۲۹-۰۹-۹۱، ۰۳:۵۵ ب.ظ
● مواد لازم:
۳ قطعه شکلات مارس ریز شده
۹۰ گرم کره
۳ فنجان برشتوک گندم کرم روی کرانچی
۲۰۰ گرم شکلات شیری تختهای
۳۰ گرم کره
● طرز تهیه:
یک ظرف چهار گوش صاف را با کاغذ روغنی بپوشانید بهطوری که ۲ سانت از لبهٔ آن بیرون بیاید. کره و قطعات ریزشدهٔ مارس را داخل ظرفی روی اجاق گاز آب کنید. بهطوری که نجو شد و مخلوط صافی از آن بهدست بیاید. سپس برشتوک را به آن اضافه کرده و مخلوط را در سینی آماده شده پهن کنید و با کرم کرانچی روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را ببرید. برای تهیه کرم، شکلات تختهای را با کره به طریقهٔ بن ماری مخطوط و طبخ کنید.
۳ قطعه شکلات مارس ریز شده
۹۰ گرم کره
۳ فنجان برشتوک گندم کرم روی کرانچی
۲۰۰ گرم شکلات شیری تختهای
۳۰ گرم کره
● طرز تهیه:
یک ظرف چهار گوش صاف را با کاغذ روغنی بپوشانید بهطوری که ۲ سانت از لبهٔ آن بیرون بیاید. کره و قطعات ریزشدهٔ مارس را داخل ظرفی روی اجاق گاز آب کنید. بهطوری که نجو شد و مخلوط صافی از آن بهدست بیاید. سپس برشتوک را به آن اضافه کرده و مخلوط را در سینی آماده شده پهن کنید و با کرم کرانچی روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را ببرید. برای تهیه کرم، شکلات تختهای را با کره به طریقهٔ بن ماری مخطوط و طبخ کنید.