۰۶-۱۲-۹۹، ۱۰:۴۶ ق.ظ
سالاد الویه یک غذای نونی ساده و خوشمزه و فینگر فودی با ریشه آشپزی روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. ما در این مطلب میخواهیم رازهای سالاد الویه خوشمزه خانگی و سس الویه مجلسی رستورانی را به شما یاد بدهیم.
مجله افقکوروش: سالاد الویه یک غذای نونی ساده و خوشمزه و فینگر فودی با ریشه آشپزی روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما نکته مهم در طرز تهیه سالاد الویه لذیذ و خوشمزه این است که باید فوت و فنها و جزییات پخت و ترکیب مواد و تزیین آن را بلد باشید تا یک سالاد الویه خانگی خوشمزه متفاوت داشته باشید.
حتما میدانید که سالاد الویه مجلسی معمولا با مرغ درست میشود، اما میتوانید آن را بدون مرغ و با انواع ژامبون هم درست کنید. ما در این مطلب میخواهیم رازهای سالاد الویه خوشمزه خانگی و سس الویه مجلسی رستورانی را به شما یاد بدهیم. رازهای خوشمزه شدن الویه هم اصلا عجیب و غریب نیستند. از طرفی بهخاطر اینکه این غذای فینگر فودی پرطرفدار حسابی در جشنهای تولد و دورهمیها محبوب است، میتوانید با به کار بستن آنها، یک سالاد الویه خانگی خوشمزه درست کنید.
۱. سس مایونز به عنوان سس الویه به کار میرود که میتوانید طرز تهیه سس مایونز خانگی را در مجله کوروش بخوانید و خودتان آن را به شیوه سالم خانگی و خوشمزه درست کنید، ولی وقتی پای استفاده از این سس محبوب در سالاد الویه خانگی به میان میآید، اندکی تغییر و ترکیب آن با دیگر مواد معجزه خواهد کرد.
۲. یکی از رازهای خوشمزه شدن الویه این است که مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه میکند. البته باید بدانید که کالری سالاد الویه در این روش بسیار بالاست.
۳. میتوانید برای سس الویه، نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامهای استفاده کنید. در این صورت یک سالاد الویه رژیمی خواهید داشت.
۴. چند ماده غذایی به عنوان پایه اصلی سالاد الویه به حساب میآیند: تخم مرغ، سیب زمینی، مرغ (ژامبون)، خیار شور، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سس مایونز.
۵. اما در کنار این مواد، به دلخواه مواد دیگری هم به این فینگرفود مجلسی میتوان اضافه کرد مثل: نخود فرنگی، ذرت، هویج، ماست و فلفل دلمهای.
۶. انتخاب هر یک از این مواد به سلیقه شما بستگی دارد، ولی استفاده از هر یک از این مواد علاوه بر طعم، روی رنگ غذا هم تاثیر میگذارد و آن را مجلسیتر و اشتها آورتر خواهد کرد.
۷. در مورد خیارشور بهتر است این نکته را بدانید که خیارشورها را به صورت مکعبی ریز و نگینی خرد کنید و در آبکش یا سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود. اگر زیادی شور است، کمی آب روی آن بگیرید. با این کار بو و طعم آن بهتر خواهد شد.
۸. به خاطر استفاده از خیار شور در سالاد الویه، در افزودن نمک احتیاط کنید. حتی اگر خیار شورتان زیاد است، نمک را میتوانید حذف کنید.
۹. اگر در طرز تهیه سالاد الویه خانگی، از مرغ استفاده میکنید حتما تخم مرغ آبپز کمتری را به کار ببرید.
۱۰. در مصرف آبلیمو و اضافه کردن به سالاد الویه خانگی، دقت کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری کافی است. استفاده بیش از حد از آبلیمو، طعم آن را از کیفیت خواهد انداخت.
حتما میدانید که سالاد الویه مجلسی معمولا با مرغ درست میشود، اما میتوانید آن را بدون مرغ و با انواع ژامبون هم درست کنید. ما در این مطلب میخواهیم رازهای سالاد الویه خوشمزه خانگی و سس الویه مجلسی رستورانی را به شما یاد بدهیم. رازهای خوشمزه شدن الویه هم اصلا عجیب و غریب نیستند. از طرفی بهخاطر اینکه این غذای فینگر فودی پرطرفدار حسابی در جشنهای تولد و دورهمیها محبوب است، میتوانید با به کار بستن آنها، یک سالاد الویه خانگی خوشمزه درست کنید.
۱. سس مایونز به عنوان سس الویه به کار میرود که میتوانید طرز تهیه سس مایونز خانگی را در مجله کوروش بخوانید و خودتان آن را به شیوه سالم خانگی و خوشمزه درست کنید، ولی وقتی پای استفاده از این سس محبوب در سالاد الویه خانگی به میان میآید، اندکی تغییر و ترکیب آن با دیگر مواد معجزه خواهد کرد.
۲. یکی از رازهای خوشمزه شدن الویه این است که مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه میکند. البته باید بدانید که کالری سالاد الویه در این روش بسیار بالاست.
۳. میتوانید برای سس الویه، نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامهای استفاده کنید. در این صورت یک سالاد الویه رژیمی خواهید داشت.
۴. چند ماده غذایی به عنوان پایه اصلی سالاد الویه به حساب میآیند: تخم مرغ، سیب زمینی، مرغ (ژامبون)، خیار شور، نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و سس مایونز.
۵. اما در کنار این مواد، به دلخواه مواد دیگری هم به این فینگرفود مجلسی میتوان اضافه کرد مثل: نخود فرنگی، ذرت، هویج، ماست و فلفل دلمهای.
۶. انتخاب هر یک از این مواد به سلیقه شما بستگی دارد، ولی استفاده از هر یک از این مواد علاوه بر طعم، روی رنگ غذا هم تاثیر میگذارد و آن را مجلسیتر و اشتها آورتر خواهد کرد.
۷. در مورد خیارشور بهتر است این نکته را بدانید که خیارشورها را به صورت مکعبی ریز و نگینی خرد کنید و در آبکش یا سبد بریزید تا آب آنها گرفته شود. اگر زیادی شور است، کمی آب روی آن بگیرید. با این کار بو و طعم آن بهتر خواهد شد.
۸. به خاطر استفاده از خیار شور در سالاد الویه، در افزودن نمک احتیاط کنید. حتی اگر خیار شورتان زیاد است، نمک را میتوانید حذف کنید.
۹. اگر در طرز تهیه سالاد الویه خانگی، از مرغ استفاده میکنید حتما تخم مرغ آبپز کمتری را به کار ببرید.
۱۰. در مصرف آبلیمو و اضافه کردن به سالاد الویه خانگی، دقت کنید. به اندازه یک قاشق غذاخوری کافی است. استفاده بیش از حد از آبلیمو، طعم آن را از کیفیت خواهد انداخت.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !