امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20 روش پخت لازانیا که باید امتحان کنید +تصاویر
#11
لازانیای دریایی با سس سفید

وقتی به هر دلیل گوشت قرمز و مرغ نمی خورید و فقط از ماهی و میگو استفاده می کنید و یا اینکه به طور کلی همیشه غذاهای دریایی را ترجیح می دهید، لازانیا را هم می توانید دریایی بپزید.

[عکس: 571511_590.jpg]
مواد لازم برای4 تا 6 نفر
  • 2 پیمانه ماهی تیلاپیای خرد شده
  • 12 تا 15 ورق لازانیای شیاردار
  • 1 پیمانه میگوی ریز
  • 50 گرم کره
  • 3 ق س جعفری خرد شده
  • 100 میلی لیتر شیر
  • 1 ق س آرد سفید
  • 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 /1 پیمانه ذرت پخته
  • به میزان لازم نمک، فلفل و روغن
  • 2 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
طرز پخت:

1. روغن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. تکه‌های ماهی را که به کمی نمک و فلفل آغشته کرده اید داخل آن سرخ کنید .حالا میگوها را هم سرخ کرده و کنار بگذارید.ورقه‌های لازانیا را داخل یک قابلمه آب جوش همراه با کمی نمک و روغن بپزید. بعد از اینکه لازانیاها آماده شدند، آنها را با آب سرد آبکشی کرده و روی یک حوله تمیز قرار دهید.

2. کره را داخل قابلمه روی حرارت قرار دهید تا آب شود. حالا شیر را به کره اضافه کرده و هم بزنید. در یک کاسه آرد را با 3/1 پیمانه آب مخلوط کنید تا در آب حل شود سپس آن را داخل قابلمه بریزید. در انتها کمی نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید. مرتب مواد را هم بزنید تا سس به آرامی غلیظ شود. در این زمان میگو و ماهی‌های سرخ شده را به همراه جعفری، گوجه‌فرنگی و ذرت اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز کمی نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید. ظرف مناسبی برای لازانیا انتخاب کرده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. چند ورق لازانیا داخل ظرف قرار دهید به طوری که کف ظرف را بپوشاند. مقداری از موادی را که آماده کرده‌‌اید روی لازانیا بریزید. در انتها مقداری پنیرروی مواد بریزید. هر تعداد که می‌شود به این صورت لایه‌های لازانیا را آماده کنید. در انتها روی مواد یک لایه لازانیا قرار دهید سپس روی لازانیا را با پنیر بپوشانید و ظرف را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#12
لازانیا با سس تن ماهی در مایکروفر
این نوع لازانیا با تن ماهی درست می شود. ترکیب تن ماهی، سس گوجه فرنگی و پنیر، طعم فوق العاده ای به این غذا می دهد. این لازانیا را می توانید با هر موادی که طعمش را در کنار تن ماهی دوست دارید، درست کنید.
[عکس: 7ef953589a.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر
12 ورق لازانیا

500 گرم پنیر موزارلای رنده شده
3 قوطی تن ماهی
1 ق س کره خرد شده
3 عدد گوجه فرنگی رنده شده
1 عدد پیاز خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
2 /1 پیمانه ریحان خرد شده
2 ق س رب گوجه فرنگی
به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:
1. ابتدا کنسرو های تن ماهی را در یک قابلمه مناسب حاوی آب جوش قرار داده و آن را به مدت 20دقیقه روی حرارت بگذارید.
2. مقداری کره داخل یک تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز و سیر را داخل تابه تفت دهید، رب گوجه فرنگی، ریحان خرد شده و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی تفت دهید. اکنون گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم کرده ، به مدت 30 دقیقه صبر کنید تا سس غلیظی حاصل شود. بعد از اینکه سس غلیظ شد، تن ماهی را که روغن آن گرفته شده به مواد اضافه کنید.
3. در این فاصله قابلمه مناسبی را همراه مقدار کافی آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس ورق های لازانیا را داخل آن بریزید تا نرم شود. حالاآنها را آبکشی کنید.
4. ظرف مناسبی برای گذاشتن در مایکروفر انتخاب کرده ،آن را چرب کنید. حالا 3 ورق لازانیا داخل ظرف قرار دهید مقداری از سسی را که آماده کرده اید روی آن بریزید و آن را خوب پخش کنید. حالا روی مواد مقداری پنیر رنده شده بریزید. لایه ها را به همین ترتیب آماده کنید. در انتها یک لایه پنیر باید روی مواد را بپوشاند.
5. ظرف را داخل مایکروفر با قدرت صد در صد یا 900 وات به مدت 12-10 دقیقه قرار دهید. برای طلایی شدن سطح لازانیا، ظرف را روی پایه گریل داخل مایکروفر قرار داده و دستگاه را به مدت 5-4 دقیقه روشن کنید تا پنیر کاملا طلایی شود، سپس لازانیا را سرو کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#13
لازانیا با سس کلم و کدوسبز
اگر قرار باشد با کدو سبز و کلم یک غذای خوشمزه بپزید مطمئنا می روید سراغ دستور تهیه خوراک های مختلفی که احتمالا آب دار هم هستند ولی پیشنهاد ما این است که از پخت لازانیا با کلم و کدو غافل نشوید . تازه می توانید به سس آن گوشت هم اضافه نکنید.
[عکس: 5268a43978.jpg]
مواد لازم برای 5 نفر
2 پیمانه کدوسبزخردشده

2 پیمانه کلم برگ خردشده
2 پیمانه پنیرپیتزای رنده شده
2 /1 1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
12 تا 15 ورق لازانیا
به میزان لازم نمک و فلفل
1 عدد پیاز ریز خردشده
1 ق چ پودر سیر
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف مناسب مانند پیرکس را با مقداری روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
2. قابلمه ای را همراه مقدار مناسبی آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس تکه های لازانیا را داخل آن بریزید. کمی روغن داخل قابلمه بریزید تا تکه های لازانیا به هم نچسبند.هر زمان لازانیاها نرم و آماده شدند،آنها را با آب سرد آبکشی کرده و روی حوله تمیزی پهن کنید. در این فاصله یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید. کمی روغن در آن بریزید. پیاز را داخل تابه سرخ کنید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را کنار بگذارید.
3. حالا باید در یک کاسه مناسب پنیر پارمسان،2/1 و 1 پیمانه پنیر موزارلا، نمک، فلفل، پودر سیر، تخم مرغ،کلم خردشده و تکه های کدوسبز را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. آن را هم کنار بگذارید.
4. اکنون 3 -2 ورق از لازانیا راداخل ظرف قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط کدو و پنیر را روی ورق ها بریزید و آن را خوب پهن کنید. حالا مقداری از پیاز را روی مواد قرار دهید. هر تعداد که می شود به این صورت لایه های لازانیا را آماده کنید. در انتها روی مواد مابقی پنیر موزارلای رنده شده را ریخته وسپس ظرف را داخل فر به مدت 45- 40 دقیقه قرار دهید تا لازانیا آماده شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#14
لازانیا با گوشت و سبزیجات
برای پخت لازانیا معمول ترین روش، آماده کردن سسی متشکل از گوشت و رب و قارچ است؛ در حالی که شما می توانید به آن سبزی های دیگری هم اضافه کنید . ذرت پخته ، جعفری تازه و فلفل دلمه ای طعم سس را بی نظیر می کند . حتما امتحان کنید.
[عکس: 8cf152e0f8.jpg]
مواد لازم برای 4 تا 5 نفر
500 گرم گوشت چرخ کرده

12 ورق لازانیا
1 عدد فلفل دلمه ای خردشده
1 پیمانه پیاز خردشده
1 پیمانه ذرت پخته
2 /1 پیمانه جعفری خردشده
1 پیمانه قارچ ریز خردشده
به میزان لازم نمک و فلفل
2 ق س رب گوجه فرنگی
2 /1 ق چ پودر آویشن
2 /1 1 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده
به میزان لازم روغن
طرز تهیه:
1. مقداری روغن داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا نیمی از پیازهارا داخل آن بریزید و تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. اکنون گوشت را به همراه رب،کمی نمک،فلفل و پودر آویشن به پیاز اضافه کنید. با افزودن مقداری آب به مواد،حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
2. یک قابلمه را آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید سپس ورق های لازانیا را داخل آن بریزید تا آماده شوند و با آب سرد آبکشی کنید. مابقی پیاز را کمی تفت دهید سپس فلفل دلمه ای،جعفری، قارچ،نمک و فلفل را داخل آن بریزید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. در انتها ذرت را اضافه کنید و به مدت 2 1 دقیقه با مواد تفت دهید سپس مواد تابه را به گوشت اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.
3. ظرف مورد نظرتان را چرب کنید سپس 3- 2 ورق از لازانیا را داخل ظرف قرار دهید. مقداری از مخلوط گوشت و سبزیجات را روی لازانیا بریزید. کمی هم پنیر روی مواد بریزید.به این شکل لایه ها را آماده کنید. دقت کنید که در انتها پنیر روی مواد را بگیرد. حالا در ظرف را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا پنیر کاملاً آب شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#15
گل های لازانیایی
اگر یک مهمانی جوانانه دارید و می خواهید متفاوت و جوان پسند از آنها پذیرایی کنید، پیشنهاد ماپخت لازانیا در قالب مافین است . این لازانیاها ی لقمه ای، هم خوشمزه هستند هم شیک و فانتزی . خوردن و سرو آن هم مانند لازانیاهای معمولی دردسر ندارد.
[عکس: ddd7e6b190.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر
1 بسته لازانیای 450گرمی

2 ق س روغن زیتون
4 حبه سیر رنده شده
1 تکه چوب دارچین
1 عدد پیاز خردشده
به میزان لازم نمک و فلفل
4 /1 پیمانه رب گوجه فرنگی
1 پیمانه گوجه فرنگی رنده شده
4 /1 پیمانه ریحان خردشده
400 گرم گوشت چرخ کرده
4 /3 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
4 /3 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
1 ق س آب لیمو
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا تکه های لازانیا را داخل آب جوش به مدت 4-3 دقیقه قرار دهید تا کمی نرم شوند. دقت کنید که آنها نباید بیش ازاندازه نرم شوند سپس آنهارا با آب سرد آبکشی کرده ، روی حوله تمیزی قرار دهید. در این فاصله داخل یک تابه روغن را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حالا سیر،پیاز و چوب دارچین را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. بعد از 2 1 دقیقه چوب دارچین را بیرون آورید. آنها را کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
2. در این زمان گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و به مدت 3 -2 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید. اکنون رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، آن را با مواد مخلوط کنید سپس گوجه فرنگی رنده شده و ریحان را به مواد اضافه کنید. همه مواد را خوب باهم مخلوط کنید و حدود 40-30 دقیقه صبر کنید تا گوشت بپزد و مواد کاملاً به خورد هم بروند. در تابه را نگذارید.
3. در این میان در یک کاسه مناسب پنیرها،آب لیمو،مقداری نمک و فلفل را باهم خوب مخلوط کنید سپس آن را کنار بگذارید.
4. قالب های مافین را با کمی روغن چرب کنید.تکه های لازانیا را از وسط نصف کنید. حالا یک تکه از لازانیا را داخل یک قالب قرار دهید، 1 ق س از مخلوط گوشت را روی آن بریزید و سپس مقدار کمی از مخلوط پنیر را روی مواد بریزید. حالا یک تکه دیگر از لازانیا را با زاویه 90 درجه روی مواد قرار دهید طوری که لبه آن روی گوشه تکه زیرین قرار گیرد سپس مواد را به همان شکل لایه اول روی لازانیا بریزید.تکه دیگر لازانیا را مانند تکه دیگر روی مواد قرار دهید. دقت کنید تکه ها نباید کاملاًروی هم قرار گیرند. هر تعداد که می شود به همین شکل لایه ها را روی هم بچینید. همین کار را با قالب های دیگر انجام دهید سپس قالب ها را به مدت 30 -20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تکه های لازانیا کاملاًبرشته شده و پنیر آب شود.
5. لازانیا را با ریحان خردشده تزئین کرده و سرو کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#16
لازانیای تابه‌ای

اگر اجاق گازتان فر ندارد یا اینکه استفاده از فر برایتان مشکل است، نگران نباشید. باز هم می توانید لازانیا درست کنید. با این دستور شما می توانید لازانیا را داخل تابه روی اجاق گاز درست کنید که هم راحت است و هم سریع درست می شود.

[عکس: 571523_914.jpg]
مواد لازم برای 5 نفر
  • 3 ق س روغن‌زیتون
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • 2 پیمانه مرغ پخته و خردشده
  • 1 بسته لازانیای 145گرمی
  • 1 پیمانه گوجه‌فرنگی خرد شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 2 عدد کدوسبز
  • 2 /1پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  • 2 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 ق چ پودر آویشن
  • 2 /1 پیمانه گوجه‌فرنگی رنده شده
  • برگ نعنا جهت تزئین
طرز تهیه:

1. ابتداکدوها را خوب بشویید سپس آنها را به‌صورت حلقه‌ای برش دهید و هرکدام از حلقه‌ها را هم به چهار قسمت تقسیم کنید. حالا در یک تابه بزرگ روغن‌زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و تکه‌های مرغ را هم اضافه کرده و آنها را کمی تفت دهید. حالا سیر را اضافه کنید و آن را هم به مدت یک دقیقه با بقیه مواد تفت دهید.حالا تابه را از روی حرارت بردارید.

2. اکنون گوجه‌فرنگی رنده شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید. کمی نمک،فلفل و پودر آویشن هم به مواد اضافه کرده و آنها را خوب باهم مخلوط‌کنید. در این زمان تکه‌های لازانیا را داخل تابه قرار داده و آنها را به کمک دست داخل مواد فشار دهید. در صورت لزوم تکه ها را با دست خردکنید. گوجه‌فرنگی‌های خردشده را هم داخل تابه بریزید و آنها را در سطح تابه خوب پخش کنید و کمی فشار دهید تا مایه لازانیا به خورد آنها برود. در تابه را بگذارید و آن را به مدت 10 دقیقه روی حرارت اجاق‌گاز قرار دهید. دقت کنید که تکه‌های لازانیا از مایه بیرون نزند که در این صورت خوب نرم نمی شوند.

3. بعد از 10 دقیقه کدوهای خردشده را به مواد داخل تابه اضافه کرده و آنها را با بقیه مواد مخلوط‌کنید. در صورت نیاز کمی نمک و فلفل بیشتری به مواد اضافه کنید. حالا تابه را از روی حرارت بردارید. 4/1 پیمانه پنیر موزارلا و 4/1 پیمانه پنیر پارمسان به مواد اضافه کرده و آنها را به‌آرامی هم بزنید تا مواد حالت کرمی پیدا کنند. اکنون بقیه پنیرها را هم روی سطح تابه بریزید و تابه را دوباره روی حرارت ملایم اجاق‌گاز به مدت 2 دقیقه قرار دهید تا پنیرهاکاملاً ذوب شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل آن را با مقداری برگ نعنا تزئین کنید.


پاسخ
سپاس شده توسط:
#17
لازانیا با سس مرغ و بادمجان

بادمجان را به هر غذایی اضافه کنید ، خوشمزه تر می شود . لازانیا که جای خودش را دارد. لازانیا با سس مرغ و بادمجان و پنیر ،طعمی فراموش نشدنی دارد.

[عکس: 571524_376.jpg]
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
  • 1 بسته لازانیای نیمه آماده 450 گرمی
  • 4 عدد بادمجان بزرگ
  • 2 عدد گوجه‌فرنگی خردشده
  • 1 پیمانه گوجه‌فرنگی رنده شده
  • 1 ق س آبلیمو
  • 2 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  • 1 پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده
  • 1 پیمانه مرغ پخته و خردشده
  • 3 عدد سیر رنده شده
  • 1 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به‌صورت عمودی به شکل لایه‌های نازک برش دهید. کمی نمک به آن‌ها زده و به مدت نیم ساعت در سبدی بگذارید تا تلخی شان گرفته شود سپس آنها را بشویید و بگذارید تا آب اضافی‌ گرفته شود. بادمجان‌ها را در روغن داغ سرخ‌کنید.

2. در یک قابلمه کوچک، گوجه‌فرنگی رنده شده،رب گوجه‌فرنگی،سیر، مقداری نمک و فلفل را باهم مخلوط‌کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود.

3. قارچ را داخل روغن داغ به مدت 3-2 دقیقه تفت دهید کمی هم آب‌لیمو به قارچ اضافه کنید. تکه‌های مرغ، گوجه‌فرنگی خردشده،کمی نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید و مواد را به مدت 5-4 دقیقه تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

4. حالا باید لازانیا را آماده کنید. به این صورت که داخل ظرفی مقداری از سسی را که آماده کرده بودید بریزید. حالا تعدادی از لایه‌های بادمجان را داخل ظرف قرار دهید طوری که کاملاً ظرف را بپوشاند. روی بادمجان‌هاتعدادی ورقه لازانیا و روی لازانیا مقداری از موادی را که آماده کرده بودید بریزید سپس روی مواد مقداری پنیر بریزید. هر تعداد که می‌شود به این صورت لایه‌های لازانیا را آماده کنید. ظرف را داخل فر به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا لازانیا آماده شود.

پاسخ
سپاس شده توسط:
#18
لازانیای میگو با سس خامه

اگر برخلاف بعضی ها عاشق طعم و مزه میگو هستید ،لازانیای میگو را هم امتحان کنید . لازانیای میگو همراه با قارچ و اسفناج آن هم با سس سفیدخامه ای ، بسیار خوش خوراک است .

[عکس: 571525_771.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر
  • 2 پیمانه میگوی ریز
  • 300 گرم پنیر موزارلای رنده شده
  • 12 ورق لازانیا
  • 100 گرم خامه
  • 2 ق س جعفری خردشده
  • 1 ق س روغن‌زیتون
  • 3 پیمانه قارچ خردشده
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • 100 گرم اسفناج پخته و خردشده
  • 4 عدد هویج رنده شده
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم پنیر چدار
طرز تهیه:

1. مقداری آب داخل یک قابلمه بریزید سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا آب جوش بیاید. حالا تکه‌های لازانیا را همراه با کمی روغن و نمک داخل آن بریزید تا آماده شوند سپس آنها را با آب سرد آبکشی کرده و کنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

2. در یک‌کاسه بزرگ پنیر موزارلا،خامه و جعفری خردشده را بریزید، خوب باهم مخلوط‌کنید و سپس آن را کنار بگذارید. حالا روغن را داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. پیاز، قارچ و کمی نمک و فلفل داخل آن ریخته و مواد را کمی تفت دهید. اسفناج را هم اضافه کنید و مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید. در انتها هویج را هم به مواد اضافه کنید سپس تابه را کنار بگذارید.در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و میگوها را که به کمی نمک آغشته کرده‌اید داخل آن سرخ‌کنید سپس آنها را کنار بگذارید.

3. ظرف موردنظرتان را که برای گذاشتن داخل فر آماده کرده‌اید چرب کنید. کف ظرف را با تکه‌های لازانیا بپوشانید. حالا مقداری از مواد داخل تابه را روی لازانیا بریزید و پخش‌کنید و تعدادی میگو روی مواد قرار دهید. حالا از مخلوط پنیر روی مواد بریزید.به همین ترتیب لایه دیگر را آماده کنید. تعداد لایه‌ها بستگی به مقدار مواد دارد. در انتها روی همه مواد پنیر چدار رنده شده بریزید.

4. ظرف را به مدت 55-45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود سپس آن را سرو کنید.

پاسخ
سپاس شده توسط:
#19
لازانیای لوله‌ای با سس گوجه و سیر

اگر مهمان گیاهخوار دارید و می خواهید با یک غذای شیک و متفاوت از او پذیرایی کنید، لازانیای لوله ای را فراموش نکنید. با همین روش شما می توانید لازانیا را با سس های مختلف درست کرده ، متفاوت پذیرایی کنید.

[عکس: 571526_520.jpg]
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
  • 12 ورق لازانیا
  • 2 پیمانه فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده
  • 3 عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 پیمانه برگ کلم خردشده
  • 1 عدد پیاز خرد شده
  • 2 /1 1 پیمانه پنیر موزارلا( پنیر پیتزا)
  • 1عدد سیر خرد شده
  • 2 ق س جعفری خردشده
  • به میزان لازم نمک ، فلفل و روغن
  • ریحان تازه برای تزئین
طرز تهیه:

1. ابتداقابلمه‌ای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. ورق‌های لازانیا را داخل آن بریزید تا آماده شود سپس آنها را با آب سرد آبکشی کرده و روی سطح صافی که قبل با کمی روغن چرب کرده‌اید پهن کنید.

2. در این میان در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید سپس پیاز و سیر را داخل آن کمی تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای‌های رنگی،کلم و گوجه فرنگی های خرد شده و نمک و فلفل را هم اضافه کنید، مواد را خوب باهم مخلوط‌کنید و تفت دهید تا سبزی‌ها نرم شوند. در این فاصله در یک‌کاسه پنیر موزارلا و جعفری خردشده را باهم مخلوط‌کنید.

3. فر را با دمای 185 درجه سانتی گراد روشن کرده، قالب های مافین را چرب کنید. حالا یک یا دو ورق از لازانیا ها را به صورت تکه های کوچک برش دهید. هر کدام از تکه های کوچک را داخل قالب های مافین قرار دهید. حالا ورق های لازانیا را داخل هر کدام از قالب ها قرار دهید؛ طوری که دیواره قالب ها را کاملا بپوشاند. اکنون مقداری از موادی را که آماده کرده اید داخل هر کدام از قالب ها بریزید. در انتها مقداری مخلوط پنیر را روی مواد ریخته و قالب ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید سپس ظرف را از فر درآورده،آن را با مقداری ریحان تزئین و سرو کنید.

پاسخ
سپاس شده توسط:
#20
لازانیا با سس مرغ و گل‌کلم‌

شاید فکر کنید که با گل کلم تنها می شود شور یا ترشی درست کرد ولی این طور نیست. یک مدل لازانیا هست که با مرغ و گل کلم درست می شود. آن را بپزید و مشتری شوید.

[عکس: 571527_636.jpg]
مواد لازم برای 4 نفر
  • 1 پیمانه گل‌کلم خردشده
  • 300 گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
  • 1 بسته لازانیای نیمه آماده
  • به میزان لازم روغن‌زیتون
  • 2 پیمانه گوجه‌فرنگی رنده شده
  • 5 حبه سیر رنده شده
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده
  • 2 ق س رب گوجه‌فرنگی
  • 1 پیمانه جعفری خردشده
  • به میزان لازم نمک،فلفل و پودر آویشن
  • 1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
  • 4/1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • 1 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 2 ق س ریحان خردشده
طرز تهیه:

1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. گل‌کلم‌های خردشده را داخل یک‌کاسه مناسب بریزید و آنها را به کمک دست به‌خوبی به روغن‌زیتون و کمی نمک آغشته کنید. حالا یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید و مرغ وگل‌کلم‌ها را داخل آن خوب سرخ‌کنید طوری که برشته شوند. سپس آنها را در ظرفی بریزید تا خنک شوند.

2. داخل یک تابه کمی روغن‌زیتون بریزید سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. 4 عدد سیر رنده شده و کمی نمک و فلفل را داخل آن بریزید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید. حالا فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آن را تفت دهید. اکنون رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه آن را با مواد خوب تفت دهید. حالا گوجه‌فرنگی رنده شده، 2/1 پیمانه جعفری خردشده و پودر آویشن را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا مایه مواد کاملاً غلیظ شود.

3. حالا باید نیمی از پنیر موزارلا، تخم‌مرغ، باقیمانده جعفری، 2/1 و 1 گل‌کلم‌های برشته و بقیه سیر را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملاً خرد شده و مخلوط شوند. دقت کنید که مواد نباید پوره‌ای شکل شوند سپس مواد را داخل یک‌کاسه مناسب بریزید.

4. اکنون داخل ظرفی که انتخاب کرده‌اید4-3 ورق‌ لازانیا قرار دهید، سپس مقداری از مخلوط فلفل دلمه‌ای و گوجه‌فرنگی را که آماده کرده بودید روی آن بریزید. حالا روی آنها به ترتیب نیمی از مخلوط گل‌کلم و پنیر، نیمی از گل‌کلم‌های برشته،مقداری پنیر پارمسان و مقداری پنیر موزارلا بریزید. هر تعداد لایه که می‌شود به همین ترتیب درست کنید تا مواد تمام شود.

5. روی ظرف را با فویل پوشانده و آن را داخل فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید. بعد از 20 دقیقه فویل را بردارید و ظرف را مجدد به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید سپس آن را از فر درآورید،با مقداری ریحان تزئین کرده ، سرو کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مرغ لیمویی آبدار و خوشمزه به روش رستورانی صنم بانو 3 184 ۱۴-۰۳-۰، ۰۶:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  این غذاهای ایرانی را در ترکیه هم پیدا می‌کنید! صنم بانو 5 312 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ جو را با جو پَرک امتحان کنید صنم بانو 1 123 ۲۹-۰۱-۰، ۱۱:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
11 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
لیلی (۰۵-۰۵-۹۴, ۰۴:۳۹ ب.ظ)، ملکه برفی (۲۷-۰۴-۹۴, ۱۲:۱۰ ب.ظ)، ♢Toktam♢ (۳۱-۰۴-۹۴, ۰۱:۵۹ ق.ظ)، دختر ایران (۳۱-۰۴-۹۴, ۱۰:۳۷ ق.ظ)، asma123 (۳۰-۰۸-۹۴, ۰۹:۰۴ ب.ظ)، TNTgirl (۲۲-۱۰-۹۴, ۰۳:۲۴ ب.ظ)، eris (۰۱-۰۵-۹۴, ۱۲:۳۶ ق.ظ)، hannaneh (۳۱-۰۴-۹۴, ۱۱:۴۱ ب.ظ)، paradisegirl (۱۳-۰۵-۹۴, ۰۵:۲۵ ب.ظ)، دخترشب (۱۶-۱۰-۹۶, ۱۲:۲۰ ق.ظ)، .AtenA. (۰۶-۱۰-۹۵, ۰۴:۲۶ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان