امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کاکائو گلاسه
#1
مواد لازم
خامه 350 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
شیر 750 گرم
کاکائو 50 گرم
بستنی وانیلی 250 گرم
شکلات رنده شده یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه
نصف خامه را با دو قاشق غذاخوری شکر و وانیل مخلوط می کنیم و در فریزر می گذاریم . شیر و بقیه شکر را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. کاکائو را به آن اضافه و مخلوط می کنیم. نزدیک جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت برمیداریم. مقداری از آن را با خامه باقی مانده مخلوط می کنیم و آن را به بقیه شیر کاکائو می افزاییم و می گذاریم سرد شود . حال خامه را از فریزر خارج می کنیم و می گذاریم یک دقیقه در یخچال بماند. بعد آن را با دور کند همزن می زنیم تا باز شود و سپس با دور تند همزن، آن قدر خامه را می زنیم ، تا حالت یگیرد. برای سرو این گلاسه ، به چهار عدد لیوان بلند نیاز داریم و داخل هر کدام ، دو با سه اسکوب بستنی می گذاریم و مایه فوق را روی بستنی داخل لیوان ها می ریزیم . سپس خامه حالت گرفته را درقیف ، با ماسوره مزرس می ریزیم و روی این مخلوط می زنیم. روی خامه را نیز شکلات رنده شده می پاشیم . در آخر یک عدد نی داخل لیوان قرار می دهیم. می توان برای تزئین بیشتر، داخل یک پیشدستی کوچک، دستمال کاغذی تا شده و یک قاشق شربت خوری گذاشت، و لیوان را روی دستمال قرار داد.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مارس گلاسه Amir Mahdi 1 222 ۱۴-۰۳-۹۴، ۰۱:۳۰ ب.ظ
آخرین ارسال: Ar.chly
  آناناس گلاسه Amir Mahdi 0 323 ۱۴-۰۳-۹۴، ۰۱:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Amir Mahdi
  کاکائو خرمایی varesh 1 183 ۱۹-۰۹-۹۳، ۰۸:۲۵ ب.ظ
آخرین ارسال: نويد

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان