۲۶-۰۶-۹۲، ۰۷:۱۲ ب.ظ
پیراشکی کالباس مدل گل رز
آرد 2 و نیم لیوان . ماست نصف لیوان . بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری . شیر نصف لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان . پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری . نمک نصف قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری . کالباس ، خیار شور ، فلفل دلمه ای به مقدار لازم
طرز تهیه : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت 2-3 دقیقه استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد ).
آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، با کمک دست تان به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود.
پس از مدت زمان لازم خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده اید قرار دهید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.
قسمت پایینی هر خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و روی انها خیار شور ، فلفل دلمه ای و کالباس خرد شده قرار دهید ، لایه بالایی خمیر را روی لایه پایین برگردانید سپس به شکل گل رز رول کنید ( لوله کنید ).
رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن فراوان سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید بجای کالباس از سوسیس یا مرغ پخته هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سرخ کردن خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی انها را با کره چرب کنید سپس داخل فر قرار دهید تا بپزند و طلایی شوند ).