امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاری پلو
#1
مواد لازم پلو کاری :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
برنج
1000 گرم
100 گرم / 360 کالری
گوشت مرغ
1500 گرم
100 گرم / 200 کالری
نخود فرنگی
2 فنجان
100 گرم / 92 کالری
پودر کاری
3 قاشق سوپخوری
100 گرم / 233 کالری
روغن
200 گرم
100 گرم / 900 کالری
زعفران
1 قاشق مرباخوری
100 گرم / 310 کالری
سیب زمینی
2000 گرم
100 گرم / 75 کالری
طرز تهیه پلو کاری :
*. به نقل از آکاایران : مرغ را می پزیم برنج را خیس میکنیم و آبکش میکنیم ، آب مرغ را با یکی دو قاشق از پودر کاری مخلوط میکنیم و زعفران سائیده را با آب جوش حل میکنیم و در آب مرغ میریزیم.
*. سه تا چهار قاشق روغن داغ کرده را در آن میریزیم استخوان های مرغ را میگیریم.کمی پودر کاری به مرغ می پاشیم مرغ و نخود را لای پلو می گذاریم و آب مرغ و کاری را روی پلو میدهیم و پلو را دم میکنیم سیب زمینی را پوست میکنیم و میشوئیم با چرخ مخصوص چرخ میکنیم.
*. ( برای چرخ کردن سیب زمینی باید از نوع چرخ های مخصوص خلال کردن سبزیجات استفاده کرد چون سیب زمینی این پلو باید خیلی نازک خلال شود که با دست امکان ندارد ، در صورتیکه ماشین مخصوص در دسترس نباشد ممکن است از مصرف سیب زمینی صرف نظر کنیم ).
*. سیب زمینی چرخ شده را بدفعات در روغن فراوان داغ شده سرخ میکنیم هنگام سرخ کردن سیب زمینی باید دقت کرد بهم نچسبد موقعی که سیب زمینی را در روغن داغ شده میریزیم باید سیب زمینی را گاهی با چنگال بهم زد تا رشته های سیب زمینی از هم جدا شده .
*. طلائی شود بعد سیب زمینی را از روغن در میاوریم و در صافی می ریزیم تا روغن زیادی آن گرفته شود و کمی نمک و پودر کاری به سیب زمینی می پاشیم پلو را در دیس میکشیم کمی روغن داغ کرده روی پلو میدهیم.روی پلو را با خلال سیب زمینی سرخ شده می پوشانیم.
*. ممکن است روی پلو را 5 یا 6 تخم مرغ نیمرو شده قرار دهیم ( برای اینکه سیب زمینی بهتر سرخ شود و بهم نچسبد آنرا 3 تا 4 قسمت میکنیم و در روغن فراوان داغ شده بدفعات سرخ می کنیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست.
طرز خیس کردن برنج بطریق زیر انجام میشود :
*. برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید 4 انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود .
خواص زعفران :
کاهش فشار خون :
*. دم کرده ی زعفران حاوی موادی است که به آن کروستین می گویند که فشار خون را پایین می آورد. به همین دلیل زعفران به پیشگیری از افزایش فشار خون کمک می کند.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 907 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  لوبیا پلو را مجلسی درست کنید صنم بانو 5 139 ۱۶-۰۱-۰، ۱۱:۳۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کرفس‌پلو؛ عطر و طعمی بی‌نظیر صنم بانو 1 76 ۱۴-۰۱-۰، ۰۹:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۶:۵۴ ب.ظ)، دخترشب (۰۲-۱۱-۹۶, ۰۵:۳۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان