انجمن ايران رمان



آشنایی با روش تهیه‌ی کاپ کیک پسته‌ای
زمان کنونی: ۲۷-۱۰-۹۶، ۱۲:۴۲ ب.ظ
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: nafas
آخرین ارسال: setareh
پاسخ 2
بازدید 736

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشنایی با روش تهیه‌ی کاپ کیک پسته‌ای
#1
[عکس: 1461032312120830178685880535319555217115.jpg]

مواد لازم برای تهیه کیک:
پسته 100 گرم

شکر طلایی 140 گرم

کره بسیار نرم 140 گرم

تخم مرغ 2 عدد

آرد 140 گرم

شیر 5 قاشق غذاخوری



مواد لازم برای تهیه شربت روی کیک:
خاک قند الک شده 250 گرم

رنگ خوراکی نعنایی (سبز رنگ)



روش تهیه:
* دمای فر را روی 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. 12 قالب کاپ کیک تهیه کنید و داخل آن‌ها را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.

* 85 گرم پسته را همراه با نیمی از شکر داخل آسیاب برقی بریزید و آن را روی درجه تند قرار دهید تا پسته ها کاملاً خرد شوند.

* سپس آن‌ها را با باقیمانده شکر، کره، تخم مرغ، آرد و شیر مخلوط کنید و خوب به هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی تهیه شود.

* مایه کیک را داخل قالب‌ها بریزید و آن‌ها را در طبقات پایین فر بچینید. بعد از 22 الی 25 دقیقه، چنگالی را در کیک‌ها فرو ببرید، اگر هنگام بیرون آوردن چنگال، مایه کیک به آن‌ها نچسبد، نشانگر آن است که زمان پخت کامل شده و می‌توانید کیک‌ها را از فر بیرون بیاورید تا سرد شوند.

* برای تهیه شربت، مقداری آب را در خاک قند بریزید تا مایع غلیظ و روانی به دست بیاید. سعی کنید آب را قطره قطره اضافه نمایید تا محلول رقیق نشود. مقداری رنگ خوراکی به آن بیفزایید تا محلول، به رنگ سبز پسته ای دربیاید.

* اگر سطح کیک‌ها از لبه قالب‌ها بالاتر است، قسمت اضافی کیک‌ها را با چاقو جدا نمایید.

* با استفاده از شربت، سطح کیک‌ها را بپوشانید و روی آن‌ها را با پسته تزئین کنید.

کیک‌ها آماده سرو هستند تا ضیافت شما را مزین و خوشمزه کنند.

نوش جان!
من خدایی دارم که دست گیـــر است نه مچ گیــــر ............
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
خیییلی خوشمزه میشه.

سَر بِه سَر من نَذارید ادمـــــــــــــــــــــآ ....



پارتیِم خداستــــــــــــــــــــ ـــــــــــِِِِِ

پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Brick طرز تهیه نخودپلو ♥صنم♥ 1 14 ۲۳-۱۰-۹۶، ۱۲:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
Thumbs Up طرز تهیه خورش گردن گوسفند با آلو ♥صنم♥ 1 17 ۲۲-۱۰-۹۶، ۰۱:۳۵ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
Thumbs Up طرز تهیه ترافل نارگیل ♥صنم♥ 1 12 ۲۲-۱۰-۹۶، ۰۱:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
Thumbs Up طرز تهیه کرپ کیک اسفناجی ♥صنم♥ 1 12 ۲۲-۱۰-۹۶، ۰۱:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
Thumbs Up طرز تهیه نودل خامه ای ♥صنم♥ 1 19 ۲۲-۱۰-۹۶، ۰۱:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
Thumbs Up طرز تهیه پیتزایی متفاوت ♥صنم♥ 1 12 ۲۲-۱۰-۹۶، ۱۲:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ♥هستی♥
Thumbs Up طرز تهیه ماست قالبی ♥صنم♥ 0 5 ۲۲-۱۰-۹۶، ۱۱:۲۰ ق.ظ
آخرین ارسال: ♥صنم♥
  پیاز داغ فانتزی تهیه کنید taranomi 3 19 ۱۹-۱۰-۹۶، ۰۸:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  روش های تهیه سالاد سزار taranomi 3 14 ۱۶-۱۰-۹۶، ۰۴:۵۰ ب.ظ
آخرین ارسال: ♥صنم♥
Star طرز تهیه گرانیتای هندوانه ویژه شب یلدا ♥صنم♥ 0 18 ۲۸-۰۹-۹۶، ۰۷:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: ♥صنم♥

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
5 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
admin (۰۸-۰۶-۹۵, ۱۱:۵۷ ق.ظ)، v.a.y (۲۳-۰۴-۹۴, ۰۸:۳۳ ب.ظ)، MaryaM_sh (۰۵-۰۹-۹۴, ۱۰:۰۷ ب.ظ)، nza3380 (۰۸-۰۴-۹۵, ۰۲:۳۴ ق.ظ)، AsαNα (۱۸-۱۲-۹۵, ۰۲:۵۰ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان