امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واویشکا گوشت
#1
این غذا شمالیه! من عاشق واویشکا های عمه کوچیکم هستم! هروقت که میام ایران از فرودگاه مستقیم میریم خونه عمه و هر ساعتی از شب که باشه واویشکا و برنج زعفرانی و ته دیگ مخصوص عمه رو میخوریم و بعد حرکت میکنیم به سمت شمال و موقع برگشت هم همینطور! یادش بخیر چه خوش میگذشت! وای که چقدر دلم عطر و بو و طعم واقعی غذا های شمال رو میخواد! اینجا هرچی درست کنی مثل مال ایران نمیشه! حتی کتلت و ماکارونی هم طعم مال ایران رو نداره چه برسه به کوبیده و… وای نگم بهتره که خیلی هوس کباب های ایران رو دارم!
خوب اینم دستور واویشکا که خیلی راحت و خوشمزست.
مواد لازم:
گوشت تیکه ای ۴٠۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد متوسط
گوجه خورد شده ۱ پیمانه
نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
پیاز رو خلالی کنید و در تابه با روغن و زردچوبه سرخ کنید کاملا نباید سرخ بشه کمی طلائی بشه کافیه. حالا گوشت ها رو به اندازه قیمه ای خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا کمی سرخ بشه. ادویه و گوجه و رب را اضافه کنید و بگذارید تا گوجه ها کامل بپزه و له بشه. غذای شما آمادست اگه دوست داشتید سیب زمینی هم سرخ کنید و کنارش بگذارید.با ماست نوش جان کنید. بعضی ها واویشکا رو با گوشت چرخ کرده هم درست میکنن. اما من با گوشت تیکه ای بیشتر دوست دارم

پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باچانگای گوشت؛ فست‌فود ترکیه‌ای صنم بانو 2 91 ۰۷-۰۲-۰، ۱۲:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه پلوی سبزیجات؛ بدون گوشت، اما خوشمزه صنم بانو 1 100 ۲۱-۱۱-۹۹، ۰۹:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ۱۰ غذای بدون گوشت؛ آشپزی در دوران تنگنا صنم بانو 2 109 ۲۷-۱۰-۹۹، ۱۲:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان