امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کباب راسته گوسفند و سبزیجات
#1
[عکس: qc_0998_meat2_xle.jpg]

کباب های فیله پر ادویه و خوش عطر، برای آن هایی که غذاهای هندی را دوست دارند.


مناسب برای :4 نفر


زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه



برای درست کردن این کبابها کمتر از 30 دقیقه زمان نیاز دارید تا مهمان‎هایتان را از گرسنگی در بیاورید. این کباب را با نان هندی نوش جان کنید.


مواد لازم:



گوشت راسته 680 گرم پیاز 100 گرم روغن زیتون ½ پیمانه قارچ 20 عدد سیر
1 قاشق غذاخوری پاپریکا 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز
4 قاشق چای‎خوری میخک 4 قاشق چای‎خوری فلفل قرمز ¼قاشق چای‎خوری نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:



  1. سیر را رنده کرده، پیازهای قرمز کوچک را پوست بگیرید و از طول به دو نیم تقسیم کنید. پاپریکا، میخک و تخم گشنیز را آسیاب کنید.
  2. کباب پز یا فر را روشن کنید تا داغ شود. گشنیز و میخک آسیاب شده را در کاسه‎ای به اندازه متوسط بریزید. سیر را رنده کنید و پاپریکا، فلفل قرمز و ¼ پیمانه روغن زیتون را به آنها اضافه کنید. با نمک و فلفل به سس‎تان طعم بدهید و آنها را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
  3. چربی‎های گوشت را بگیرید و به تکههای 3 سانتیمتری خرد کنید.
  4. تکه‎های گوشت را به ظرف سس اضافه کنید و هم بزنید تا به مواد آغشته شوند.
  5. در کاسه‎ای با اندازه متوسط، قارچ دلمهای، پیاز و باقی ¼ پیمانه روغن زیتون را ترکیب کنید. نمک و فلفل بزنید.
  6. استیک‎ها را بین 4 سیخ تقسیم کنید و آنها را طوری به سیخ‎ها بکشید که بین هر تکه گوشت ½ سانتیمتر فاصله باقی بماند. سبزیجات را بین 4 سیخ دیگر تقسیم کنید و آنها را به سیخ بکشید.
  7. گوشت‎ها را کباب کنید تا خوب قهوه‎ای شود و بپزند و سبزیجات را تا حدی کباب کنید که نرم شوند و کمی بسوزند.
  8. برای هر دو طرف گوشت، 5 تا 7 دقیقه کافی است. آنها را همان‎طور که به سیخ‎ها هستند، سرو کنید.





منبع:
www.marthastewart.com
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت


 
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  شامی کباب با رب انار؛ خوشمزه و تُرد صنم بانو 1 121 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  ۶ سالاد متنوع و خوشمزه با سبزیجات تازه بهاری صنم بانو 7 267 ۲۵-۰۲-۰، ۱۰:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه دلمه سبزیجات؛ غذایی پرخاصیت و خوشمزه صنم بانو 1 111 ۱۳-۱۲-۹۹، ۱۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان