۰۹-۰۳-۹۳، ۰۷:۱۸ ب.ظ
پیازهای برشته با آرد سوخاری در کنار غذاها و سسهای مختلف طعم خوبی دارد.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی :کمتر از 1 ساعت
این دستور برای اولین بار در نیویورک تایمز در دهه 30 میلادی با اسم Onion Rings مطرح شد و جزو پر طرفدارین خوراکی امریکا، کانادا و اروپا شمالی گردید.
مواد لازم:
- پیاز 240 گرم
- شیر 100 گرم
- آرد 90 گرم
- روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر ⅓ قاشق مرباخوری
- نمک به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و سپس خوب الک میکنیم که با این کار راحتتر میتوانید مایع خمیر را درست کنید.
- شیر را به آرد اضافه میکنیم و آن را به کمک همزن دستی خوب هم میزنیم. در این زمان روغن زیتون را اضافه میکنیم.
- مایع را باید به خوبی مخلوط کرد تا کاملاً یک دست شود.
- روی آن را با سلفون میپوشانیم و آن را در دمای آشپزخانه 30 دقیقه استراحت میدهیم.
- پیازهارا پوست کنده و میشوئیم و به صورت حلقه ای با قطر تقریبا نیم سانتیمتر برش میزنیم حلقه های پیاز را از هم باز میکنیم. (مواظب باشید که نشکنند.)
- آنهارا درظرفی که در آن آب و یخ به همراه کمی سرکه است میریزیم تا گاز پیاز گرفته شود. 5 دقیقه میتواند برای یک پیاز متوسط کافی باشد.
- قابلمهای را پر از روغن سرخ کردنی میکنیم و آن را بر روی شعله قرار میدهیم (دمای مناسب 180 درجه است).
- مایع را مجددا خوب هم میزنیم و سپس پیازها را دانه دانه کاملا در مایع میاندازیم و سریع آنها را در روغن داغ سرخ میکنیم.
- وقتی رنگ آنها طلایی شدند، آماده هستند، البته بعد از سرخ کردن آنها را روی دستمال حولهای مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت