امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاملترین آموزشِ طرز تهیه «مرغ [color=#ff0000]شکم[/color] پر»
#1
Brick 
مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.
وب‌سایت آکا ایران: مرغ غذایی است که بیشترین سهم را در سفره های ایرانی دارد، در بین غذاهایی که با مرغ درست می شود یکی از پرطرفدارترین غذاها که بسیار خوشمزه و لذیذ است مرغ شکم پر خطه شمال کشور است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
  • فلفل به میزان دلخواه
  • روغن به میزان دلخواه
  • مرغ (درسته با پوست) 1 عدد
  • لیمو نصف قاچ
  • پیاز (متوسط خرد شده) 3 عدد
  • پرتقال 1 عدد
  • پودر کاری (اختیاری) 1 قاشق چای خوری
  • آلو (من4/3 پیمانه ریختم) هرچی دوست دارین
  • کشمش 2/1
  • زرد چوبه 2 قاشق چای خوری
  • دارچین 1 قاشق چای خوری
  • نمک به میزان دلخواه
 
[عکس: 849740_148.jpg]
طرز تهیه:

اول از همه 1 عدد پیاز متوسط خرد شدمون رو نمک و فلفل میزنیم و بهش آب لیموی تازمون رو اضافه میکنیم.
[عکس: 849741_418.jpg]
حالا آب پرتقالمون و دو قاشق چایخوری زردچوبه رو بهش اضافه می کنیم.
[عکس: 849742_549.jpg]
و مخلوط می کنیم، سعی کنید پوست مرغی که انتخاب میکنید سالم باشه.
[عکس: 849743_474.jpg]
مرغمون رو بعد از شستن و خشک کردن توی یک کاسۀ بزرگ میذاریم و حسابی با مایۀ پیاز پرتقالی که درست کردیم آغشته می کنیم.
[عکس: 849744_846.jpg]
هم داخل شکمش و هم روی کامل مرغ.
[عکس: 849745_543.jpg]
 
[عکس: 849746_155.jpg]
و حتی زیر پوست مرغ، زیر پوست سینه و ران ها، همه را پر از مایه کنید.
[عکس: 849747_654.jpg]
تا حسابی مرغمون به مایه آغشته بشه.
[عکس: 849748_316.jpg]
حالا با یک نایلون یا درب محکم ظرف را بپوشانید و بمدت 1 روز کامل ( 24 ساعت) در یخچال بذاریدو یادتون باشه هرچند ساعت یکبار پوشش مرغتون رو برداشته و همینطور در مواد دورش بغلطونید و آب پرتقال و لیمو رو بر روی کل مرغتون بریزید و دوباره سرش رو بذارید و این کار رو چند بار انجام بدید.
[عکس: 849749_918.jpg]
بعد از یک روز ادامۀ پختمون رو انجام میدیم.

2 عدد پیاز خرد شدمون رو کمی تفت میدیم تا نرم شه.
[عکس: 849750_517.jpg]
حالا پیازمون رو از روی اجاق گاز برداشته و در ظرفی با کمی نمک و 1 ق چ زردچوبه و دارچین و آلو و کشمش و ادویه کاری مخلوط میکنیم.
[عکس: 849751_466.jpg]
میذاریم کنار و میریم سروقت مرغمون!

جونم براتون بگه مرغمون رو که 1 روز حسابی توی مواد بوده و کاملا" آب پرتقال و لیمو و البته پیاز توی گوشتش نفوذ کرده و حسابی ترد و خوشمزش کرده رو از یخچال در میاریم و همۀ مواد رو حسابی ازش جدا میکنیم هم پیازها و هم آب پرتقال.
[عکس: 849752_812.jpg]
حالا ته سینی فر یه ورق فویل گذاشته (برای اینکه ظرفتون کثیف نشه و شستنش راحت باشه) و به اندازۀ 1 ق چ (فقط در حد چرب شدن) روی فویلتون روغن بریزید. مرغتون رو در ظرف فر گذاشته و مواد پیاز و کشمش و آلو رو درشکم مرغ بریزید و شروع به دوختن شکم مرغ کنید.
[عکس: 849753_924.jpg]

[عکس: 849754_921.jpg]

[عکس: 849755_837.jpg]

[عکس: 849756_392.jpg]

[عکس: 849757_953.jpg]

[عکس: 849758_716.jpg]

[عکس: 849759_538.jpg]
 خوب حالا که مرغمون رو حسابی ذوختیم...میریم سراغ بال های اون......برای زیبای شکل مرغ بهتره بال های مرغ را در زیر کتف مرغ ببریم....نگاه کنید......
[عکس: 849760_436.jpg]
 
[عکس: 849761_958.jpg]
اینم یه بال دیگش!
[عکس: 849762_256.jpg]

[عکس: 849763_489.jpg]
حالا به اندازه ای که فقط پوستش خشک نباشه به پوستش روغن میزنیم ومیذاریم توی فر بمدت 2 تا 2:30 ساعت. یادتون باشه که 1 ساعت اول روی حرارت کم رو به متوسط و سپس کم کم حرارت را زیاد کنید. (البته نه خیلی زیاد که روی مرغ بسوزه و داخلش نپزه). هر 20 دقیقه یکبار هم از همون آبی که خود مرغ پس میده با قاشق روی تمام قسمت های مرغ ریخته و با سرعت درب فر را ببندید و این کار را تا آخرین لحظۀ زمان پخت چندین بار انجام دهید.
[عکس: 849764_156.jpg]

[عکس: 849765_225.jpg]



منبع: برترین ها
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
انقد دوس دارم مرغ شکم پر xcvl ‌ولی مواد داخلشو نمیخورم asna
فقط خوشگله
برای هر دردی دو درمان است:

سکوت و زمان
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 907 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه بورک خوشمزه mobina2020 0 860 ۲۵-۰۷-۰، ۱۰:۴۲ ق.ظ
آخرین ارسال: mobina2020
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 191 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
2 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۳۰-۱۰-۹۶, ۰۷:۰۲ ب.ظ)، taranomi (۳۰-۱۰-۹۶, ۰۶:۲۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان