امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استیک از نوع مدیترانه‌ای
#1
مجله سرآشپز: استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد مورد نیاز
 
  • راسته گوساله: 8 تکه (200 گرم)
  • پیاز (ریز خردشده): 1 عدد
  • سرکه قرمز: 2 ق س
  • آب لیموترش: 1 ق س
  • پودر رزماری: 2 ق چ
  • سس خردل: 2 ق چ
  • سیر (رنده شده): 1 حبه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زنجبیل (رنده شده): یک چهارم ق چ
  • روغن زیتون: 1 ق س
 
[عکس: 1565472_786.jpg]
روش پخت
1. راسته گوساله (یا فیله گوساله) را با استیک کوب به آرامی بکوبید تا پهن شود.
2. پیاز، سرکه قرمز، آب لیموترش، پودر رزماری، سس خردل، سیر، نمک، فلفل و زنجبیل را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد گوشت را به مدت 15 دقیقه داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.
3. روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4. تابه چدنی خط دار را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس هر طرف تکه های گوشت را حدود 7 دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید.
5. در صورت تمایل می توانید این استیک را همراه با پلو و فلفل دلمه ای سرو کنید.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه 12 نوع غذای لذیذ و خوشمزه با قارچ صنم بانو 11 378 ۰۴-۰۲-۰، ۰۹:۰۸ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  دستور پخت لازانیا مدیترانه ای غذای گیاهی ارزان و خوشمزه صنم بانو 1 115 ۱۴-۱۰-۹۹، ۰۷:۲۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  سوپ نخود مدیترانه ای به همراه فوت و فن جا افتادن آن taranomi 0 53 ۰۴-۱۲-۹۷، ۱۰:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: taranomi

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
صنم بانو (۱۴-۱۱-۹۶, ۰۹:۵۵ ق.ظ)، دخترشب (۱۵-۱۱-۹۶, ۱۲:۲۹ ق.ظ)، d.ali (۱۴-۱۱-۹۶, ۱۰:۰۷ ق.ظ)، taranomi (۱۴-۱۱-۹۶, ۱۰:۴۳ ق.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان