ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
واد اولیه برای تهیه ته چین با پلوپز :برنج : 3 پیمانه
ماست : 1 لیوان
زرده
تخم مرغ : 3 عدد
زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم
قارچ خرد شده : 100 گرم
مرغ : 2 تکه
زرشک : 1/3 پیمانه
روغن مایع : نصف لیوان
پیاز کوچک : 1 عدد
طرز تهیه ته چین با پلوپز :
ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و
زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )
قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آب
لیمو زده تا سیاه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به
قارچ و زرشک اضافه می کنیم.
برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.
تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و
زعفران. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.
کف دیگ
پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ
پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق
فشار می دهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و
پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا 1 ساعت. (درجه
پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و1 ساعت)
ته چین بعد از 1 ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
۲۰-۱۰-۹۴، ۰۲:۵۷ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۰-۱۰-۹۴، ۰۲:۵۹ ب.ظ توسط فائزه 2.)
مواد لازم:
گوشت گوسفندی به اندازه لازم
برنج 4پیمانه
پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
زرد چوبه نصف قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
سماغ نصف قاشق
پودر پیاز نصف قاشق
طرز تهیه:
ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه یک دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ
گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
باقی مانده پیاز را روی
گوشت ریخته و برنج را روی
گوشت میریزیم تا روی
گوشت را کاملا بپوشاند.
بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و
کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.
نکته ها:
۱٫
گوشت حتما باید خام باشد آنرا نپزید.همه چربی
گوشت را نگیرید کمی بماند.
۲٫در زمستان میتوانید
چغندر ها به قطر ۱ سانت برش زده کنار
گوشت زیر برنج بگذارید.توجه داشته باشید به
چغندر ادویه و نمک نزنید
۳٫
گوشت نباید زیاد ضخیم باشد.برای سرو غذا
کشمش روی برنج را با
زعفران و کمی برنج مخلوط کرده و روی برنج را با آن تزیین میکنیم و
گوشت را کنار برنج یا در ظرفی جدا سرو میکنیم
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
مواد لازم:
برنج
5 لیوان
سینه مرغ
3 عدد
شکر
2 قاشق غذاخوری
زرشک 100
گرم
آب مرغ
1 لیوان
ماست پر چرب
1 لیوان
طرز تهیه :
سینه های
مرغ
را با 1 عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
بادمجان ها را پوست بگیرید و
حلقه ای خرد کنید ، روی
بادمجان های
حلقه شده نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی
بادمجان ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ،
برنج
را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت میفشار ید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
زرشک را 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس زرشک و شکر را با مقداری روغن یا کره تفت دهید.
داخل کاسه ای ماست ، زرده های
تخم مرغ ، مقداری
زعفران دم کرده و نمک را با 1/4 برنج آبکش شده مخلوط کنید ، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و این مخلوط را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق
فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.
مقداری زرشک ،
بادمجان
سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را روی این لایه بریزید ، مقداری برنج سفید روی این مواد بریزید و به همین صورت 2-3 لایه روی هم قرار دهید و لایه آخر را نیز با برج بپوشانید.
حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس 1 لیوان آب مرغ را روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید برنج بپزد ، پس از پخت برنج را بصورت قالبی داخل ظرف
برگردانید و سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
۲۰-۱۰-۹۴، ۰۲:۵۹ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۰-۱۰-۹۴، ۰۳:۰۰ ب.ظ توسط فائزه 2.)
ته چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت(مرغ متداول تر است)، ماست، تخم مرغ و زعفران فراوان درست می شود. ته چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی هاست، که از دو بخش تشکیل شده است: اول قشر کلفت تَه دیگ زعفرانی که مقداری گوشت یا مرغ پخته در آن قالب گیری شده است. دوم چلو سفید که روی تَه دیگ ریخته می شود و هنگام کشیدن غذا زیر تَه دیگ یا کنار آن قرار می گیرد و در واقع مکمل آن است.
در اینجا به طرز تهیه چند نوع ته چین میپردازیم. پس برای آموزش پخت این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
طرز تهیه ته چین گوشت
انواع ته چین,ته چین بادمجان,ته چین قارچ
انواع ته چین,ته چین بادمجان,ته چین قارچ,ته چین گوشت,ته چین,ته چین اسفناج,ته چین مرغ و بادمجان,ته چین ماهیچه,ته چین آلبالو,ته چین قلیه ماهی,انواع پلو,انواع چلو,کته,پخت برنج
انواع ته چین برنج
مواد لازم:
گوشت گوسفندی به اندازه لازم
برنج 4پیمانه
پیاز ریز خورد شده 1 عدد متوسط
کشمش به دلخواه
مواد لازم برای ادویه:گرد غوره 2قاشق
پودر زیره سبز 1قاشق
زرد چوبه نصف قاشق
نمک و فلفل به میزان لازم
سماغ نصف قاشق
پودر پیاز نصف قاشق
طرز تهیه:
ابتدا برنج را در آب میپزیم و کمی زود تر برنج را آبکش میکنیم.
سپس مواد ادویه را مخلوط میکنیم.
پس از گذاشتن ته دیگ در قابلمه یک دوم برنج را در قابلمه ریخته و روی آن نصف پیاز ریز شده را پهن میکنیم.
سپس کمی ادویه روی پیاز میپاشیم.
گوشت های خرد شده را ادویه میزنیم تا رنگ گوشت دیده نشود و سپس آنرا روی برنج و پیاز میچینیم.
باقی مانده پیاز را روی گوشت ریخته و برنج را روی گوشت میریزیم تا روی گوشت را کاملا بپوشاند.
بعد برنج را دم میکنیم بعد از بالا آمدن دم برنج میگذاریم به مدت 5 ساعت با حرارت کم بپزد.
کشمش را شسته 1 پیاز کوچک را نگینی خورد کرده سرخ میکنیم به همراه زردچوبه و کشمش هارا به همراه پیاز سرخ کرده کنار برنج درون قابلمه میزاریم تا غذا حاضر شود.
نکته ها:
۱٫گوشت حتما باید خام باشد آنرا نپزید.همه چربی گوشت را نگیرید کمی بماند.
۲٫در زمستان میتوانید چغندر ها به قطر ۱ سانت برش زده کنار گوشت زیر برنج بگذارید.توجه داشته باشید به چغندر ادویه و نمک نزنید
۳٫گوشت نباید زیاد ضخیم باشد.برای سرو غذا کشمش روی برنج را با زعفران و کمی برنج مخلوط کرده و روی برنج را با آن تزیین میکنیم و گوشت را کنار برنج یا در ظرفی جدا سرو میکنیم
طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان شیرازی
انواع ته چین,ته چین بادمجان,ته چین قارچ
طرز تهیه انواع ته چین
مواد لازم:
برنج 5 لیوان
سینه مرغ 3 عدد
بادمجان 3 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوری
زرشک 100 گرم
آب مرغ 1 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد
ماست پر چرب 1 لیوان
زعفران دم کرده مقدار لازم
طرز تهیه :
سینه های مرغ را با 1 عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان اب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید ، روی بادمجان های حلقه شده نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که دانه برنج را میان دو انگشت میفشار ید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
زرشک را 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس زرشک و شکر را با مقداری روغن یا کره تفت دهید.
داخل کاسه ای ماست ، زرده های تخم مرغ ، مقداری زعفران دم کرده و نمک را با 1/4 برنج آبکش شده مخلوط کنید ، کف قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و این مخلوط را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.
مقداری زرشک ، بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را روی این لایه بریزید ، مقداری برنج سفید روی این مواد بریزید و به همین صورت 2-3 لایه روی هم قرار دهید و لایه آخر را نیز با برج بپوشانید.
حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس 1 لیوان آب مرغ را روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید برنج بپزد ، پس از پخت برنج را بصورت قالبی داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.
طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج
انواع ته چین,ته چین بادمجان,ته چین قارچ
انواع ته چین برنج
مواد لازم برای ۴ نفر:
اسفناج پاک کرده نیم کیلو
مرغ پخته و ریش ریش ۴ تکه
برنج ۳ پیمانه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم شده به میزان لازم
ماست چکیده یا سفت ۲ تا ۳ لیوان
تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد
سیر له شده ۳ تا ۴ حبه
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج رو از قبل خیس کنید.
مرغ رو با پیاز تفت بدید و زعفران و نمک و فلفل اضافه کنید و با شعله کم با آبی که خودش میندازه, بذارید بپزه! اگر آب لازم داشت, کمی اضافه کنید. خیلی روی مرغ آب نریزید چون بیمزه میشه.
سیر رو توی تابه تفت بدید و سرخ که شد, اسفناج رو اضافه کنید. اگه اسفناج تازه است که آب میندازه و بذارید با آب خودش بپزه و بعد تفتش بدید و سرخ کنید. اگر هم اسفناج فریزی هست که فقط کافیه با سیر تفت بدید تا آبش جمع بشه و سرخ بشه.
تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست و زعفران و نمک اضافه کنید, بزنید دوباره تا خوب مخلوط بشه و یکدست.
برنج رو به روش معمول آبکش یا کته ای آماده کنید و با مخلوط ماست و زعفران و تخم مرغ مخلوط کنید.
روغن رو توی قابلمه بریزید و نیمی از برنج رو کف قابلمه بریزید و بعد مرغ و لایه بعد اسفناج رو پهن کنید و خوب فشرده کنید و بعد مابقی برنج رو بریزید و خوب فشرده کنید و باشعله کم بذارید حدود ۱ ساعت دم بکشه یا توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه طبقه وسط حدود ا ساعت بذارید و ربع ساعت آخر پخت هم طبقه اول بذارید تا ته اون طلایی بشه.
نکات
من همیشه مرغ رو که میپزم, میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و زغفران بمونه! اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه! فقط این ترکیب باید در حدی باشه و مثل خمیر به دور مرغ بچسبه و مرغ توی اون شناور نشه!
فراموش نکنید که روی مرغ آب جوش و روی گوشت آب سرد بریزید تا خوشمزه تر بشن!
بعضی ها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند! ولی شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید, اونا قراره ته چین بخورن!!
معمولا برای ته چین برنج رو کمی باید دون تر بردارید.
یادتون نره که پیاز مرغ رو خلالی کنید تا بعد بتونید اونو راحت از مرغ جدا کنید تا منظره بدی به مرغ ته چین نده!
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
300 گرم برنج
800 گرم مرغ
1 پیمانه ماست
2 عدد
تخم مرغ
1 قاشق
چایخوری
زعفران
به میزان لازم نمک
طرز تهیه :
برنج را طبق دستور (عدس
پلو ) آبکش می کنیم مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آنرا سوراخ می کنیم و آغشته به 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک می کنیم و به مدت 20-17 دقیقه قدرت %80 در مایکروویو می گذاریم در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم سپس استخوانهای مرغ را می گیریم
زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و با
تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را به این مایع اضافه می کنیم. سپس ظرف مسطحی را انتخاب کرده کف ظرف را چرب می کنیم و نصف از مخلوط برنج را در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و روی آنرا با مرغ خرد شده می پوشانیم و مجددا مابقی مخلوط برنج را روی مرغ می ریزیم ظرف را با در پوش به مدت 15 دقیقه قدرت %60 در مایکروویو می گذاریم. سپس در ظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و
زعفران حل شده در آب جوش می کنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15-20 دقیقه با مایکرو %60 و گریل (کلید
ترکیبی) قرار می دهیم تا سطح برنج طلایی شود.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
ماهی
برای هر نفر حدودا یک تکه اندازه کف دست
100 گرم / 100 کالری
گشنیز
تقریبا نیم کیلو یا 750 گرم
100 گرم / 20 کالری
روغن
به مقدار لازم
100 گرم / 900 کالری
رب گوجه
به مقدار لازم
100 گرم / 76 کالری
نمک
به مقدار لازم
100 گرم / 0 کالری
ادویه گرام ماسلا
به مقدار لازم
نامشخص
شنبلیله خشک
یک ق چای خوری سر خالی
100 گرم / 30 کالری
تمبر هندی
اگه ترش باشه یک چهارم بسته
100 گرم / 238 کالری
سیر
دو تا سه حبه له یا رنده شده
100 گرم / 120 کالری
*. آکاایران : گشنیز رو شسته و خرد میکنیم و با کمی سیر کوبیده یا له شده در کمی روغن خیلی کم تفت میدیم و در انتها کمی شنبلیله خشک اضافه میکنیم (عطر شنبلیله خشک بیشتره ).شنبلیله نباید زیاد باشه و اگه زیاد هم سرخ بشه تلخ میشه.
*. نمک خورش رو آخر سر میزنیم.چون تمبر هندی نک زیاد داره و ممکنه غذا شور بشه.حالا برای اینکه خوشرنگ بشه کمی رب
گوجه فرنگی ( سر قاشق غذا خوری ) و کمی آب تا جایی که روی
سبزی رو بگیره - اضافه می کنیم و میذاریم کمی بجوشه.
*. حالا تمبر هندی رو ( اگه زیاد ترش باشه حدود یک چهارم و اگه معمولی باشه یا یک سوم بسته ) توی کمی آب مثلا نصف پیمانه حل میکنیم و صاف میکنیم.بعد توی این
سبزی تفت خورده میریزم و کمی ادویه گرام ماسالا اضافه میکنیم و میذاریم تا بجوشه و بپزه.
*. به ماهی کمی زعفرون آب کرده می مالیم و با توی کمی روغن فقط تفت میدیم که رنگش عوض بشه.حالا که
سبزی جوشیده و پخته و رنگش عوض شده و داره جا میافته ماهی ها رو توش میذاریم.تا با عصاره خورش هم آروم آروم بجوشه و جا بیافته.ماهی قبلا تفت خورده و زود میپزه.
*. میشه بجای تمبرهندی از آب چند عدد نارنج هم استفاده کرد.باید آب خورش کشیده شود و در واقع بیشتر از دو یا 3 قاشق آب نداشته باشد. و باقی کار آن نیز مانند
ته چین های معمولیست.روغن را در ماهیتابه بزرگ و پهن و نچسب داغ می کنیم.
*. از یک لیوان ماست و دو عدد
تخم مرغ و
زعفران و کمی نمک و کمی روغن ( و کمی پودر سیر البته فقط برای این نوع
ته چین ) مایه
ته چین را تهیه میکنیم. ماهیتابه هرچه پهن تر باشه و ارتفاع اون کمتر باشه
ته چین بهتر میشه و ته دیگ بیشتر و نازکتری دارین.
*. و سپس کمی از برنجی را که آبکش کرده ایم داخل آن میریزیم و مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه میریزیم.مجددا کمی برنج روی آن میریزیم و بعد قلیه ماهی را کاملا روی مایه برنج و ماست ریحته و روی آنرا میپوشانیم.نکته : ( بدون تیغ و استخوان-ماهی شیر برای اینکار ایده آله ) برای هر نفر حدودا یک تکه اندازه کف دست
*. مجددا از برنج باقیمانده روی فلیه ماهی میریزیم و صاف میکنیم و کمی فشار میدهیم.و اکنون کمی کره و روغن داغ روی برنج میدهیم.ابتدا با شعله تند ( تا زمانیکه جسم ماهیتابه داغ شود ) و سپس شعله را کم میکنیم و با شعله ملایم حدود یکساعت و نیم میگذاریم.
*. تا
ته چین سرخ شود.وقتی خاموش کردیم و دمکنی را برداشتیم.در قابلمه را میگذاریم تا کمی باید بماند و ته دیگ راحت از ماهیتابه جدا شود.سپس
ته چین را در ظرفی مناسب کشیده و در صورت تمایل تزیین میکنیم.اکنون به تکه های دلخواه تقسیم کرده وسرو میکنیم والبته با
ترشی.
نکاتی مهم برای یه ته چین خوب : *. یکی سفتی ماست و دیگری زنده برداشتن برنج در حین آبکش کردنه. و دیگری استفاده از روغن در آبی که برنج رو می جوشانی و یه مورد دیگه هم استفاده از کمی روغن داخل ماست و زعفرون و برنجی است که بعنوان ته دیگ در اولین لایه ریخته میشه.
*. و بعدی هم اینه که
ته چین حتما باید در ظرفی که ارتفاع کمی داره مثل ماهیتابه پخته بشه که هم - اندازه ته دیگ یا
ته چین سرخ شده تون بیشتر باشه و هم اینکه حرارت به اندازه کافی به تمام نقاط ظرف میرسه و زودتر دم می کشه و برنج زیاد نمیمونه که وا بره و
خمیر بشه.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
لپه =200 گرم
کشمش= 1.5 فنجان
گوشت مرغ= 1200 گرم
زعفران= 0.25 فنجان
روغن= 0.5 فنجان
ماست ساده پر چرب= 1 فنجان
زرده
تخم مرغ= 3 عدد
برنج= 5 فنجان
پیاز= 1 عدد
زردچوبه= قدری
فلفل= قدری
نمک= قدری
زعفران آبگرفته باشد , ماست کیسه ای یا آب رفته باشد
طرز تهیه:
ماست آبرفته را با زرده
تخم مرغ خوب بهم می زنیم برنج را با
زعفران زیاد می پزیم و کمی از آن را در مواد ماست می ریزیم مواد
ته چین نباید شل باشد , کف قابلمه روغن ریخته و با مواد
ته چین کف قابلمه را می پوشانیم و با پشت قاشق کمی
فشار می دهیم تا سفت شد سپس
کشمش را کیم سرخ می کنیم و لپه پخته شده را با پیاز سرخ شده مخلوط می کنیم مرغ را تکه تکه کرده و لابه لای برنج می ریزیم و دم می گذاریم.
نکته :
برنج کمی زنده برداشته شود تا
خمیر نشود
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
▪
سینه مرغ۱ عدد
▪ برنج آب کش (زنده برداشته شود) ۲ پیمانه
▪
تخم مرغ ۲عدد
▪ ماست ۲ فنجان
▪ آب مرغ ۲فنجان
▪ دارچین ونمک وفلفل به میزان دلخواه.
▪ پیاز۱ عدد
▪
زعفران به میزان دلخواه
▪ کره ۵۰ گرم
▪ روغن مایع۱ قاشق غذاخوری
●طرز تهیه:
ابتدا
سینه مرغ را باپیاز آب پز کرده و۲ فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .
تخم مرغ را در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبا دارچین ونمک وفلفل کاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در مایتابه بریزید. ۴ الی ۵ صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج
فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت ۱:۳۰ دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
مواد لازم برای هشت نفر
به : 500 گرم
سینه مرغ پختهشده : 300 گرم
برنج : دو پیمانه
زعـفران حل کرده : دو قاشق
سوپخوری
دارچین : یک قاشق
سوپخوری
ماست : یک پیمانه
تخممرغ : سه عدد
نمک و فلفل :
به میزان لازم
روغن
زیتون : دو قاشق
سوپخوری
ماست چکیده : نصف پیمانه
کره : 25 گرم
طرز تهیه :
برنج را که از قبل با مقداری نمک خیس کردهایم، داخل آب جوش ریخته و وقتی نیمپز شد، آبکش میکنیم و کنار میگذاریم.
سپس
سینه مرغ را ریشریش میکنیم.
بهها را پوست گرفته، خلالی خرد نموده و در کره تفت میدهیم.
در مرحله بعد مایه تهچین را آماده میکنیم،
به این صورت که ماست را با
زعفران مخلوط کرده، تخممرغهای زدهشده را
به ماست اضافه میکنیم، سپس روغن
زیتون را میافزاییم.
برنج آبکش شده را در مایه تهچین ریخته، کاملا مخلوط نموده و مقدار کمی نمک و فلفل
به مایه تهچین اضافه میکنیم.
در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب کرده، ابتدا مقداری از مایه تهچین را داخل قالب ریخته، یک لایه مرغ لابهلای تهچین میریزیم، سپس یک لایه
به افزوده و دارچین میپاشیم، روی قالب را با مایه تهچین پوشانده و در فری که از 10 دقیقه قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کردهایم،
به مدت 45 دقیقه قرار میدهیم تا آماده شود و با ماست چکیده تزیین میکنیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
ارسالها: 2,127
موضوعها: 266
تاریخ عضویت: آبان ۱۳۹۴
اعتبار:
3,100
سپاسها: 54
381 سپاس گرفتهشده در 31 ارسال
۲۰-۱۰-۹۴، ۰۳:۰۵ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۰-۱۰-۹۴، ۰۳:۰۷ ب.ظ توسط فائزه 2.)
مواد لازم برای
میگو ۱کیلو
برنج ۱کیلو
سیب زمینی ۵عددمتوسط
گوجه فرنگی ۲عددسفت وقرمز
شوید,گرد
لیمو,روغن وپیاز به مقدار لازم
ادویه , نمک به مقدار لازم
[align=CENTER]
]میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم آنها را کناری گذاشته ,
سیب زمینی ها را خرد کرده ،سرخ می کنیم سپس پیاز و
گوجه فرنگی را سرخ کرده ومیگوها را همراه با ادویه ,گرد
لیمو,نمک وشوید به آن می افزاییم , بعد از اینکه خوب سرخ شدند
سیب زمینی سرخ شده را به آن افزوده وهمه مواد را در وسط برنجی که قبلاً آماده وآبکش کرده ایم ریخته وبرنج را دم می دهیم .اکنون غذا حاضر است.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟