امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی افزودنی های غذایی خطرناک
#1
معرفی افزودنی های غذایی خطرناک

?دقت کنید در ترکیبات همه مواد غذایی این افزودنی ها وجود دارد

6: آمونیوم سولفات

?آمونیوم سولفات یک نوع نمک معدنی است که معمولاً در نزدیک آتشفشان‌های فعال وجود دارد و به طور صنعتی برای تهیه‌ی مخمر نان از آن استفاده می‌شود، باعث ورآمدن خمیر می‌شوند و در نوشابه‌ها نیز به مصرف می‌رسند.

?چرا خطرناک است؟

این ماده غنی از نیتروژن می‌باشد. معمولاً به عنوان کود شیمیایی استفاده می‌شود و در سیستم اطفاء حریق هم وجود دارد. این مواد به نظر خطرناک می‌آیند. مطالعات ژاپنی در سال 2006 بر روی موش‌ها نشان داد که این مواد غیر سرطان زا هستند. هم FDA و هم مرکز سلامت علوم برای عموم گفتند که این ماده امن است و بیشتر در نان‌ها از آن استفاده می‌شود.

در نهایت به این نکته توجه کنید که: اگر غذای مصرفی شما می‌تواند فاسد شود آن غذا برای شما خوب است اما اگر غذای‌تان فاسد نشدنی است و ماندگاری طولانی داشته باشد، آن غذا برای شما بد است.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خاصیت نوشیدن چای داغ در روز‌های گرم تابستان صنم بانو 1 1,444 ۲۶-۰۴-۰، ۰۶:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ۲۱ ماده‌ی غذایی برای سلامت واژن صنم بانو 4 218 ۰۷-۱۲-۹۹، ۱۲:۳۶ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  بهترین مواد غذایی برای سلامت و زیبایی زنان صنم بانو 2 150 ۲۹-۱۱-۹۹، ۱۰:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
!!Tina!! (۰۱-۰۷-۹۶, ۱۰:۵۲ ب.ظ)، taranomi (۰۲-۰۷-۹۶, ۰۲:۴۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان