امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیراشکی کالباس مدل گل رز
#1
[عکس: pirashki-roz.jpeg]
پیراشکی کالباس مدل گل رز
آرد 2 و نیم لیوان . ماست نصف لیوان . بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری . شیر نصف لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان . پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری . نمک نصف قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری . کالباس ، خیار شور ، فلفل دلمه ای به مقدار لازم
[عکس: pirashki-roz-1.jpeg]
طرز تهیه : داخل کاسه ای ماست را با شیر و روغن مخلوط کنید سپس پودر خمیر مایه و شکر را روی ان بپاشید و به مدت 2-3 دقیقه استراحت دهید (شیر باید ولرم باشد ).
آرد الک شده ، بکینگ پودر و نمک را به ماست اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، با کمک دست تان به مدت 10 دقیقه خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود.
[عکس: pirashki-roz-2.jpeg]
سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 1 ساعت خمیر را استراحت دهید تا حجمش 2 برابر شود.
پس از مدت زمان لازم خمیر را روی سطح کار که آرد پاشیده اید قرار دهید و خمیر را بسیار نازک پهن کنید سپس نوارهای پهن مستطیل شکلی از خمیر ببرید.
[عکس: pirashki-roz-3.jpeg]
قسمت پایینی هر خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و روی انها خیار شور ، فلفل دلمه ای و کالباس خرد شده قرار دهید ، لایه بالایی خمیر را روی لایه پایین برگردانید سپس به شکل گل رز رول کنید ( لوله کنید ).
[عکس: pirashki-roz-4.jpeg]
رزهای خمیری را پس از آماده شدن در روغن فراوان سرخ کنید و بهمراه سس و سالاد دلخواه سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید بجای کالباس از سوسیس یا مرغ پخته هم استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید بجای سرخ کردن خمیرها را داخل سینی فر بچینید و روی انها را با کره چرب کنید سپس داخل فر قرار دهید تا بپزند و طلایی شوند ).
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه شله زرد نذری و مدل های تزئین آن نیـایــش 1 87 ۱۵-۰۸-۹۷، ۰۶:۱۴ ب.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش
  با مدل‌های مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید صنم بانو 7 155 ۱۴-۱۲-۹۶، ۰۸:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ♥هستی♥
  پیراشکی گوشت و زیتون taranomi 0 99 ۱۷-۱۱-۹۶، ۰۹:۱۶ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان