گردو
سرشار از آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب امگا ۳ است که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. تنها مصرف یک اونس گردو برای بیشتر از ۵ بار در هفته خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تا ۴۰ درصد کاهش میدهد.
بذر کتان
فقط یک قاشق غذا خوری از این دانههای فوق العاده قدرتمند تقریبا ۳ گرم فیبر و ۵۵ کالری دارند. دانههای کتان ثروتمندترین منابع حاوی امگا ۳ هستند که به کاهش التهاب در بدن کمک میکنند و منجر به جلوگیری از تغییرات خلقی میشوند. مصرف دانههای کتان عاملی موثر برای جلوگیری از بیماریهای قلبی و دیابت است. ضمن این که منجر به افزایش کلسترول خوب یا همان اچ دی ال میشود.
پسته
اضافه کردن این آجیل به رژیم غذایی دارای مزایای بالقوه برای قلب است. در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود. مصرف روزانه ۶ تا ۱۰ گرم پسته با بهبود سرعت پاسخ قلب به استرس، کاهش
فشار خون، و بهبود عملکرد قلب میشود.
گوجه فرنگی
محققان میگویند آمریکاییها گوجه فرنگی و محصولات آن را بیشتر از سایر سبزیجات غیر نشاستهای مصرف میکنند و این خبر خوبی است، زیرا گوجه فرنگی منبع غنی از آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است. دهها مطالعه نشان داده اند که بین مصرف منظم گوجه فرنگی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، آسیبهای پوستی و برخی سرطانها رابطه مستقیم وجود دارد.