نظرسنجی: کدام رمان گروهی را انتخاب میکنید ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
سربازی مختلط
12.05%
10 12.05%
سومه کور
24.10%
20 24.10%
قرنطینه
21.69%
18 21.69%
مثلث اتشین
30.12%
25 30.12%
ملودرام عشق
12.05%
10 12.05%
مجموع 83 رای 100%
* چنانچه به گزینه‌ای رای داده اید، با علامت ستاره مشخص گردیده است. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*نظرسنجی مسابقه رمان نویسی گروهی*
به نام خالق زیبایی ها
بالاخره مسابقه رمان نویسی گروهی هم با سه بار تمدید تموم شد و حالا وقت نظرسنجیه ...
همونطور که میدونید فقط رمان های کامل شده در نظرسنجی شرکت میکنند
رمان ها به ترتیب حروف الفبا :

نام رمان : سربازي مختلط
نوشته : elham zelzele ، roksana aaa، kosar

خلاصه رمان :
و رویای ما به حقیقت پیوست، قلبهای ما به هم پیوست و زندگی آغاز شد
به تو رسیدم در اوج آسمان عشق
این بود قصه ی من و تو و سرنوشت
تو آمدی و دنیا مال من شد
همه ی انتظار و دلتنگی ها و غصه ها تمام شد
تو آمدی و عشق آمد و پیوند ما در کتاب عشق ثبت شد
باور نداشتم مال من شده ای
لحظه ای به خودم آمدم و دیدم همه زندگی ام شده ای
عشق معجزه نیست، حقیقتیست در قلب ها که پنهان است
به پاکی عشق، به لطافت با تو بودن و ما با هم آمده ایم که به همه ثابت کنیم معنای عشق واقعی را
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نام رمان : سومه کور

نوشته : نیاز، fatemeh ghasemi ، mercede
خلاصه رمان :
چند دانشجو رشته فیلم برداری تصمیم میگیرن برای پایان نامشون کار عملی خدمت استاد شون بدن . اونا تصیمیم میگیرن که یک فیلم ترسناک رو با کمک هم درست کنن . برای فیلم بر داری یک خونه خارج از شهر رو اجاره میکنند وقتی برای فیلم بر داری میرن اتفاقی عجیبی میفته و...
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نام رمان : قرنطینه

نوشته : ~ MoOn ~ ، FrozeN ،ملکه برفی

خلاصه ( قسمتی از رمان ) :
صدای فریاد می آمد ! با بهت نگاهش کردم .. همه چیز در نگاهش خوانده میشد جر تعجب ..
صدای جیغ زنی که نمیدانم دختر بود یا زن و شاید هم در حال زن شدن بود باعث شد هین بلندی بکشم ...
نه .. باور نداشتم اینجا هستم ... از کجا به اینجا رسیده بودم ؟ در کنار اتاق های تو در تویی که در یکی صدای فریاد و در یکی صدای ضجه های غریبانه و در دیگری صدای شلاق شنیده میشد ...

با صدایی لرزان گفتم : اینجا کجاست ؟
به سردی گفت : اینجا جهنم دختراییه که رویای آزادی یا به عبارت دیگه هرزگی و توی سرشون میپرورونن اما فکر نمیکردن ته ته قصری که توی ذهنشون برای خودشون ساخته بودن بشه این زیر زمین نمور و نیمه روشن .

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
نام رمان : مثلث اتشین
نوشته :
hadis hpf، cOdE brEakEr ،
Katayoon

خلاصه رمان :

ماهک شاهینی دختر هتلدار بزرگ ایرانی عاشق یه نقاش میشه و میخواد با اون ازدواج کنه اما به دلیل مشکلات مالی از عشق می گذره و با به تاجر پولدار عروسی میکنه

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نام رمان :ملودرام عشق

نوشته : .مليكا. ، raha22 ، s@mir

خلاصه رمان :

سرگذشت پسری به نام ماهان که توزندگیش دچار سردرگمی هایی شده و دلیل این سردر گمي هابه خاطراينه که اطلاعات درستی از پدرومادر واقعیش نداره چه اینکه مرد وزن دیگه ای بزرگش کردن طی داستان ماجراهایی واسش اتفاق میفته که مسیر زندگیش به سمت هویت واقعیش تغییر میکنه
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شیوه ی امتیاز دهی :
خواننده های عزیز میتونند در نظرسنجی بالا شرکت کرده و به رمان مورد نظرشون رای بدند
در آخر امتیازات داوران با امتیازات خوانندگان جمع میشه و برنده ی مسابقه مشخص میشه
امتیازات داوارن در آخر همین تاپیک اعلام میشه

جایزه ی گروه برنده :
400 اعتبار و به همراه مدال

دوستان تبلیغ رمان ها فقط و فقط در همین تاپیک امکان پذیره
لطفا رعایت کنید تا مسابقه عادلانه برگزار بشه
با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان mara
سپاس شده توسط:
من رای دادمmaramaramaramara
همگی تون موفق باشیدxcvlxcvlxcvl

در میان مردم چشمت نگاهی دیده ام
بی گناهی را در آغوش گناهی دیده ام

رمان"بی گناهی در آغوش گناه"

http://forum.iranroman.com/showthread.php?tid=126640
سپاس شده توسط:
مااینچنین رای دادیمTongue
سپاس شده توسط:
رای دادم asna
چه خوب میشه همه رای مساوی بگیرمxcvl
سپاس شده توسط:
منم رايمودادم[عکس: gggm.gif]
[عکس: 85875505027359354516.gif]
سپاس شده توسط:
از دوستان عزیز خواهشمندیم اگر قصد تبلیغ دارند فقط در همین تاپیک اقدام به تبلیغ کنند
به دوستانی که به این تذکر توجه نکنند اخطار داده میشه
سپاس شده توسط:
رای دادم
و دیگر آسمان را نخواهی دید...
سپاس شده توسط:
دوستان دوستان
توجــــــــــه توجـــــــــه
بشتابیــــــــــــــــــــــــــــــــد
با بهتریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
رمان ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآل
آشنا شویـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد

مثلث آشتین| کاری از hadis hpf، cOdE brEakEr ، Katayoon
نیمی از عمر خود را از دست خواهید داد
اگر این رمان را از دست بدهــــــــــــــــــــــــید

خلاصه اولیه رمان:
این رمان درست مثل اسمش جذاب و جنجالیه پس می خوام تک تک اتون این رقابت و چالش رو حس کنید . همینطور که از اسمش پیداست یه مثلث عشقیه اما بهتون قول میدم با بقیه مثلث ها فرق کن چون این یه مثلث اتشینه
ماهک شاهینی دختر هتلدار بزرگ ایرانی عاشق یه نقاش میشه و میخواد با اون ازدواج کنه اما به دلیل مشکلات مالی از عشق می گذره و با به تاجر پولدار عروسی میکنه

بـــــــــــــــــــــــــــدرود
و دیگر آسمان را نخواهی دید...
سپاس شده توسط:
راي دادمxcvl
اگهـ شما כیــپلم خیــانت כاریــ...
ما כیـ ماهــیــا فوق تخصص انتقام כاریــم...!
گفتم כر جریــاטּ باشیــ!!!
سپاس شده توسط:
منم رای دادمmaramaramaramara
zed bazi is my life
سپاس شده توسط: