۲۰-۰۹-۹۳، ۰۷:۱۹ ب.ظ
کباب های فیله پر ادویه و خوش عطر، برای آن هایی که غذاهای هندی را دوست دارند.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
برای درست کردن این کبابها کمتر از 30 دقیقه زمان نیاز دارید تا مهمانهایتان را از گرسنگی در بیاورید. این کباب را با نان هندی نوش جان کنید.
مواد لازم:
گوشت راسته 680 گرم پیاز 100 گرم روغن زیتون ½ پیمانه قارچ 20 عدد سیر
1 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
4 قاشق چایخوری میخک 4 قاشق چایخوری فلفل قرمز ¼قاشق چایخوری نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیر را رنده کرده، پیازهای قرمز کوچک را پوست بگیرید و از طول به دو نیم تقسیم کنید. پاپریکا، میخک و تخم گشنیز را آسیاب کنید.
- کباب پز یا فر را روشن کنید تا داغ شود. گشنیز و میخک آسیاب شده را در کاسهای به اندازه متوسط بریزید. سیر را رنده کنید و پاپریکا، فلفل قرمز و ¼ پیمانه روغن زیتون را به آنها اضافه کنید. با نمک و فلفل به سستان طعم بدهید و آنها را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
- چربیهای گوشت را بگیرید و به تکههای 3 سانتیمتری خرد کنید.
- تکههای گوشت را به ظرف سس اضافه کنید و هم بزنید تا به مواد آغشته شوند.
- در کاسهای با اندازه متوسط، قارچ دلمهای، پیاز و باقی ¼ پیمانه روغن زیتون را ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید.
- استیکها را بین 4 سیخ تقسیم کنید و آنها را طوری به سیخها بکشید که بین هر تکه گوشت ½ سانتیمتر فاصله باقی بماند. سبزیجات را بین 4 سیخ دیگر تقسیم کنید و آنها را به سیخ بکشید.
- گوشتها را کباب کنید تا خوب قهوهای شود و بپزند و سبزیجات را تا حدی کباب کنید که نرم شوند و کمی بسوزند.
- برای هر دو طرف گوشت، 5 تا 7 دقیقه کافی است. آنها را همانطور که به سیخها هستند، سرو کنید.
منبع: www.marthastewart.com
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت