امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پودینگ زرشک
#1
مجله زندگی ایده آل:

[عکس: 390804_488.jpg]
مواد لازم:
  • مایه مسقطی زرشک بدون ژلاتین: نصف میزان ذکر شده
  • زرده تخم‌مرغ: چهار عدد
  • شکر: 120 گرم
  • وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  • خامه صبحانه: 300 گرم
  • پودر ژلاتین: دو قاشق غذاخوری
  • آب سرد: 80 میلی‌لیتر
  • شیر : 250 میلی‌لیتر
  • رنگ خوراکی در صورت تمایل
روش تهیه:

1. این یک نوع پودینگ قالبی است که طعم ترش و شیرین و بسیار مطبوعی دارد. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ را با وانیل و شکر هم می‌زنیم تا پف کرده؛ کرم رنگ و کشدار شوند. شیر را به آن اضافه کرده سپس مسقطی را طبق دستور ذکر شده می‌پزیم و فقط ژلاتین آن را حذف می‌کنیم.

2. در اواخر پخت مایه تخم‌مرغ را داخل آن می‌ریزیم و همه مواد را آنقدر هم می‌زنیم تا مایه یکدست و کمی غلیظ شود پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و ذوب می‌کنیم. خامه را داخل ظرفی گود ریخته و با همزن دستی کمی هم می‌زنیم تا بافت آن شل شود.

3. ژلاتین را با خامه مخلوط کرده، از صافی رد می‌کنیم و داخل کرم می‌ریزیم. حالا کرم آماده شده را داخل قالب موردنظر که از قبل چرب کرده‌ایم، می‌ریزیم و به مدت 6 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. سپس داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با پسته تزیین می‌کنیم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
قیافه خوشگلی داره
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه پودینگ قهوه؛ دسر معروف انگلیسی صنم بانو 0 66 ۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۵۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی؛ دلبرِ همیشه جذاب صنم بانو 2 160 ۱۴-۱۰-۹۹، ۰۷:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه لیموناد زرشک !!Tina!! 0 200 ۲۲-۰۴-۹۶، ۰۸:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: !!Tina!!

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان