۱۷-۰۸-۹۳، ۱۰:۱۹ ق.ظ
نان لـئوپار
مواد لازم (شش نفر)
آرد: چهار پيمانه
مايه خمير: يك قاشق چايخوري
شير: يك پيمانه
روغن زيتون: 1/4 پيمانه
شكر: يك قاشق سوپخوري
سوسيس: دو تا سه عدد
پنير پيتزا ورقه اي: سه تا چهار ورق
زرده تخم مرغ: يك عدد
تخم خرفه: به ميزان لازم
آب و نمك: به ميزان لازم
طرز تهیه
آرد را در كاسهاي ريخته و نمك را روي آن ميپاشيم. مايه خمير را با آرد مخلوط نموده، وسط آرد را با دست خالي كرده و شير، روغن زيتون، شكر و آب را در آن ريخته و با دست شروع به ورز دادن ميكنيم تا خمير صاف و يك دست شود، سپس به خمير 45-30 دقيقه استراحت ميدهيم تا زمانیکه حجم خمیر دو برابر شود.
سوسيسها را حلقه نموده و پنير پيتزاها را به اندازه سوسيسهاي حلقه شده، برش میدهیم. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته و به وسيله دست به صورت گرد باز ميكنيم. در وسط خمير، يك تكه پنير پيتزا، سپس سوسيس و در آخر پنير پيتزا گذاشته و لبههاي خمير را روي مواد برگردانده و خمير را با دست به صورت گلوله در ميآوريم. خميرهاي گلوله شده را در سيني فري كه كاغذ روغني انداختهايم، ميچينيم. نيم ساعت روي خمير را پوشانده تا خمير استراحت كند. بعد از نيم ساعت روي خمير را زرده تخممرغ ماليده و روي آن تخم خرفه ميپاشيم. بعد از 15 دقيقه سيني را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم تا نانها آماده شوند.
مواد لازم (شش نفر)
آرد: چهار پيمانه
مايه خمير: يك قاشق چايخوري
شير: يك پيمانه
روغن زيتون: 1/4 پيمانه
شكر: يك قاشق سوپخوري
سوسيس: دو تا سه عدد
پنير پيتزا ورقه اي: سه تا چهار ورق
زرده تخم مرغ: يك عدد
تخم خرفه: به ميزان لازم
آب و نمك: به ميزان لازم
طرز تهیه
آرد را در كاسهاي ريخته و نمك را روي آن ميپاشيم. مايه خمير را با آرد مخلوط نموده، وسط آرد را با دست خالي كرده و شير، روغن زيتون، شكر و آب را در آن ريخته و با دست شروع به ورز دادن ميكنيم تا خمير صاف و يك دست شود، سپس به خمير 45-30 دقيقه استراحت ميدهيم تا زمانیکه حجم خمیر دو برابر شود.
سوسيسها را حلقه نموده و پنير پيتزاها را به اندازه سوسيسهاي حلقه شده، برش میدهیم. از خمير به اندازه يك نارنگي برداشته و به وسيله دست به صورت گرد باز ميكنيم. در وسط خمير، يك تكه پنير پيتزا، سپس سوسيس و در آخر پنير پيتزا گذاشته و لبههاي خمير را روي مواد برگردانده و خمير را با دست به صورت گلوله در ميآوريم. خميرهاي گلوله شده را در سيني فري كه كاغذ روغني انداختهايم، ميچينيم. نيم ساعت روي خمير را پوشانده تا خمير استراحت كند. بعد از نيم ساعت روي خمير را زرده تخممرغ ماليده و روي آن تخم خرفه ميپاشيم. بعد از 15 دقيقه سيني را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم تا نانها آماده شوند.