امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
******** آشپزی به زبان ساده ***********
#1
سلام بر عزیزان علاقه مند به آشپزی و آش خوری Tongue

در این تاپیک قراره طرز تهیه غذاهای ساده،خوشمزه و اصیل هر خطه از ایران عزیز و حتی آشپزی ملل توسط شما خوبان به زبان ساده و خودمونی آموزش داده بشه.تا هم با فرهنگ و روش طبخ غذاهای خوشمزه اقوام و اقلیم های ایران و غیر ایرانی آشنا بشیم و هم کلی غذای واقعا خوشمزه و کاربردی رو به سبد تغذیه خانواده مون اضافه کنیم. اگر با تجربه شخصی خودتون هم به دستور غذای خوشمزه ای رسیدید می تونید اینجا قرارش بدید و در قسمت توضیحات بنویسید که دستور غذا از خودتونه.

لطفا در یک پست کل آموزش تون شامل مواد اولیه، مراحل مختلف تهیه و طبخ غذا (ترجیحا همراه با عکس از مراحل حساس غذا) را بگنجونید.

لطفا این ترتیب رو در پست گذاری رعایت کنید:



نام غذا :
--------------------------------------
تصویر نهایی غذا

--------------------------------------

مربوط به منطقه :

مواد اولیه :

طرز تهیه :

توضیحات مهم غذا ( فوت های کوزه گری):
اگه نداره واژه ندارد کافی است



Shyامیدوارم در کنار هم و با همکاری هم تاپیک آشپزی مفیدی داشته باشیم Shy

لطفا به منظور حفظ نظم و ترتیب و آراستگی تاپیک ، در میان ارسال ها سوال نپرسید . در پروفایل آشپز مربوطه سوالات رو بپرسید و جوابش رو در پروفایل خودتون دریافت کنید .



پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
[عکس: tongue.gif]کلم پلو شیرازی [عکس: tongue.gif]

[عکس: 20141026181552ch-ush5smvz7apdc995mx5q.jpg]



پیشنهاد ویژه سرآشپز ثمین
[عکس: xcvb.gif]


مربوطه به خطه : فارس(شیراز)


مواد لازم : (برای 2 الی 3 نفر)

کلم قمری 250 گرم .
گوشت چرخ کرده 100 گرم .
پیاز 1 عدد .
برنج 2 پیمانه .
آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری .
سبزی ( شوید.ترخان.ریحان ) 100 گرم (سبزی خشک یا تازه)

طرز تهیه :

داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، 1 عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، مقداری نمک و فلفل سیاه ،آویش و دارچین را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ).

با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای (اندازه فندق ) درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید .

***

کلم قمری یا کلم سفید را رشته ای خرد کنید و داخل تابه بریزید و با مقداری نمک ، زردچوبه و روغن تفت دهید. ( آب کلم باید گرفته شود و نرم شود).

داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و 1 عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و سبزی های خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

برنج را 30 دقیقه خیس دهید سپس با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه کمی جوشید آبکشی کنید ( برنج را زمانی آبکشی کنید که وقتی میان دو انگشت میفشار ید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).

قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند.


حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس نصف لیوان آب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید و حرارت را کم کنید ، پس از دم کشیدن برنج را در دیس بکشید و با گوشت قلقلی ، برنج زعفرانی و … سرو کنید.


توضیحات :
میتونید بجای سبزی های تازه از سبزی های خشک نیز استفاده کنید ، بجای کلم قمری از کلم سفید هم می توانید استفاده کنید.

این غذا به دلیل طبخ کلم بوی چندان خوشایندی نداره اما مزه اش عالیه.جوری که وقتی آلوده اش بشید دیگه نمی تونید ازش دل بکنید .
Tongueasna

حتما با سالاد شیرازی نوش جان بفرمایید
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
سيب زمينى داجى

مواد لازم :
سيب زمينى به تعداد دلخواه
نمك

طرز تهيه:

سيب زمينى هارو ابتدا به خوبى ميشوريم.

بعد از آن به اندازه يه سانتى متر نمك در كف قابلمه ميريزيم و سيب زمينى رو درسته روى نمك قرار ميديم .

درب قابلمه رو ميبنديم و با حرارت خيلى كم روى شعله قرار ميديم .

دقت كنيد كه زمان مشخصى ندارد به اين خاطر كه به اندازه سيب زمينى ها مربوط است ولى هر اندازه ريز تر باشند بهتر است و سريع تر آماده مى شود.

اين غذا رو ميتوانيد به عنوان شام سبك يا عصرانه نوش جان كنيد .
آمدن ' بودن ' شدن ' رفتن
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
خورشت خلال
[عکس: 0fp9_khorosht-khalal-badam-www.iransit.com-01.jpg]
یکی از غذاهای اصلی استان کرمانشاه خورشت خلال بادام است که برای مهمانی های خاص مثل پاگشای عروس استفاده میشه. یک خورشت مجلسی و بسیار شیک و خوشرنگ و البته بسیار خوشمزه که در ادامه با طرز تهیه آن بصورت ساده و مرحله ای آشنا می شیم.
مواد لازم :

گوشت گوساله خورشتی 400 گرم (بهتره گوشت بدون چربی استفاده شود.)
پیاز یک عدد متوسط
خلال بادام یک پیمانه
زرشک سیاه نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 ق س
زردچوبه 1 ق م
زعفران دم کرده 2 ق س
لیمو عمانی 4-5 عدد
عرق دارچین 1 ق س یا چوب دارچین 5 سانتی

طرز تهیه :
*پیاز را نگینی خرد میکنیم .
*گوشت گوساله خورشتی بدون چربی را ریز خرد میکنیم .
*من خودم اینطور در نظر میگیرم. نصف هر تکه گوشت قرمه میشه گوشت قیمه و هر تکه گوشت قیمه را به دو قسمت تقسیم کنیم میشه گوشت خورشت خلال .
*پیاز و گوشت را همزمان در قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط با مقداری روغن به مدت 15 دقیقه تفت می دهیم .
*این یک قاعده کلی درمورد تمام خورشت هاست :
*اگر حرارت کم باشد گوشت به خونابه می افتد که رنگ خورشت رو خراب میکنه .
*اگر حرارت زیاد باشد گوشت سفت میشه و حتی بعد از پختن سفت باقی میماند که حس خوبی رو موقع خوردنش نداریم .
*در تمام مدت باید مخلوط گوشت و پیاز را هم بزنید .
*بعد از گذشت 5 دقیقه زردچوبه را اضافه و به تفت دادن ادامه میدهیم .
*حالا حدود 4-5 پیمانه آب اضافه میکنیم . و حرارت را زیاد میکنیم با آب جوش بیاد ، سپس حرارت را کم کرده و درب ظرف را می گذاریم تا به مدت حدود 2-3 ساعت گوشت بپزد . در این مرحله چوب دارچین یا عرق دارچین را هم اضافه میکنیم .
*ببینید بعد از گذشت یک ساعت چه روغنی پس داده .
*توی این فاصله مقداری زعفران دم کرده و خلال بادام را به آن اضافه می کنیم تا طعم دار شود .
*رب گوجه را با مقدار کمی روغن در تابه ای تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود و رنگ خوبی به خورشت دهد . و به گوشت اضافه می کنیم .
*زرشک سیاه معمولا پاک نشده هستند، پس آنها را پاک کرده و می شوریم .
*و در آب گرم خیس می کنیم تا هم سنگ ریزه ها ازش جدا بشن و هم رنگ سیاهش رو تا حدی پس بده و خورشت رو سیاه نکنه . چون چیزی که توی این خورشت خیلی مهمه رنگشه .
*دوباره سری به خورشت میزنیم و اگر دیدید آبش کم شده میتونید دوباره بهش آب اضافه کنید .
*ببینید چه رنگ قشنگی داره .
*بعد از گوشت کامل پخته شد خلال بادام را همراه زعفران اضافه میکنیم .
*بعد از گذشت حدود یک ساعت که خلال ها نرم شدند، زرشک را اضافه میکنیم .
*اگر دوست دارید خلال زیر دندون صدا بده و خیلی نرم نشه زرشک را بعد از نیم ساعت هم میتوان اضافه کرد . بعضی ها خلال رو نرم دوست دارند و بعضی ها کمی سفت تر . پس وقتی احساس کردید که خلالش به اندازه دلخواه نرم شده زرشک رو اضافه کنید .
*نکته : آب زرشک را اضافه نمیکنیم چون رنگ خورشت رو تیره میکنه .
*نکته : مراقب سنگ ریزه هایی که ته ظرف زرشک باقی مونده باشید که وارد خورشت نشوند .
*لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کرده و حدود یک ربع در آب خیس کرده و سپس به خورشت اضافه میکنیم .
*نکته : بعضی افراد اول لیمو عمانی را اضافه میکنند و سپس زرشک. این قسمت بیشتر جنبه سلیقه ای دارد . البته باید مراقب بود که زرشک خیلی در خورشت نجوشد که باز باعث تیره شدن خورشت خلال می شود .
*بعد از نیم ساعت نهایت 45 دقیقه خورشت آماده است .
نوش جان !
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5

[عکس: 4165]
*سالاد شیرازی*



مواد لازم:
خیار سالادی بزرگ 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد
پیاز 1 عدد
نعنا خشک و جعفری مقدار لازم
آبغوره یا آبلیمو بمقدار لازم
نمک و فلفل بمقدار لازم
طرز تهیه :
خیار را پوست بکنید سپس بصورت نگینی و ریز خرد کنید ، گوجه فرنگی ها را نیز ریز خرد کنید سپس با پیاز خرد شده مخلوط کنید ( دقت کنید که تمام این مواد ریز و به یک اندازه خرد شوند ).
مقداری نعنای خشک و جعفری ریز خرد شده را به سالاد اضافه کنید ، کمی آبغوره یا آبلیمو ، نمک و فلفل بریزید و خوب مواد را باهم مخلوط کنید سپس سالاد شیرازی را سرو کنید ( استفاده از نعنا و جعفری اختیاری میباشد ).

maramaramara




بغض هایم را به آسمان سپردم...
خدا به خیر کند، باران امشب را...

#saadat6789
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
نآم غذآ : خوراك گوشت ساده


[عکس: image.jpg]



منطقه : جهآنى Tongue



موآد اوليـّه ( برآى 4 نفـر ) :


گوشت گوسآله => 500 گرم

سير => 2 حبه

پيآز دآغ => 2 الى 3 قآشق غذآخورى

روغن => 2 قآشق غذآخورى

پودر دآرچين ، فلفل سيآه ، نمك ، پودر زنجبيل => به مقدآر لآزم



طرز تهيـه :

گوشتى كه خريديم رو به صورت رشته رشته ( بيف استراگانفى به قول معروف Tongue ) خورد مى كنيم و ميشوريم ! سپش در ماهيتابه ريخته و كمى تفت ميدهيم تا آب اون بخار بشه ولى نه تا حدى كه گوشت بسوزه و سرخ بشه ، بايد مقدارى آب داخلش بمونه وقتى روغن رو ميريزيم ! اگه آب گوشت زياد نبود ميتونيم براى بهتر پختن گوشت بهش كمى آب اضافه بنماييم ! حالا وقته روغنه ! اون دو قاشق روغن رو ميريزيم ، بعد سير رو ريزريز مى نماييم و ميريزيم تو ماهيتابه تا گوشت خوب مغز پخت بشه و زودتر بپزه ! كمى كه با هم تفت خورد ، پياز داغ رو اضافه مى كنيم ! حالا ميگذاريم رو شعله ملايم تا نمه نمه بپزه ! يك ربع بيست دقيقه قبل از سرو غذا ، دارچين و زنجبيل و نمك و فلفل رو بهش اضافه مى كنيم ! و مى گذاريم يكمى اين مواد با هم بپزن كه مزه ى ادويه ها برن تو خورد غذا !
غذاى شما آماده ست Tongue مى تونين با آبليموى فراوان نوش جان كنيد mara



توضيحآت :

اين غذا من در آوردى اينجانب مى باشد xcvb بنابر اين مى تونين هم با نون نوش جان كنين هم با برنج ! اگه دوست داشته باشين مى تونين داخلش گوجه فرنگى يا رب هم بزنين ! اون ادويه هايى كه داخل دستورش هست دلبخواهى و بسته به ذائقه ى افراده ! كه مى تونين اگه دوست ندارين داخل غذا نريزيد ! البته پيشنهاد من اينه حتما استفاده كنين چون فوق العاده طعم خوبى به غذا ميده و بوى زخم گوشت رو هم ميگيره !




پى نوشت : شرمنده كه عكس بدكيفيت و تزئين غذا داغونه xcvl خواستيم ساده و خودمونى باشه كه ريا نشه Tongue



شآد و تندرست بآشيد. gggt
[url=http://s2.server-dl.asia/mr-reese/single/july/week1/Lindsey%20Stirling%20-%20The%20Arena%20-%20MP3%20128.mp3][/url]
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
[عکس: fo7.jpg]
*ذرت مکزیکـــی‌*

مواد لازم:
کنسرو ذرت 1 عدد
قارچ خرد شده 50 گرم
کره گیاهی 30 گرم
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان لازم
آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری
*مایونز در صورت تمایل*

طرز تهیه:
قارچ را ورقه ای خرد کنید و همراه کمی کره گیاهی تفت دهید سپس کنسرو ذرت را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه در ظرف را ببندید تا ذرت کاملا داغ شود.مواد را به ظرف دیگری منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود.کره،پودر سیر،پودر آویشن، فلفل سیاه،مایونز و آبلیمو را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و سپس سرو نمایید.دقت داشته باشید که این پیش غذا به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود.
نکات تکمیلی در مورد ذرت مکزیکیذرت مکزیکی جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
ذرت مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفرمناسب میباشد .
بغض هایم را به آسمان سپردم...
خدا به خیر کند، باران امشب را...

#saadat6789
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
کال کباب غذای بسیار خوشمزه گیلان :

[عکس: -Û°Û¹-Û°Û¹-Û±Û·-Û°Û¹-Û±Û°-1497665844.jpeg]

[عکس: -Û°Û¹-Û°Û¹-Û±Û·-Û°Û¹-Û±Û´-1706289356.jpeg]

کال کباب یکی از غذاهای محلی استان گیلان است که همچون دیگر غذاهای مردم گیلان عطر و طعم فوق العاده ای دارد، این غذا با انار ترش مزه دار شده و در تهیه آن از نوعی سبزی معطر محلی استفاده می شود که می توانید از عطاری ها خشک شده این سبزی را تهیه کنید.

مواد اولیه:
بادمجان یک و نیم کیلوگرم
گردو ساییده شده ٣٠۰ گرم
آب انار یا رب انار ترش به میزان ذایقه شما .
چوچاق (سبزی محلی) دو قاشق سوپخوری
سیر رنده شده چهار حبه
پودرگلپر ، نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را خوب شسته و روی شعله گاز یا زغال کباب کنید. می توانید بادمجان ها را روی سینی فر بچینید و تا زمانی که پوست آنها کبابی شود داخل فر قرار دهید.
پس از کبابی شدن پوست بادمجان ها را جدا کنید.
بادمجان های پوست کنده شده را درون ظرفی بریزید و خوب بکوبید و له کنید .
پس از اینکه به طور کامل له شد ، گردوی آسیاب شده را با بادمجان ها مخلوط کنید.
سپس آب انار یا رب انار را اضافه کنید آنها را دوباره هم بزنید .
در آخرین مرحله ، چوچاق و سیر رنده شده را اضافه کنید و مجددا هم بزنید و پس از آن گلپر و نمک و فلفل اضافه کنید .
در این مرحله غذای شما آماده است، غذا را داخل ظرف بکشید و با دانه های انار تزیین کنید و همراه با برنج سفید سرو کنید.
این غذا را به عنوان خوراک و یا پیش غذا نیز می توانید مصرف کنید.
نکات:
برای این که میزان ترشی غذا کم شود می توانید یک تا دو قاشق سوپخوری از آب انار آن را کم کنید.
به جای سبزی محلی چوچاق ، می توانید از گشنیز و نعناع رو ریز خورد کنید و استفاده کنید.
این غذارو می توانید به همراه برنج با قیمه استفاده کنید .
و در آخر من خودم ( خانوم معلم ) هر وقت محدودیت زمانی دارم و می خوام سریع این غذارو درست کنم بادمجان های کال رو پوست میگیرم و تو قابلمه با دولیوان آب روی ظرف ٢٠ دقیقه می پزم و بعداز خالی کردن آب اضافی بادمجانها ، اونارو له می کنم و سریع بقیه مواد رو بهش اضافه می کنم . البته با بادمجان کبابی این غذا خوشمزه تر میشه .
نکته آخر یا همون فوت کوزه گری ،اگر کال کباب رو داخل ظرف دربسته ( به خاطر بوی سیر اون ) به مدت یه ساعت داخل یخچال قرار بدین خوشمزه تر خواهد .
نوش جان تون .
"مهربانی" مهمترین اصل "انسانیت" است .
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
خورشت باقلا قاتوق گیلان :

[عکس: -Û°Û¹-Û±Û°-Û±Û°-Û²Û°-Û±Û±-1823899220.jpeg]


[عکس: -Û°Û¹-Û±Û°-Û±Û°-Û²Û°-Û°Û±-898010784.jpeg]


[عکس: images-1.jpeg]

زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت35 دقیقه
برای2 نفر

مواد لازم :
لوبيا كشاورزی 2 لیوان
شويد خشك 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
سير 4 حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم .

این خورشت از معروف ترین غذاهای شمال ایران است که به اسامی باقالا قاتق ، باقالا خورش و گاهی خورش گل در چمن معروف میباشد ؛ لوبیای استفاده شده در این خورش از خانواده لوبیا چیتی است که به نامهای لوبیا کشاورزی ، لوبیای رشتی یا پاچ باقالا هم معروف میباشد.

طرز تهیه :
لوبیاها را از شب قبل در آب سرد خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید. سپس پوست روی لوبیا را بگیرید .
سیر را خرد کنید و با لوبیا ها آنها را در مقداری روغن تفت دهید ، سپس شوید خشک یا تر را به خورش باقلا اضافه کنید.

پس از اینکه کمی مواد را تفت دادید حدود 2 – 3 لیوان آب اضافه کنید ( آب باید تا 1 بند انگشت رویمواد را بگیرد ) و حرارت را بالا ببرید تا خورش به جوش آید و مدام هم بزنید تا خورش سر نرود . سپس شعله گاز راوکم کرده ، در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم و به مدت 15 دقیقه اجازه دهید باقلا بپزد و اب خورش کم شود ( هر 5 دقیقه به آرامی خورش را کمی هم بزنید تا ته نگیرد ).

پس از پختن باقلاها دو عدد تخم مرغ را داخل خورشت بشکنید و با حرارت ملایم بگذارید تخم مرغ ها بسته شوند و خورش به روغن بیفتد. سپس خورش را در ظرف بریزید و همراه با برنج یا نان سرو کنید ( گیلانی ها این خورش را همراه با برنج ، کال کباب ،ماهی دودی یا تخم ماهی شور مصرف میکنند ).

نکته ها : از ابتدا نمک را به خورشت اضافه نکنید زیرا باعث دیر پختن لوبیاها میشود. اگر به بوی سیر تازه حساسیت دارید به جای آن از پودر سیر استفاده کنید. اگر به جای شوید خشک از شوید تازه استفاده میکنید مقدار شوید را به دو برابر افزایش دهید و شوید را قبل از خرد کردن کاملا پاک کنید.

مقدار تخم مرغ در این خورشت کاملا سلیقه ای است . میتوانید از تخم مرغ تنها در داخل خورشت استفاده کنید یا فقط به عنوان تزئین روی ان تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید. مقدار غلظت این خورشت به ذائقه افراد بستگی دارد ، اگر خورش را سفت تر می پسندید کمی صبر کنید تا آب آن کشیده شود . در صورت موجود نبودن این نوع باقلا از باقلای سبز ریز یا لپه باقالی هم میتوانید استفاده کنید.


نوش جان تون
"مهربانی" مهمترین اصل "انسانیت" است .
اگر کسی از من کمک بخواهد یعنی من هنوز روی
زمین ارزش دارم.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10

حلوای هویج با دستور سرآشپز ثمین Tongue

[عکس: fo1440.jpg]


بچه ها ،یعنی هر کی این حلوا رو خورده واقعا خوشش اومده .
میخوام واستون آموزش بدم

اگه مثل من غذاهای سخت بدتون میاد و همش دنبال غذاهای آسون و ساده اید که خیلی هم خوشمزه باشه این حلوا رو از دست ندید.


این دستور یک دیس بزرگ حلوا به شما میده که هم خیلی خوشرنگ و خوشمره اس و [b]هم توی مهمونی تا 10 نفر میتونن بخورن و لذت ببرن
[/b]
Tongue



مواد لازم :


آرد سفید ا پیمانه سرپر (پیمانه : لیوان فرانسوی)

روغن مایع (بی بو) نصف پیمانه

شکر 2 پیمانه (بسته به ذائقه کمتر از اینم میشه بریزید مثلا تا یک و نیم پیمانه )

هویج نیم کیلو

زعفران به مقدار کافی

گلاب نصف پیمانه


طرز تهیه :

هویج ها را با پوست آبپر کنید .
بعد از سرد شدن پوره کنید .
شکر و گلاب و زعفرون رو به اون اضافه کنید.
هم بزنید و کنار بگذارید

-----

آرد رو در تابه بریزید کمی که تفت خوردو بوی خامیش گرفته شد (هرگز نباید رنگش تیره بشه ) روغن رو اضافه کنید و فورا هم بزنید تا روغن داغ بشه و عطر آرد رو حس کنید.


----

محتویات ظرف هویج و اینا Shy رو تو تابه ی حاوی روغن و آرد بریزید و هم بزنید ...حداکثر 5 -10 دقیقه (بسته به شعله ) مواد به غلظتی می رسه که با قاشقتون بلند میشه .

شعله رو خاموش کنید و حلوای آماده شده رو داغ داغ تو ظرفی که میخواید باهاش سرو کنید بریزید .Tongue


می تونید دستتون رو روغنی کنید از موارد بردارید و طبق تصویر هویج های کوچولو درست کنید .
میتونید داغ داغ قالب بزنید و فرم خوشگل به حلوای فوق خوشمره اتون بدید .



حتی اگه از طعم هویج بدتون میاد یه بار امتحانش کنید .


من با این حلوا معــــــــــــــــــروف شدم و لقب کدبانــــــــو گرفتم و کلی ذوق مرگ شدمasna .روحم شاد Angel

دیگه خود دانید Tongue

پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سن یادگیری زبان انگلیسی برای کودک damoon 0 165 ۱۶-۰۱-۰، ۱۰:۵۴ ق.ظ
آخرین ارسال: damoon
  سبزه عید ۹۷، امسال مدرن و ساده تزیین کنید! صنم بانو 4 260 ۲۸-۱۲-۹۶، ۰۳:۱۰ ب.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  مدل موهای ساده‌ی ۵ دقیقه‌ای صنم بانو 4 265 ۱۹-۱۱-۹۶، ۰۹:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
43 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
admin (۱۴-۰۶-۹۵, ۰۱:۰۶ ب.ظ)، sadaf (۱۳-۰۷-۹۵, ۰۷:۲۴ ب.ظ)، ~ MoOn ~ (۲۲-۰۷-۹۵, ۰۳:۳۰ ب.ظ)، hadis hpf (۲۹-۱۰-۹۵, ۱۱:۰۱ ب.ظ)، نويد (۱۹-۰۶-۹۵, ۰۹:۲۹ ب.ظ)، خانوم معلم (۰۹-۰۷-۹۵, ۰۸:۱۳ ب.ظ)، Mahdiye (۱۴-۰۶-۹۵, ۰۶:۵۴ ب.ظ)، • Niha • (۰۵-۰۹-۹۵, ۰۳:۲۷ ق.ظ)، asi_0098 (۲۰-۰۶-۹۵, ۰۱:۲۹ ب.ظ)، آیداموسوی (۰۵-۰۷-۹۵, ۰۲:۳۲ ب.ظ)، revota1999 (۲۸-۰۷-۹۵, ۱۲:۱۹ ب.ظ)، janan. (۲۶-۰۷-۹۵, ۰۲:۴۶ ق.ظ)، برف سیاه (۱۶-۰۶-۹۵, ۰۱:۲۸ ق.ظ)، عسل6 (۲۷-۰۶-۹۵, ۰۳:۴۳ ب.ظ)، golijoon (۲۰-۰۶-۹۵, ۱۲:۴۵ ب.ظ)، محـmahyaـیا (۱۹-۰۶-۹۵, ۱۰:۱۸ ب.ظ)، ariel (۲۳-۰۸-۹۵, ۰۱:۵۶ ب.ظ)، ثـمین (۰۸-۱۲-۹۵, ۰۴:۴۶ ب.ظ)، maryamix (۱۵-۰۷-۹۵, ۰۹:۵۶ ب.ظ)، کوبان (۲۹-۰۷-۹۵, ۰۲:۱۰ ب.ظ)، AsαNα (۲۷-۱۰-۹۵, ۱۰:۰۲ ق.ظ)، ft.samadi (۰۷-۰۷-۹۵, ۰۳:۳۴ ب.ظ)، hananee (۲۹-۰۶-۹۵, ۰۶:۱۸ ب.ظ)، Tehran (۰۱-۰۸-۹۵, ۰۴:۳۷ ب.ظ)، ساحل آرام (۱۲-۰۸-۹۵, ۰۵:۱۸ ب.ظ)، _AYNAZ_ (۲۱-۰۶-۹۵, ۱۱:۳۴ ب.ظ)، مینوشی (۳۰-۰۶-۹۵, ۰۴:۰۲ ب.ظ)، یاس ارغوان (۱۹-۰۶-۹۵, ۱۱:۵۶ ب.ظ)، mz_48 (۱۲-۰۸-۹۵, ۱۰:۳۶ ب.ظ)، گلمن (۰۹-۰۸-۹۵, ۰۱:۵۶ ب.ظ)، lara (۲۱-۰۶-۹۵, ۰۵:۳۳ ب.ظ)، Sareh.gh (۱۴-۰۸-۹۵, ۱۲:۵۶ ق.ظ)، مهدي (۰۳-۰۷-۹۵, ۰۵:۰۱ ب.ظ)، somagh (۲۷-۰۶-۹۵, ۰۴:۵۳ ب.ظ)، d.ali (۲۲-۰۹-۹۵, ۰۷:۳۵ ق.ظ)، fateme.A (۰۵-۰۹-۹۵, ۰۳:۲۵ ق.ظ)، ایلیا۹۲ (۲۸-۰۷-۹۵, ۰۵:۱۱ ب.ظ)، .AtenA. (۰۴-۱۱-۹۵, ۰۲:۲۳ ق.ظ)، Land star (۱۸-۱۲-۹۵, ۰۳:۳۵ ب.ظ)، میثم 7 (۰۸-۰۹-۹۵, ۰۷:۳۳ ب.ظ)، الهه مهدی (۰۸-۱۱-۹۵, ۰۵:۱۴ ب.ظ)، دختربابام (۲۲-۰۹-۹۵, ۱۱:۴۳ ق.ظ)، •Vida• (۱۹-۰۹-۹۵, ۱۰:۳۲ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان