۰۹-۰۳-۹۳، ۰۷:۲۰ ب.ظ
گراتین سیبزمینی چیپس شده با ژامبون، غذای مورد علاقه بچه ها و بزرگترهاست. برای تولدها و دورهمیهای دوستانه پیشنهاد میشود.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی :بیش از 1 ساعت
مدت زمان آماده سازی مواد گراتین ژامبون و سیبزمینی 30 دقیقه است و برای پخت آن به 75 دقیقه زمان نیاز دارید.
جوز هندی را همان موقع که میخواهید استفاده کنید، رنده کنید تا عطر و طعم آن از بین نرود.
برای سرو این غذا میتوانید از ذرت و زیتون استفاده کنید.
برای اینکه گراتین خوشمزهتری داشته باشید از سیبزمینی استانبولی برای طبخ این غذا استفاده کنید.
اطلاعات غذایی در هر پُرس این غذا: پروتئین: 11 گرم، فیبر رژیمی: 3 گرم، چربی اشباع شده: 12 گرم، چربی کامل: 20 گرم، انرژی: 335 کیلوکالری، کربوهیدرات کل: 27 گرم
مواد لازم:
- سیب زمینی 1250 گرم
- ژامبون 150 گرم
- خامه 1 پیمانه
- شیر ⅓ پیمانه
- جوز هندی به مقدار دلخواه
- کره به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیب زمینیها را پوست بکنید. 2 برابر سیبزمینیها آب داخل قابلمه بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک و سیبزمینیها را اضافه کنید. 20 دقیقه بعد، وقتی سیبزمینیها نرم شدند؛ آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خشک شوند.
- درون یک تابه تفلون کمی کره ریخته و روی حرارت کم گرم کنید. ژامبونهای خرد شده را درون تابه تا جایی که قهوهای رنگ شوند تفت دهید. ( ژامبونها تا 3 دقیقه روی حرارت باشد). ژامبونها را از تابه خارج کنید تا سرد شوند.
- ظرف پخت مناسب فر با ابعاد متوسط را با کره چرب کنید.
- خامه، شیر و جوز رنده شده را در یک ظرف مخلوط کنید.
- سیبزمینیها را حلقه حلقه کنید.
- ⅓ سیب زمینیها را کف ظرف مناسب فر که با کره چرب شده، بچینید. ⅓ ژامبون و کمی نمک و فلفل سیاه را روی آن بپاشید. ⅓ مخلوط خامه را رویش بریزید. همین کار را ادامه بدهید تا تمام سیبزمینیها و ژامبونها تمام شوند و لایه آخر را مخلوط خامه قرار دهید و نمک و فلفل بزنید.
- یک طرف فویل را با کره چرب کنید. ظرف را با فویل چرب شده بپوشانید. سمت کرهای روی خامه باشد.
- فر را تا 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. 30 دقیقه ظرف را درون فر بگذارید. بعد از آن، فویل را از روی ظرف بردارید و به مدت 25 دقیقه نیز بگذارید بپزد؛ وقتی طلایی شد گراتین شما آماده است.
تا وقتی عشق آسمونی دارم
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت
چه نیازی به عشق زمینی دارم
×من نوشت