امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاهش پیشرفت آب مروارید با مصرف کلم بروکلی و اسفناج
#1
یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: مصرف کلم بروکلی و اسفناج پخته، احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می‌دهد.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه خراسان‌شمالی، امیر حسین وجدانی اظهار کرد: آب مروارید یکی از دلایل شایع کاهش بینایی قابل برگشت است که از تجمع علل محیطی و فردی به وجود می‌آید.

وی افزود: مصرف کلم سفید، کلم بروکلی و اسفناج پخته دو بار در هفته احتمال پیشرفت آب مروارید را کاهش می‌دهد.

وجدانی ادامه داد: داخل چشم انسان لنزی قرار دارد که از دوران جنینی وظیفه تطابق و تشکیل تصویر روی شبکیه را بر عهده دارد که با افزایش سن، پروتئین‌های داخل آن حالت شفافیت خود را از دست می‌دهند و به این حالت کدورت چشم، کاتاراکت یا آب مروارید اطلاق می‌شود.

[عکس: 2]
خنده بر لب میزنم تا کَــس نداند رازِ من
ورنه این دنیا که مـــا دیدیم ، خندیدن نداشت ...! 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آیا روغن ذرت باعث کاهش کلسترول خون می‌شود؟ صنم بانو 2 202 ۱۳-۱۲-۹۹، ۱۲:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف کرد؟ minaa 0 388 ۱۶-۰۵-۹۸، ۰۳:۲۶ ب.ظ
آخرین ارسال: minaa
  فوایدی که مصرف خرما برای بدن شما دارد sadaf 0 167 ۳۰-۱۱-۹۷، ۰۴:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: sadaf

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
1 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
~ MoOn ~ (۲۵-۰۶-۹۴, ۰۶:۴۶ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان