امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معماری دینامیک
#1
دینامیک در فیزیک به معنای حرکت است . در معماری نیز دینامیک به عنوان یک سبک و هم به عنوان یک پدیده خارق العاده مطرح می شود . ساختمانهایی که دائما در حال حرکت و تغییرند و در عین حال شکل خود را برای انطباق با تصورات انسانی تغییر می دهند ، اندام ها و اشکالشان تغییر می کند تاهمخوانی بهتری به افکار و تخیلات ما و همچنین طبیعت داشته باشد . بناهای ما در معرض خورشید و باد هستند ، بنابراین طبیعت به تنهایی تمام انرژی مورد نیاز را به ساختمان می دهد . این ساختمانها جهت حرکت خورشید را تعقیب می کنند ( سازگاری با محیط طبیعی ) . بنابراین همساز شدن با طبیعت باعث می شود این بناها انرژی مورد نیاز خود را تامین کنند .
در این سبک از معماری با چرخش ۳۶۰ درجه ای ، چشم اندازی باز و دید گسترده و عمیق از جهان طبیعت آینده و زندگی دریافت می شود .
بناهای معماری دینامیک دائما در حال تعدیل و تغییر در شکل و کالبد خود است .
در این بناها هرطبقه به صورت مجزا در حال چرخش است . و همزمان با آن فرم کلی بنا در حال تغییر و تحول است و نماهای متفاوت از زوایای متفاوت را به ارمغان می آورد . این رویکرد جدید ، در واقع نوعی قالب با معماری معاصرهاست که تا به حال تمام اتفاقات آن را براساس قانون گرانش زمین بوده است و به عبارت دیگر بینش و دیدگاه جدید این سبک معماری بر اساس مجموعه نیروهای محرک پایه ریزی شده که درواقع معماری سنتی که تاکنون بر اساس ثقل و جاذبه استوار بوده است را به چالش می کشد . معماری دینامیک سمبل فلسفه جدیدی بوده که سیمای شهرها و ایده زندگی ماراتغییر خواهد داد. از این به بعد بناها و ساختمان ها دارای بعد چهارم می شوند که همان زمان است . پس دیگر فرم آنها به اجسام صلب و سخت محدود نمی شود و بناها دارای رویکرد و گرانشی نوین و انعطاف پذیر خواهند شد و در نتیجه شهرها سریع تر از آنچه تصور می کنیم تغییر خواهند کرد .
با این معماری نوظهور خانه هایی که ما در آن زندگی می کنیم و نحوه زندگی ما شروع به تغییر اساسی می کند و ساختمان ها دیگر محصول افکار فسیل شده و قدیمی معماران نخواهند بود . بلکه تبدیل به بناهایی می شوند که در حال دگرگونی هستند و دائما برای ما چشم اندازها و تجارب جدیدی همراه با زمان را به ارمغان می آورم درنتیجه قلم معماران نمی تواند محیطی را بر ما تحمیل کند ، هرساختمان دارای نوعی آزادی ، اختیار و خاستگاه خاص خود می شود . روشهای پیشرفته ساخت و توانایی تولید انرژی توسط خود بنا که همان خودکفایی درتولید برق است دوفاکتور و ویژگی شاخص در معماری دینامیک می باشد .
[عکس: hawnqae2iy5thdun4q7.jpg]
دوویژگی شاخص درمعماری این بنا :
۱٫ نحوه ساخت
۲٫ خودکفائی در تولید انرژی
این سبک معماری در چگونگی ساخت نیز دارای نوآوری است . درواقع ساخت نیز دارای نوآوری است . در واقع اولین ساختمانی است که درکارخانه و بدون سایت ساخته می شود ( به جز هسته مرکزی بتنی ساختمان )که در محل بنا واقع می شود و قطعات پیش ساخته و واحدهای پیش ساخته به هسته الصاق می گردد . این اجزا ( لونیت ها ) با استاندارد کیفی بالا درکارخانه ساخته می شود و تمام لوله کشی ها ، سیم کشی ها ، سیستم تعویه و نازک کاری آن انجام می شود که خود مزیتی بزرگ محسوب می گردد . جون در این روش نازک کاری دارای کیفیت بالایی است و همچنین لونیت ها در سایت به هسته بتنی متصل می شود به تعداد کمتری کارگر ساختمانی در سایت نیاز است درنتیجه تلفات جانی و صدمات کمتری دارد .
تعداد کارگران ساخت مورد نیاز از ۲۰۰۰ کارگر به ۹۰ نفر کاهش می یابد همچنین در مخارج و زمان ساخت ساختمان صرفه جویی می شود . بنابراین این روش دارای تضمین صرفه جویی ۲۰ درصدی در هزینه هاست که تاثیر عظیمی در ساخت و ساز جهانی خواهد داشت . در حقیقت سه ویژگی خاص معماری دینامیک یعنی تغییر شکل ، روشهای پیشرفته تولید صنعتی قطعات و خودکفایی بنا در تولید انرژی ، می تواند مزایای بسیار زیادی در سطح ساخت و ساز جهانی به دنبال داشته باشد . در داخل این بناها از سیستم دی کنترل الکتریکی و طراحی داخلی و مبلمان بسیار لوکس استفاده خواهد شد .
در واقع در یک برج گردان کارخانه ۹۰ درصد کارها در کارخانه ها انجام می شود ورودی هسته مرکزی در سایت مونتاژ و هزینه تمام شده آن ۲۳% کمتر از روشهای متداول امروزی ساخت و سا ز در محل بناست. و به جای ۲۰۰۰ نفر ۷۰۰ نفر در کارخانه در شرایط مطلوب کارمی کنند و ۹۰ نفر هم در سایت کار مونتاژ را انجام می دهند .
۳٫ خودکفایی در تولید انرژی الکتریکی : در این نوع از معماری توربین های بادی که به صورت افقی بین طبقات نصب می شود بهره می برند که علاوه بر تامین برق کل ساختمان برق مورد نیاز چندین ساختمان مجاور و در مقیاس خودش را نیز فراهم می کند .
این بناها متغیر قادر به تامین درونی الکتریکی خود خواهند بود و توربین های بادی به همراه پانل های خورشیدی با استفاده از باد و نورخورشید درون ایجاد هرگونه الودگی تمام انرژی مورد نیاز خود را فراهم می کنند که ارزش آن در سال معادل ۷ میلیون دلار خواهد بود .
هرتوربین می تواند ۳% مگاوات برق تولید کند مثلا باتوجه به وجود ۴ هزار ساعت باد سالانه در دبی ،بهترین های استفاده شده در بنا می توانند ۱۲۰۰۰۰۰ کیلووات ساعت انرژی تولید کنند . باتوجه به اینکه مصرف متوسط انرژی هرخانواده ۲۴ هزار کیلووات ساعت تخمین زده می شود . هر توربین می تواند انرژی ۵۰ خانواده را تامین کند .
[عکس: hb9t9kr8izdse1p5aj.jpg]
پایه گذاری معماری دینامیک :
باشروع کارهای ساختمانی اولین بنای متحرک توسط معمار ایتالیایی تبار دیوید فیشر عصر تازه ای در معماری آغاز می شود به نام عصر معماری دینامیک
فیشر ۵۸ ساله که دارای مدرک دکترای افتخاری کازا از موسسه پرودیو در دانشگاه کلمبیا از نیویورک است می گوید : او حتی وقتی یک پسر بچه ی کوچک بوده این افکار را در ذهن خود داشته است . او به یاد دارد روزی که مادرش او را به اطراف دریای مدیترانه برای تعطیلات برده و از او پرسیده بود که کجا می خواهد زندگی کند ، او درست در همان موقع دریافته بود که نمی خواست در مکان معینی زندگی کند یا در جایی که زندگی خواهد کرد محصور نباشد.
پس از همانجا بود که نظریه زندگی در یک مکان ولی داشتن منظره های مختلف شکل گرفت فیشر می گوید ” من همیشه معتقد بودم که معماری باید بخشی از زندگی باشد ، پس من دنبال وجه و بعد چهارم می گشتم که زمان است . این دارای هما ن فضا و مکان است رو به منظره های مختلف .
او به فلورانس رفته بود تا یک هنرمند شود و وقتی حرکت دوره رنسانس ( تولد دوباره هنر و فرهنگ ) شروع شد او با درجه افتخاری از دانشگاه فلورانس در سال ۱۹۷۶ فارغ التحصیل شد . سپس در همان دانشگاه معماری را تدریس کرد . فیشر میگفت که طرح او به مستاجران اجازه استفاده نوعی آسانسور مخصوص را خواهد داد که بتوانند ماشینشان را در طبقه فوقانی ساختمان یا هرکدام طبقه ای که در اشتغال خود دارند پارک کنند . این ساختمان قابلیت فهم حداقل سه زبان انگلیسی ، ایتالیایی و عربی را خواهد داشت .
[عکس: jz9lmpm9481eesrskl.jpg]
آسمان خراش متحرک داوینچی دردبی :
این روزها عصر معماری متحرک است . ساختمانهایی چهاربعدی درحال تولد هستند که شکل خود را تغییر می دهند و به زبانهای مختلف صحبت می کنند . برای خود انرژی تولید می کنند یا حتی اتاق خوابهایی که با فشردن یک دکمه یا به وسیله گوش دادن به صدا منظره خود را تغییر می دهد و این اتفاق درحال جریان است در شهر دبی واقع در امارات متحده عربی :
شهر دبی توسط معمار ایتالیایی به نام دیوید فشیر برای راه اندازی برج های داوینچی انتخاب شده است که در آینده پروژه در ۱۱ پایتخت اقتصادی دیگر دردنیا راه خواهد یافت و ممکن است حتی این پروژه توسط مهندسان و معماران شهری ونقشه کشان دیگر تکرار شود . فیشر که بیشتر از ۳۰ سال با عشق و علاقه در حال منقلب کردن هنری و فنی و تکنیکی طرحهای مختلف در مراکز شهرهای سرتاسرجهان است گفت : ما به این ماموریت باور کامل داریم و به افراد و شرکت ها و مهندسان دیگر که راه ما را ادامه دهند و از ما پیروی کنند یا از ما تقلی کنند حسادت نمی کنیم و این باعث افتخار من خواهد بود اگر معماران دیگر طرح های مخصوص به خود را به الهام گرفتن از این طرح شروع کنند .
نه اینکه دراینجا بازارهای معاملات املاک درزمینه طرح های ساختمانی و معماری بسیار فراتر از زمان خود در حال حرکت است . فیشر در یک کنفرانس مطبوعاتی در سالن” الفلک ” واقع در هتل ۷ ستاره “برج العرب ” درمنطقه جمیرا خاطرنشان کرد که” شهر دبی خانه آسمانخراشهایی با معماری مبتکرانه که قادر به تغییر شکل مدام خودهستند و همچنین تولید انرژی پاکیزه و خالی از آلودگی گرفته شده از خورشید و وزش باد خواهد بود” همچنین فیشر تاکید کرد که معماری متحرک یک انقلاب تمام و کمال در زمینه ۳۰۰۰ سال تاریخچه خانه سازی بشر است . او همچنین گفت : تصور کلی این نظریه قبلا در شهر رینسیانس فلورانس واقع درایتالیا متولد شده و اکنون این نظریه برای اولین بار در ربی شهر آینده به حقیقت می پیوندند .
فیشر و همکاران مختلفش قبلا توضیحاتی درمورد نظریه های انقلاب برانگیز و پروژه های ساختمانی خود با هتل های زنجیره ای ” هیلتون ” دبی و ” شانگاری – لا ” دبی ارائه کرده بودند . با این حال هنوز آن موقع بر روی چیزی موافقت نشده بود . او و همکارانش همچنان طرح هایی را برای ساخت در شهرهای نیویورک ، مسکو ، میلان ، پاریس ، توکیو ، شانگهای ، هنگ کنگ ، و دیگر شهرهای مراکز اقتصادی دنیا برنامه ریزی می کنند او گفت ” برج های متحرک ” که به افتخار لئوناردو داوینچی مبتکر بزرگ و هنرمند فیلسوف و دانشمند ایتالیایی عنوان برج های داوینچی را برخود گرفته است .
حداقل قیمتی درحدود ۳۵۰ میلیون دلار خواهد داشت تقریبا ۲۵ درصد گرانتر از ساختمانهای معمولی او اضافه کرد که فروش این آسمان خراش به معاملات املاک ” گوویلشی ” که یکی از عمده ترین و برجسته ترین ها در این زمینه در دبی شناخته شده است واگذار خواهد شد نمونه پیش ساخته اولین آسمانخراش ساخته فیشر که ۹۰ درصد آن تکمیل شده واقع در شهرک صنعتی ” جبل علی ” دبی است . وسپس ساختمان اصلی که در حال حاضر درمحوطه مشخص شده برایش در حال شکل گرفتن درقسمت هسته مرکزی خود که قسمتی از تکیه گاه وسطی و اصلی که حرکت عمودی را مقدور میسازد که تنها قسمتی است که شکل تکنیک های قدیمی دور محل واقع انجام خواهد شد .
این آسمانخراش بلندی ۳۱۳ متر یا ۱۰۲۷ فوت ۶۸ طبقه خواهد داشت که ۲ قسمت پیش ساخته آن به محل ساختمان منتقل و کامل خواهد شد . به همراه سیم کشی الکتریکی و لوله کشی و سیستم های تهویه هوا و کولر ، این مدلهای پیش ساخته به صورت مکانیکی سرهم خواهد شد به نسبت هر یک طبقه درهر هفت روز فیشر گفت که این پیش ساخت درجایی دیگر و سرهم کردن در محل ویژگیهای خاص خو را داراست .به طور مثال اطمینان از کنترل کیفیت . امکان به دلخواه ساختن آپارتمانها ،کاهش زنان و قیمت تولید و کاهش میزان تصادفات احتمالی و آسیب دیدگی در محل کار .
این به خاطر این است که در این روش مرحله تولید و نصب کردن فقط نیاز به ۹۰ متخصص فنی و کارگر دارد درصورتیکه اگر مقایسه شود با یک ساختمان عادی به صورت میانگین ۲۰۰۰ نیروی کار لازم است . ابتکار دیگر در این آسمانخراش با اشکال بی حد استفاده دینامیک و متحرک از فضاست .وفق دادن خود با محیط اطراف و همچنین نیازمندیهای مستاجران وحتی به صورت تمایل و خیال برای یک لحظه ممکن است یک مستاجر تمایل به تماشای طلوع خورشید درهنگام صرف صبحانه داشته باشد و در وقت شام برسرهمان میز تمایل به تماشای ساحل دریا و لذت بردن از آن منظره را داشته باشد.فشیر گفت : باید تشکر کرد از این طرزکار که اجازه می دهد که ما درهرطبقه به صورت خودگردان به فصیلت فناوری یا همان کنترل توسط صدا و ما قادر به انتخاب منظره پنجره درهرلحظه خواهیم بود . ما می توانیم که با استفاده از هر چرخیدن آهسته با تماشاکردن از مناظر اطراف ساختمان لذت ببریم .
او اضافه کرد : شکل خارجی و فرم این برج می تواند به طور مداوم تغییر یا بد و امکان یک دید جدید معماری را به وجود می آورد نه بی حرکت بلکه در حال تحرک .
برجهای داوینچی فیشر جزو ساختمانهای سبزخواهد بود به این معنی که قادر به تولید نیروی برق برای خود و ۵ ساختمان مشابهش خواهد بو د۴۸ توربین بادی وجود خواهد داشت که به صورت افقی بین یک طبقه و طبقه بعدیش قرار خواهد گرفت و باطریهای قدرت زای نوری بر بام هر آپارتمان واقع خواهد شد . فیشر با هیجان و کمی پریشانی گفت :”هرگز تابه حال هیچ ساختمانی با قابلیت تولید انرژی بسیار بسیار بیشتر از مصرفش طرح ریزی نشده بود” این آسمان خراش دارای یک هتل ۶ ستاره در خود خواهد بود . همچنین دفاتر تجارتی و خدماتی و آپارتمانهایی با اندازه های متنوع و ۵ ویلا درقسمت طبقه فوقانی . ویلای بالا خانه ( پنت هوس ) واقع بر بام ساختمان دارای استخر شنا و باغچه و یک مجلس خانه عربی خواهد بود ، فیشر هرگز روی ساکن شدن مستاجرها در اسرع وقت حسابی نکرده بود مگر اینکه تمایل یا ضرورتی وجود داشته باشد . او همچنان ساختمان را طوری طراحی کرده بود که دارای یک فرودگاه جمع شدنی برای هلیکوپتر باشد . یک سکو که از پوشش لایه طبق ۶۴ ام درهنگام فرود قابل بازشدن است . از این ساختمان که به نام نیروگاه سبز نیز یاد می شود در زمینه تولید نیرو به طریق زیر عمل می کند :
این آسمانخراش با معماری متحرک که دائما درحال تغییر شکل است قادر به تولید نیروی انرژی الکتریکی برای استفاده خود و همچنان ساختمانهای دیگر خواهد بود تعداد۴۸ توربین بادی در بین هرطبقه چرخان و همچنان ورقه های جذب کننده انرژی خورشید درسربام ساختمان واقع می شوند که از انرژی باد و خورشید با هم و بدون هیچگونه آلودگی بهره مند می شوند .ا نرژی تولید شده توسط این نیروگاه ساخته شده درون ساختمان حدود هفت میلیون دلار قیمت خواهد داشت .
هرتوربین می تواند به اندازه ۳ مگا وات برق تولید کند که درمقایسه با یک توربین بادی عمودی در حالت عادی که ۵-۱ و ۱ مگاوات تولید برق دارد با درنظر گرفتن اینکه شهر دبی ۴۰۰۰ ساعت باد را در سال دارد این توربین های داخل ساختمان ۱۲۰۰۰۰۰ کیلووات درساعت انرژی تولید کند . اگر میانگین برق مصرفی یک خانواده ۲۴۰۰۰ کیلووات تخمین زده شود هر توربین می تواند جوابگوی تقریبا ۵۰ خانواده باشد. خود این ساختمان دارای ۲۰۰ آپارتمان خواهد بود . بنابراین تنها چهار توربین می تواند انرژی موردنیاز آنها را تولید کند تعداد ۴۴ توربین باقیمانده می تواند با انرژی تولیدی بدون آلودگی محیط زیست تمام منطقه اطراف درهمسایگی این ساختمان را به درخشش در می آورد .
هرچند در زمینه عملی میانگین سرعت وزش باد در دبی فقط ۱۶ کیلومتر برساعت است و آنها شاید نیاز به دوبرابر کردن تعداد توربینها برای روشنایی ساختمان داشته باشند که در جمع هشت هدد خواهد شد و هنوز هم ۴۰ توربین برای تولید انرژی هشت آسمانخراش دیگر به همین اندازه کافی خواهد بود .
توربینهای افقی ساختمان متحرک به سادگی بین طبقات جاسازی شده و در واقع غیرقابل دید هستند . اونها نه نیاز به تیز و نه نیازی به پایه و بتون د ارند درجمع آنها در یک مسافت صفر کیولمتری نسبت به مصرف کننده قرار دارند که این واقعه کار نصب و راه اندازی را بسیار ساده تر می سازد . طرح منحصر به فرد این ساختمان و فیبرهای کربنی باشد کل مخصوص بال از مسئله انتشار انرژی صوتی مراقبت می کند و تولید انرژی الکتریسیته به این اندازه بدون در نظر گرفتن ظرافت های ظاهری ساختمان یک قدم انقلابی درگردهمایی منابع انرژی متناوب به شمار می آید . این تولید انرژی بدون آلودگی تاثیر مثبتی بر محیط زیست و اقتصاد خواهد داشت .
[عکس: 3jwx3xg0yqw24kfo8g7.jpg]
برج ترنینگ تورسو:
ترنینگ تورسو به هیجان انگیزترین ساختمان اروپای شمالی تبدیل خواهد شد . این بنا تبدیل به رویایی جسورانه به واقعیت است .
یک ساختمان مکعبی شکل که در برابر دریا و مناظر اطراف قدعلم خواهد کرد . اینگونه بناسازی درنوع خود بی نظیر است . احداث چنین ساختمانی راهی نو برای مطرح کردن شهر مالمو به عنوان مکانی جذاب است . سانتیاگو کالاتراوا ، مجسمه سازی و دینامیک را همراه با قدرت مهندسی برای خلق این برج ترکیب کرد . ترنینگ تورسو یک برج مسکونی و تجاری است که براساس دیدگاه تندیس گرایانه و برمبنای تفکرات ساتنیاگو کالاترا و مهندس برجسته اسپانیایی خلق شده است .
این برج با بیش از پنجاه طبقه بزرگترین اثر معماری کالاتراواست که اعتراضی جسورانه نسبت به طراحی بناهای مسکونی محسوب می شود .
یکی از ویژگیهای برج ، فرم پیچ دارد و غیر معمول آن است که به ساکنین این امکان را می دهد تا چشم انداز منزل خود را به محیط پیرامونی انتخاب کند ،آنان که دید به سمت دریا از اتاق خواب خود ترجیح می دهند . می توانند آپارتمانی در یکی از طبقه ها برگزینند درصورتیکه دیگرانی که مایل هستند چشم اندازی از منظره اطراف داشته باشند آپارتمانی مشابه در طبقه دیگر انتخاب کنند .
نکات ساخت برج :
ü دومکعب زیرین برج اختصاص به فضاهای اداری و تجاری دارد.
ü یک فضای چشم انداز شفاف درطبقه چهل و یکم بین هشتمین و نهمین مکعب واقع می شود . این ساختمان بلندترین آپارتمان اروپا می باشد .
ü برج ترنینگ تورسو از مکعب و از پنج طبقه تشکیل شده است بالای هریک از آنها طبقه ای قرار دارد که مکعب را از دیگری تفکیک می کند .
ü پیچش ۹۰ درجه از بالا به پا ئین ، دلیل نام گذاری ساختمان با عنوان TURNING است
ü یکی از بزرگترین دستگاه های شمع کوب که از دانمارک خریداری شده و برای قراردادن شمع های فلزی برج در بستر سنگ آهکی مورد استفاده قرار میگیرد .
ü تقریبا تمامی میل گردهای تقویتی ، ضخامتی معادل ۳۲ میلی متر ( ضخیم ترین نوع موجود در بازار ) دارند.
ü بتن ریزی به مدت ۳ روز بدون وقفه ادامه داشت تقربا هر یک از دو دستگاه بتن سازی نهصد بار بتن آماده کرده اند .
برج تورنینگ تورسو
معمار : سانتیاگو کالاتراوا والس Vals Santiago Calatrava
مکان : شهر مالمو Malmo سوئد
کاربری بنا : برج چندمنظوره
سیستم سازه ای : اسکلت بتنی
تعداد طبقات : ۵۷ طبقه روی زمین و ۳ طبقه زیرزمین
تعدادواحدهای مسکونی : ۱۴۰
تعداد آسانسور :۵ دستگاه
زمان ساخت : ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۴ میلادی
[عکس: xbl4qrval9a6dl5d86ap.jpg]
[عکس: y4a4kfupg0hp1d3360n.jpg]
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
ديناميك در فيزيك به معناي حركت است . در معماري نيز ديناميك به عنوان يك سبك و هم به عنوان يك پديده خارق العاده مطرح مي شود . ساختمانهايي كه دائما در حال حركت و تغييرند و در عين حال شكل خود را براي انطباق با تصورات انساني تغيير مي دهند ، اندام ها و اشكالشان تغيير مي كند تاهمخواني بهتري به افكار و تخيلات ما و همچنين طبيعت داشته باشد . بناهاي ما در معرض خورشيد و باد هستند ، بنابراين طبيعت به تنهايي تمام انرژي مورد نياز را به ساختمان مي دهد . اين ساختمانها جهت حركت خورشيد را تعقيب مي كنند ( سازگاري با محيط طبيعي ) . بنابراين همساز شدن با طبيعت باعث مي شود اين بناها انرژي مورد نياز خود را تامين كنند .
در اين سبك از معماري با چرخش 360 درجه اي ، چشم اندازي باز و ديد گسترده و عميق از جهان طبيعت آينده و زندگي دريافت مي شود .
بناهاي معماري ديناميك دائما در حال تعديل و تغيير در شكل و كالبد خود است .
در اين بناها هرطبقه به صورت مجزا در حال چرخش است . و همزمان با آن فرم كلي بنا در حال تغيير و تحول است و نماهاي متفاوت از زواياي متفاوت را به ارمغان مي آورد . اين رويكرد جديد ، در واقع نوعي قالب با معماري معاصرهاست كه تا به حال تمام اتفاقات آن را براساس قانون گرانش زمين بوده است و به عبارت ديگر بينش و ديدگاه جديد اين سبك معماري بر اساس مجموعه نيروهاي محرك پايه ريزي شده كه درواقع معماري سنتي كه تاكنون بر اساس ثقل و جاذبه استوار بوده است را به چالش مي كشد . معماري ديناميك سمبل فلسفه جديدي بوده كه سيماي شهرها و ايده زندگي ماراتغيير خواهد داد. از اين به بعد بناها و ساختمان ها داراي بعد چهارم مي شوند كه همان زمان است . پس ديگر فرم آنها به اجسام صلب و سخت محدود نمي شود و بناها داراي رويكرد و گرانشي نوين و انعطاف پذير خواهند شد و در نتيجه شهرها سريع تر از آنچه تصور مي كنيم تغيير خواهند كرد .
با اين معماري نوظهور خانه هايي كه ما در آن زندگي مي كنيم و نحوه زندگي ما شروع به تغيير اساسي مي كند و ساختمان ها ديگر محصول افكار فسيل شده و قديمي معماران نخواهند بود . بلكه تبديل به بناهايي مي شوند كه در حال دگرگوني هستند و دائما براي ما چشم اندازها و تجارب جديدي همراه با زمان را به ارمغان مي آورم درنتيجه قلم معماران نمي تواند محيطي را بر ما تحميل كند ، هرساختمان داراي نوعي آزادي ، اختيار و خاستگاه خاص خود مي شود . روشهاي پيشرفته ساخت و توانايي توليد انرژي توسط خود بنا كه همان خودكفايي درتوليد برق است دوفاكتور و ويژگي شاخص در معماري ديناميك مي باشد .
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معماری موزه هولوکاست | اورشلیم ~ MoOn ~ 0 983 ۰۹-۱۲-۹۳، ۰۹:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ~ MoOn ~
  معماری میدان دولا کنکورد ـ پاریس ~ MoOn ~ 1 378 ۰۹-۱۲-۹۳، ۰۹:۱۸ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد
  معرفی رشته مهندسی معماری نويد 1 439 ۳۰-۱۰-۹۳، ۱۰:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: N!rvana

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان