۰۲-۱۰-۹۳، ۱۰:۴۲ ب.ظ
مواد لازم :
برای کراست :
آرد گندم : یک و نیم لیوان
شکر : یک سوم قاشق چای خوری
نمک : یک سوم قاشق چای خوری
کره نرم: 70 گرم
شیر سرد : یک سوم لیوان
سرکه سیب : یک دوم قاشق چای خوری
مواد فیلینگ :
تخم مرغ : 3 عدد
قارچ : 5 عدد آبپز شده
شیر : یک سوم لیوان
پنیر گودا : نصف لیوان
کلم بروکلی پخته : یک لیوان
فلفل دلمه ای : یک عدد
پیاز قرمز : یک عدد بزرگ ژولین خرد شده
نمک فلفل سیاه
ابتدا آرد رو در کاسه میریزیم نمک و شکر و سرکه رو بهش اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و کره نرم شده رو بهش اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدیم تا آرد به خوبی با کره ترکیب بشه و حالت خرده خرده پیدا کنه
بعد شیر رو اضافه میکنیم و ورز میدیم...به حدی که یکدست بشه زیاد لازم نیست ورز بدیم
بعد روی تخته آرد میپاشیم و خمیر رو وردنه میزینم و به قطر نیم سانت باز میکنیم و بعد در قالب پا که دورش کنگره ای هست میزاریم و با دست دورش رو فشار میدیم تا شکل بگیره و اضافه خمیر رو هم با لبه قالب فشار میدیم و میبریم بعد کف قالب رو با نوک چنگال منافذی رو ایجاد میکنیم تمام کف خمیر رو باید با چنگال بزنیم تا همه جاش بخوره
بعد به مدت 5 دقیقه در فر میزاریم
و بعد میاریم بیرون تا خنک شه
در این حین پیاز رو با روغن تفت میدیم فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم هم اضافه میکنیم در حدی که سبک بشه
در یک کاسه تخم مرغ و شیر رو میریزیم و با ویسک میزنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم
و بعد کلم بروکلی پخته و قارچ رو که به سه اسلایس برش دادیم و پیاز و فلفل رو به تخم مرغ اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم
و به کراستمون اضافه میکنیم و در فر به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد میزاریم
برای کراست :
آرد گندم : یک و نیم لیوان
شکر : یک سوم قاشق چای خوری
نمک : یک سوم قاشق چای خوری
کره نرم: 70 گرم
شیر سرد : یک سوم لیوان
سرکه سیب : یک دوم قاشق چای خوری
مواد فیلینگ :
تخم مرغ : 3 عدد
قارچ : 5 عدد آبپز شده
شیر : یک سوم لیوان
پنیر گودا : نصف لیوان
کلم بروکلی پخته : یک لیوان
فلفل دلمه ای : یک عدد
پیاز قرمز : یک عدد بزرگ ژولین خرد شده
نمک فلفل سیاه
ابتدا آرد رو در کاسه میریزیم نمک و شکر و سرکه رو بهش اضافه میکنیم مخلوط میکنیم و کره نرم شده رو بهش اضافه میکنیم و با نوک انگشت ورز میدیم تا آرد به خوبی با کره ترکیب بشه و حالت خرده خرده پیدا کنه
بعد شیر رو اضافه میکنیم و ورز میدیم...به حدی که یکدست بشه زیاد لازم نیست ورز بدیم
بعد روی تخته آرد میپاشیم و خمیر رو وردنه میزینم و به قطر نیم سانت باز میکنیم و بعد در قالب پا که دورش کنگره ای هست میزاریم و با دست دورش رو فشار میدیم تا شکل بگیره و اضافه خمیر رو هم با لبه قالب فشار میدیم و میبریم بعد کف قالب رو با نوک چنگال منافذی رو ایجاد میکنیم تمام کف خمیر رو باید با چنگال بزنیم تا همه جاش بخوره
بعد به مدت 5 دقیقه در فر میزاریم
و بعد میاریم بیرون تا خنک شه
در این حین پیاز رو با روغن تفت میدیم فلفل دلمه ای رو که نگینی خرد کردیم هم اضافه میکنیم در حدی که سبک بشه
در یک کاسه تخم مرغ و شیر رو میریزیم و با ویسک میزنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم
و بعد کلم بروکلی پخته و قارچ رو که به سه اسلایس برش دادیم و پیاز و فلفل رو به تخم مرغ اضافه میکنیم و نمک و فلفل میزنیم
و به کراستمون اضافه میکنیم و در فر به مدت یک ساعت در دمای 180 درجه سانتی گراد میزاریم
zeitoonesiah.persianblog.ir
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت