۳۰-۰۵-۹۴، ۱۲:۳۴ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۳۰-۰۵-۹۴، ۱۲:۳۵ ق.ظ توسط sara.samii.)
.
پیتزاکالزونه یه نوع پیتزا پاکتی خوشمزه ایتالیایی هست که بنا بر سلیقه و ذائقه خودتون میتونید مواد تشکیل دهنده داخل پیتزا رو تغییر بدید .
مواد لازم:
برای خمیر:
ارد:2 پیمانه
نمک :1/2 قاشق چای خوری
شکر:1 قاشق چایخوری
خمیر مایه:1و 1/2 قاشق چای خوری
اب ولرم:3/4 پیمانه
روغن مایع :3 قاشق غذا خوری
برای داخل پیتزا :
مرغ تکه های کوچک پخته شده یا گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: نصف یک عدد مکعبی خرد شده
قارچ 1 عدد مکعبی خرد شده
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
برگ ریحون تازه
سس پیتزا
شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید و اب ولرم رو بریزید روش بزارید یک جای گرم به مدت 15 دقیقه تا خمیر مایه عمل بیاد ارد وروغن به همراه نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یه خمیر خیلی لطیفی به دست میاد اگر خیلی چسبناک بود 1-2 قاشق ارد هم میتونید اضافه کنید بهش
روی خمیر رو بپوشانید بزارید یک جای گرم به مدت 45-1 ساعت تا خمیر عمل بیاد و حجمش 2 برابر بشه.
برای مواد میانی:
ابتدا پیاز را در روغن تفت می دهیم
سپس گوشت را اضافه کرده تا کمی تفت بخوره،بعد از آن فلفل دلمه،قارچ و بسته به سلیقه نخود فرنگی هم اضافه میکنیم و با کمی رب و آب میگذاریم بپزد
حالا دوباره میریم سراغ خمیر:
خمیر رو به 6 قسمت تقسیم کنید
روی میز کارتون رو کمی ارد بپاشید و هر قسمت از خمیر رو با کمک وردنه گرد و نازک باز کنید
حالا روی خمیر فقط یک ورش کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد گوشت و فلفل دلمه ای زیر خرد شده و قارچ بچینید(مایه گوشتی)..و روشون فلفل سیاه بپاشید .
و نصف دیگه خمیر رو برگردونید روش و کناره هاشو خوب با انگشت به هم بچسبونید وبپیچید.
روی خمیر رو با برس کمی سس بمالید و با چنگال 2 تا سوراخ بزنید روی خمیر چون وقتی میره تو فر پف میکنه و ممکنه ترک بخوره
بزارید توی فر روی 350 درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت 20 -30 دقیقه یا تا وقتی که پیتزاتون بپزه .
بعد از پخت کمی برگ ریحون رو ریز خرد کنید و روی پیتزا بریزید. * اندازه پیتزا بستگی به خودتون داره میتونید بزرگتر هم درستش کنید.
پیتزاکالزونه یه نوع پیتزا پاکتی خوشمزه ایتالیایی هست که بنا بر سلیقه و ذائقه خودتون میتونید مواد تشکیل دهنده داخل پیتزا رو تغییر بدید .
مواد لازم:
برای خمیر:
ارد:2 پیمانه
نمک :1/2 قاشق چای خوری
شکر:1 قاشق چایخوری
خمیر مایه:1و 1/2 قاشق چای خوری
اب ولرم:3/4 پیمانه
روغن مایع :3 قاشق غذا خوری
برای داخل پیتزا :
مرغ تکه های کوچک پخته شده یا گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: نصف یک عدد مکعبی خرد شده
قارچ 1 عدد مکعبی خرد شده
پنیر پیتزا
نمک و فلفل
برگ ریحون تازه
سس پیتزا
شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید و اب ولرم رو بریزید روش بزارید یک جای گرم به مدت 15 دقیقه تا خمیر مایه عمل بیاد ارد وروغن به همراه نمک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. یه خمیر خیلی لطیفی به دست میاد اگر خیلی چسبناک بود 1-2 قاشق ارد هم میتونید اضافه کنید بهش
روی خمیر رو بپوشانید بزارید یک جای گرم به مدت 45-1 ساعت تا خمیر عمل بیاد و حجمش 2 برابر بشه.
برای مواد میانی:
ابتدا پیاز را در روغن تفت می دهیم
سپس گوشت را اضافه کرده تا کمی تفت بخوره،بعد از آن فلفل دلمه،قارچ و بسته به سلیقه نخود فرنگی هم اضافه میکنیم و با کمی رب و آب میگذاریم بپزد
حالا دوباره میریم سراغ خمیر:
خمیر رو به 6 قسمت تقسیم کنید
روی میز کارتون رو کمی ارد بپاشید و هر قسمت از خمیر رو با کمک وردنه گرد و نازک باز کنید
حالا روی خمیر فقط یک ورش کمی پنیر پیتزا بریزید و بعد گوشت و فلفل دلمه ای زیر خرد شده و قارچ بچینید(مایه گوشتی)..و روشون فلفل سیاه بپاشید .
و نصف دیگه خمیر رو برگردونید روش و کناره هاشو خوب با انگشت به هم بچسبونید وبپیچید.
روی خمیر رو با برس کمی سس بمالید و با چنگال 2 تا سوراخ بزنید روی خمیر چون وقتی میره تو فر پف میکنه و ممکنه ترک بخوره
بزارید توی فر روی 350 درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت 20 -30 دقیقه یا تا وقتی که پیتزاتون بپزه .
بعد از پخت کمی برگ ریحون رو ریز خرد کنید و روی پیتزا بریزید. * اندازه پیتزا بستگی به خودتون داره میتونید بزرگتر هم درستش کنید.
خدای من!چقدر دوست دارم که وقت مناجات خدای من بخوانمت، الهی … ربی …این حس مالکیت، این که تو خدای من هستی...انگار تمام حفره ها و جاهای خالی را پر می کند …