسی[/color]ت فرزند بدون سونوگرافی لیلی 3 493 ۰۱-۰۵-۹۳، ۰۹:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: Lisa
  غذاهای خنگ کننده را بشناسید محبوبه1366 0 354 ۱۳-۱۱-۹۲، ۰۹:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: محبوبه1366
  عکسی بسیار نادر از جنین متولد شده با کیسه آب سالم آرنوشا 6 2,033 ۱۹-۰۵-۹۲، ۰۱:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: ghazaleh.so

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان