۱۵-۰۹-۹۱، ۰۱:۲۲ ب.ظ
مواد لازم:
پاستا شکلی ترجیحا خوشمل که سسمون مکدر نشه!
گوشت چرخ شده ١۵٠ گرم
کرفس نصف شاخه
هویج ٢ عدد متوسط
پیاز ١ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
عصاره ی سبزیجات ١ عدد
روغن زیتون ٣ قاشق
آب ١ لیوان
نمک و فلفل سیاه
اول آب و نمک و روغن رو میریزیم واسه پاستا ، بعد پیاز و هویج و کرفس رو خوب ریز ریز میکنیم و توی روغن زیتون ۵ دقیقه تفت میدیم
گوجه ها رو هم ریز خورد میکنیم و گوشت رو هم به مواد اضافه میکنیم و ۵ دقیقه هم با گوشت تفت میدیم
این وسط مسطا پاستاهای خوشتل موشتلم رونه ی آب میشن ، به گوشت گوجه فرنگی و فلفل و عصاره سبزیجات رو اضافه میکنیم و در آخر آب و میذاریم آروم بپزه و غلیظ بشه
پاستا رو آبکش میکنیم و سس خومشزه روش میریزیم
* من جای عصاره سبزیجات عصاره زیتون و سیر هم ریختم عالی میشه
*** توی سس یه لیموی کوچیک رو هم بچلونین و کمی از پوستشو موقع سرخیدن گوشت اضافه کنین، عطر خوبی میده