امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یخمه ترش، خوراک گوشت با طعمی شیرین
#1
مواد لازم:
  • آلو : 200 گرم
  • پر زرد آلو : 200 گرم
  • به (خرد شده) :2 عدد
  • گوشت گوسفندی : 250 گرم
  • برنج : یک پیمانه
  • شکر : 1/2 استکان
  • زردچوبه : یک قاشقق چایخوری
  • نمک : به مقدار لازم
[عکس: 503889_224.jpg]

طرز تهیه:


1. گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود.

2. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود.

3. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده و آب آن کشیده شود. ب

4. عد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته‌های آلوها گرفته شود. بعد از بیرون آوردن هسته‌ها غذا را با گوشت کوب خوب بکوبید.

5. سپس شکر را افزوده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آن حل شود. یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو کنید.

نکته آشپزی:


مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه شما دارد. می‌توان از شیره خرما نیز استفاده کرد.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 173 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  شربت توت‌فرنگی خانگی؛ تازه و آسان با طعمی دلپذیر صنم بانو 2 182 ۱۴-۰۳-۰، ۰۷:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مربا و شربت شاه‌توت؛ طعمی که نباید از آن غافل شوید صنم بانو 1 179 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۴۰ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان