وسایل لازم:
• تخم مرغ تازه
• دو یا سه طعم ژله
• یک سنجاق قفلی بزرگ
• نوار چسب
• قیف کوچک
![[عکس: a9vlk0mlk5z8y5jvqie.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/a9vlk0mlk5z8y5jvqie.jpg)
1. آماده سازی
با دقت تمام تخم مرغ ها و سنجاق قفلی را بشویید.![[عکس: qe2ro2c2ln7cz053zlj.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/qe2ro2c2ln7cz053zlj.jpg)
2. سوراخ ایجاد کنید
با استفاده از سوزن سنجاق قفلی یک سوراخ کوچک در قسمت زیرین تخم مرغ(بخش پهن تر) و یک سوراخ نسبتا بزرگتر در قسمت بالا (بخش تیزتر) ایجاد کنید.
3. محتویات را بچرخانید
سوزن سنجاق قفلی را داخل تخم مرغ برده تا به زرده تخم مرغ برسید، سوزن را داخل آن بچرخانید به گونه ای که سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود. این کار را از هر دو طرف انجام دهید.
4. درون تخم مرغ بدمید
قسمت بالایی (تیز) تخم مرغ را به سمت پایین بگیرید. لب های خود را زیر قسمت پایینی (بخش پهن) تخم مرغ قرار داده و در سوراخ کوچکتر بدمید. در ابتدا کمی مقاوم به نظر می رسد ولی کم کم داخل تخم مرغ خالی می شود.
5. تخم مرغ ها را بشویید
به محض آنکه تمام تخم مرغ ها را تخلیه کرید، با دقت پوسته تخم مرغ را با استفاده از آب گرم بشویید و بگذارید دست کم یک ساعت خشک شوند. دوباره آنها را بشویید و بگذارید باز هم خشک شوند.
6. ژله درست کنید
با توجه به راهنمای پشت پاکت ژله ، دو یا سه طعم متفاوت ژله درست کنید.
![[عکس: yv4j5zuyig3cdtbcf3sn.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/yv4j5zuyig3cdtbcf3sn.jpg)
7. تخم مرغ را بچسبانید
با استفاده از نوار چسب و برچسب سوراخ کوچک در قسمت زیر پوسته تخم مرغ (بخش پهن) را ببندید.
![[عکس: jxh19gwqs0l26pcjus0o.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/jxh19gwqs0l26pcjus0o.jpg)
8. تخم مرغ را با ژله پرکنید
با استفاده از یک قیف کوچک داخل تخم مرغ را با ژله سرد شده پر کنید.میتوانید با عمق های متفاوت آن را پر کنید. برای تنوع می توانید برخی از آنها را کاملا پر و برخی را تا نیمه پر کنید.
9. اجازه دهید ژله ببندد
تخم مرغ ها را ایستاده قرار دهید و بگذارید ژله تمام شب داخل آن باشد تا خودش را بگیرد.
• تخم مرغ تازه
• دو یا سه طعم ژله
• یک سنجاق قفلی بزرگ
• نوار چسب
• قیف کوچک
![[عکس: a9vlk0mlk5z8y5jvqie.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/a9vlk0mlk5z8y5jvqie.jpg)
1. آماده سازی
با دقت تمام تخم مرغ ها و سنجاق قفلی را بشویید.
![[عکس: qe2ro2c2ln7cz053zlj.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/qe2ro2c2ln7cz053zlj.jpg)
2. سوراخ ایجاد کنید
با استفاده از سوزن سنجاق قفلی یک سوراخ کوچک در قسمت زیرین تخم مرغ(بخش پهن تر) و یک سوراخ نسبتا بزرگتر در قسمت بالا (بخش تیزتر) ایجاد کنید.
3. محتویات را بچرخانید
سوزن سنجاق قفلی را داخل تخم مرغ برده تا به زرده تخم مرغ برسید، سوزن را داخل آن بچرخانید به گونه ای که سفیده و زرده آن با هم مخلوط شود. این کار را از هر دو طرف انجام دهید.
4. درون تخم مرغ بدمید
قسمت بالایی (تیز) تخم مرغ را به سمت پایین بگیرید. لب های خود را زیر قسمت پایینی (بخش پهن) تخم مرغ قرار داده و در سوراخ کوچکتر بدمید. در ابتدا کمی مقاوم به نظر می رسد ولی کم کم داخل تخم مرغ خالی می شود.
5. تخم مرغ ها را بشویید
به محض آنکه تمام تخم مرغ ها را تخلیه کرید، با دقت پوسته تخم مرغ را با استفاده از آب گرم بشویید و بگذارید دست کم یک ساعت خشک شوند. دوباره آنها را بشویید و بگذارید باز هم خشک شوند.
6. ژله درست کنید
با توجه به راهنمای پشت پاکت ژله ، دو یا سه طعم متفاوت ژله درست کنید.
![[عکس: yv4j5zuyig3cdtbcf3sn.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/yv4j5zuyig3cdtbcf3sn.jpg)
7. تخم مرغ را بچسبانید
با استفاده از نوار چسب و برچسب سوراخ کوچک در قسمت زیر پوسته تخم مرغ (بخش پهن) را ببندید.
![[عکس: jxh19gwqs0l26pcjus0o.jpg]](http://www.uc.persianv.com/images/jxh19gwqs0l26pcjus0o.jpg)
8. تخم مرغ را با ژله پرکنید
با استفاده از یک قیف کوچک داخل تخم مرغ را با ژله سرد شده پر کنید.میتوانید با عمق های متفاوت آن را پر کنید. برای تنوع می توانید برخی از آنها را کاملا پر و برخی را تا نیمه پر کنید.
9. اجازه دهید ژله ببندد
تخم مرغ ها را ایستاده قرار دهید و بگذارید ژله تمام شب داخل آن باشد تا خودش را بگیرد.
هرجــا ســخـن از اعتــمــاد استـــ،
خــنــده ام مـیگـــیــرد!
هــــHeــــه..
خــنــده ام مـیگـــیــرد!
هــــHeــــه..