امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گاتای شکلات
#1
مواد لازم :
تخم مرغ 5 عدد
پودر قند 17۵ گرم
آب جوش 2 قاشق بزرگ
خامه 300 میلی لیتر
پودر قند 1 قاشق سوپخوری
پودر قند الک شده به مقدار لازم

طرز تهيه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را به دقت جدا می کنیم وارد شدن زرده تخم مرغ در سفیده مانع کف کردن سفیده شدهو در کیفیت شیرینی شما اقر می گذارد. زرده ها و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقی خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شده و کرم لطیفی به دست آید. شکلات ذوب شده را افزوده با همزن برقی کمی دیگر هم می زنیم سپس آب را اضافه می کنیم. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفت و سفید شوند و اگر ظرف را برگردانیم نریزد آن را به آرامی به مخلوط زرده تخم مرغ و پودر قند اضافه می کنیم و مایه گاتارا در دو قالب گرد به قطر 20 سانتی متر که آنها را قبلا چرب کرده و کف آنها را با کاغذ روغنی پوشانده ایم می ریزیم و به مدت 15 دقیقه الی 20 دقیقه در فر می پزیمو فررا باید از یک ربع قبل روشن کنیم تا کاملا داغ باشد پس از حدود 20 دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کرده و می گذاریم در قالب سرد شوند. خامه را در ظرفی ریخته آن را در درون ظرف بزرگتری مختوی یخ قرار می دهیم و با همزن برقی می زنیم وقتی کمی فرم گرفت پودر قند را اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا فرم بگیرد. از هم زدن بیش از اندازه خامه بپرهیزید زیرا تبدیل به کره خواهد شد. گاتاها را از قالب خارج کنید . خامه را بر روی یکی از آنها ریخته دیگری را بر روی لایه خامه قرار دهیدسپس کمی پودر قند نرم را بر روی آن الک کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط: kimya


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چیپسِ شکلات؛ قصه کاکائویی خانم روث و آقای نِستِله صنم بانو 2 145 ۱۴-۰۳-۰، ۰۸:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه شکلات صبحانه؛ طعمی دل‌انگیز و شکلاتی صنم بانو 1 99 ۲۳-۱۲-۹۹، ۰۱:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات صنم بانو 4 107 ۰۳-۱۲-۹۹، ۰۶:۲۹ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان