امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 غذای سریع و آسان مخصوص مبتدی ها
#1
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه دو نوع غذای حرفه ای را به شما که تازه در حال آموزش آشپزی هستید آموزش داده ایم.
خوراک مرغ و سبزیجات مواد لازم:
  • سینه مرغ (خردشده): 450 گرم
  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • کره: یک ق س
  • کلم بروکلی (خرد شده): 2 پیمانه
  • قارچ (خردشده): 2 پیمانه
  • هویج (خرد شده): یک پیمانه
  • پیاز (خرد شده): یک پیمانه
  • کدو سبز (خردشده): یک پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): یک ق س
  • روغن زیتون: یک ق س
  • سویا سس: یک و یک دوم ق س
  • نشاسته ذرت: یک و یک چهارم ق س
  • آب: به مقدار لازم
  • سرکه بالزامیک: یک ق س
[عکس: 1178574_676.jpg] طرز تهیه: 1- سفیده تخم مرغ، یک قاشق سوپ خوری سرکه بالزامیک، یک قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت، یک دوم قاشق سوپ خوری سویا سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش داده و به این مخلوط به خوبی آغشته کنید و حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
2- تمامی سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید.

3- مقداری آب را در ظرف مناسبی به جوش آورید و یک قطره روغن زیتون در آن بریزید. مرغ خردشده را اضافه کرده تا بپزد و سپس آن را به آبکش انتقال داده، زیر آب سرد بگیرید و کنار بگذارید.

4- روغن زیتون و کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و سیر ریز خرد شده را حدود 3 دقیقه در آن تفت دهید.

5- سبزیجات و یک قاشق سوپ خوری سویا سس را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. یک چهارم قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت باقی مانده را در ظرف مناسبی با 6 قاشق سوپ خوری آب به خوبی مخلوط کنید. سپس به سبزیجات اضافه و مخلوط کنید.

6- حدود 5 دقیقه روی حرارت ملایم به پخت سبزیجات ادامه دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و باز حدود 5 الی 10 دقیقه دیگر به پخت مواد ادامه دهید. مقداری نمک زده و سرو کنید.


چیکن تیکا ماسالا

مواد لازم:
  • ران مرغ (بدون استخوان): 900 گرم
  • ماست ساده: یک پیمانه
  • زنجبیل (رنده شده): یک ق س
  • سیر (ریز خرده شده): یک ق س
  • آب لیمو سنگی (تازه): یک ق س
  • نمک: یک ق چ
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
مواد لازم سس:
  • گوجه فرنگی (خرد شده): یک کیلو و 350 گرم
  • فلفل هالوپینو (خرد شده): 2 عدد
  • روغن زیتون: 2 ق س
  • کره (ذوب شده): 2 ق س
  • رب گوجه فرنگی: 2 ق س
  • زنجبیل (رنده شده): یک ق س
  • سیر (ریز خرد شده): یک ق س
  • ادویه گرام ماسالا: یک ق چ
  • پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای): یک ق چ
  • نمک: یک دوم ق چ
  • شکر: یک ق چ
[عکس: 1178575_157.jpg] طرز تهیه:

1- ماست، زنجبیل رنده شده، سیر، آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.

2- مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و به مخلوط ماست اضافه کنید. روی ظرف را پوشانده و حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.

3- برای تهیه سس کره و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. سیر، زنجبیل، فلفل هالوپینوی خرد شده، ادویه گرام ماسالا، پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و شکر را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید.

4- گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه دیگر روی حرارت زیاد مواد را تفت دهید.

5- حرارت را کم کرده و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند تا گوجه نرم شود.

6- پس از اینکه مخلوط گوجه حدود 30 دقیقه خنک شد، آن را در مخلوط کن ریخته و به صورت صاف و یکدست درآورید. سس را به ظرف برگردانده و روی حرارت زیاد قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید. مرغ مزه دار شده را گریل کرده و سپس به سس اضافه کنید و حدود 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
شاد باش، نه یک روز بلکه هزاران سال
بگذار آوازه شاد بودنت چنان در شهر بپیچد
که رو سیاه شوند
آنانکه بر سر غمگین کردنت شرط بندی کرده اند.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه مرصع پلو؛ غذای شیک و مجلسی صنم بانو 1 897 ۰۲-۰۳-۱، ۰۴:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه کیک فنجانی؛ آسان و خوشمزه صنم بانو 1 190 ۱۲-۰۶-۰، ۰۵:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  خوراک اسفناج و قارچ؛ غذای گیاهی و رژیمی صنم بانو 1 159 ۲۸-۰۵-۰، ۰۲:۲۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
ملکه برفی (۱۲-۱۲-۹۵, ۰۹:۵۸ ب.ظ)، نويد (۱۳-۱۲-۹۵, ۱۲:۱۰ ق.ظ)، barooni (۲۷-۰۱-۹۶, ۰۷:۴۷ ب.ظ)، minoo_f (۳۰-۱۲-۹۵, ۰۵:۵۶ ب.ظ)، یاسمن 123 (۱۴-۰۱-۹۶, ۰۹:۴۵ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان