امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع نوشیدنی
#1
Wink 
آشپزی - انواع نوشیدنی - شیر کاکائو با بستنی
مواد لازم برای آشپزی آکا

شیر سرد=1 لیوان
پودر کاکائو=2 قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی=4 قاشق غذاخوری
شکر=در صورت تمایل کمی
طرز تهیه:
1. شیر+پودر کاکائو را در مخلوط کن ریخته خوب بزنید.
2. بستنی را به شیر اضافه کرده بزنید.
3. مخلوط را در لیوان ریخته روی آن را با کمی بستنی و پودر کاکائو تزئین کنید.
انواع شربت و نوشیدنی - آشپزی آنلاین
ویرایش و تلخیص: آکاایران

طرز تهیه:
1. شیر+پودر کاکائو را در مخلوط کن ریخته خوب بزنید.
2. بستنی را به شیر اضافه کرده بزنید.
3. مخلوط را در لیوان ریخته روی آن را با کمی بستنی و پودر کاکائو تزئین کنید.
انواع شربت و نوشیدنی - آشپزی آنلاین
ویرایش و تلخیص: آکاایران
xcvl
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
آکاایران: کاپوچینو

کاپوچینو ایتالیایی

بنا به گزارش آکاایران : قهوه اسپرسو یا قهوه اماده 1 لیوان . شیر سرد 1 لیوان . پودر کاکائو یا دارچین برای تزئین

طرز تهیه : قهوه را اماده کنید ( اسپرسو با دستگاه اماده میشود و قهوه معمولی از ترکیب 1 لیوان اب سرد و 2 قاشق چایخوری قهوه اسیاب شده بدست میاید ، در صورت تمایل 1 قاشق چایخوری شکر نیز میتوانید اضافه کنید).

همزمان با اماده سازی قهوه شیر را نیز داغ کنید ، نصف شیر را با همزن بزنید تا کف کند ، قهوه اماده را درون فنجان بریزید و نصف شیر داغ را به ان اضافه کنید ، کف شیر را نیز با قاشق روی قهوه قرار دهید و با پودر کاکائو یا دارچین روی کف را تزئین کنید.

کاپوچینو نوشیدنی مخصوص ایتالیایی ها میباشد ، کاپوچینو جزو پر طرفدارترین نوع قهوه در جهان است و اغلب در فنجان های پهن و بزرگ سرو میشود ، کاپوچینوی اصل از مخلوط قهوه اسپرسو ، کف یا خامه شیر و پودر کاکائو یا دارچین تشکیل میشود اما میتوان از قهوه معمولی نیز بعنوان جایگزین اسپرسو استفاده کرد.

Tongue
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
آکاایران: قهوه مکزیکی

قهوه عسلی مکزیکی

بنا به گزارش آکاایران : پودر قهوه 1 قاشق چایخوری . اب 1 لیوان . شیر 1 لیوان . عسل 2 قاشق غذاخوری . دارچین مقداری

طرز تهیه : پودر قهوه را با 1 لیوان اب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، با حرارت ملایم قهوه و اب را انقدر مخلوط کنید تا شروع به جوشیدن کند ، وقتی بجوش امد سریع از روی حرارت بردارید ( قهوه نباید بجوشد ).

شیر را روی حرارت قرار دهید تا به جوش اید ، پس از به جوش امدن شیر را از روی حرارت بردارید و با مقداری دارچین مخلوط کنید سپس با همزن برقی آنقدر بزنید تا کف کند.

درون لیوان سرو قهوه اماده را با عسل مخلوط کنید سپس کف شیر را به آرامی روی قهوه بریزید و روی ان کمی پودر قهوه بپاشید سپس سرو کنید.

نکته ها : میتوانید عسل را کف فنجان ریخته و قهوه را رویش بریزید ، بجای کف قهوه از خامه نیز میتوانید استفاده کنید ، در صورت تمایل بجای پودر قهوه روی کف شیر پودر دارچین بپاشید.
xcvl
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
آکاایران: قهوه ترک

قهوه ترک

راز یک قهوه عالی اماده سازی ان با حرارت ملایم است ، بهتر است برای تهیه قهوه ترک مانند دیگر قهوه ها از پودر دانه های قهوه تازه برشته شده استفاده کنید چون عطر و طعمی عالی خواهید داشت.

بنا به گزارش آکاایران : پس از اسیاب کردن قهوه باید پودری یکدست داشته باشید ؛ پودر دانه های قهوه ترک باید کاملا ریز و یکدست اسیاب شده باشند.

برای تهیه بهترین نوع قهوه ترک باید 1 قاشق چایخوری پودر قهوه را با 1 فنجان اب بسیار سرد مخلوط کنید ( با اب سرد کف خامه ای خوبی روی قهوه ایجاد میشود ) ، اگر تمایل دارید که شکر هم اضافه کنید باید از پودر شکر یا شکرهایی که زود حل میشوند استفاده نمائید.

قهوه ترک در 4 نوع سرو میشود : قهوه ساده بدون شکر ، قهوه با نصف قاشق چایخوری شکر ، قهوه با یک قاشق چایخوری شکر و قهوه با شکر بسیار زیاد.

برای اماده سازی قهوه ترک ابتدا پودر قهوه + اب سرد + شکر ( در صورت تمایل ) را داخل قهوه جوش بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید ، به ارامی با قاشق مواد را مخلوط کنید ، پس از اینکه مواد خوب مخلوط شدند قاشق را خارج کنید و منتظر بمانید تا قهوه به جوش بیاید.

پس از اینکه قهوه شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ، اگر قهوه بجوشد دیگر خامه ای روی ان نخواهید داشت ، قهوه را درون فنجان بریزید و سرو کنید.

نکته : قهوه ترک را با 1 لیوان اب سرد سرو کنید ، اب سرد را قبل از نوشیدن قهوه مصرف میکنند تا طعم دهان تازه شده و مزه قهوه قوی تر حس شود.

میتوانید برای داشتن قهوه ای با طعم قوی تر قهوه را پس از به جوش امدن از روی حرارت بردارید و پس از چند ثانیه مجدد روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، این عمل را 3 بار تکرار کنید تا طعم قوی تری داشته باشید.
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
سایت پارسه گرد: یک نوشیدنی گرم با طعم جدید، که می توانید گاهی اوقات جایگزین چای کنید و از فواید آن سود ببرید.

برای درست کردن این چای فقط به اندازه جوش آمدن آب زمان نیاز دارید. کالری این نوشیدنی برای هر کس تنها 24 کالری و کربوهیدرات آن 6 گرم است.

مواد لازم:
• آب جوش: 8 پیمانه
• میخک: 8 عدد
• پوست پرتقال: 8 تکه
• رزماری تازه: 4 شاخه
• عسل: 4 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:

1. رزماری، پوست پرتقال و میخک را در یک قوری بزرگ یا پارچ نسوز بریزید. روی آنها آب جوش بریزید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.

2. عسل را بین فنجان ها تقسیم کنید. چای را روی آن بریزید.

3. برای سرو، یک خلال پوست پرتقال و یک شاخه رزماری اضافی به هر فنجان اضافه کنید.

4. اگر دوست داشتید می توانید در هر فنجان یک گل میخک نیز بیندازید.
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
اترنج، نوشیدنی با طعم آلوورا به مدت30ثانیه انگور و آب انگور را با یخ در مخلوط کن میکس کرده و در لیوان شیشه ای بریزید.... مواد لازم:
• عرق اترنج: نصف فنجان
• آلوورا: یک فنجان
• انگور و آب انگور: یک فنجان
• یخ: 4 یا 5 مکعب

طرز تهیه:

به مدت30ثانیه انگور و آب انگور را با یخ در مخلوط کن میکس کرده و در لیوان شیشه ای بریزید، سپس عرق اترنج و آب آلوورا را به آن اضافه کنید.

فوت آشپزی:

اگر تمایل به یکدست شدن نوشیدنی تان دارید، همه مواد را درون مخلوط کن بریزید و به مدت 45ثانیه میکس کنید.
انواع شربت و نوشیدنی - برترین ها

گردآوری آشپزی اکاایران
برچسب ها :
نوشیدنی با طعم آلوورا
.
نوشیدنی آلوورا
.
نوشیدنی آلوورای یام یام
.
نوشیدنی آلوورا یام یام
.
نوشیدنی آلوورا بهنوش
.
نوشیدنی آلوورا در بارداری
.
خواص نوشیدنی آلوورا
.
تهیه نوشیدنی آلوورا
.
فواید نوشیدنی آلوورا
.
خواص نوشیدنی آلوورا
.
مضرات نوشیدنی آلوورا
.
انواع شربت و نوشیدنی
.
آموزش درست کردن نوشیدنی
.
نوشیدنی گرم
.
نوشیدنی سرد
.
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
فرار از گرما زدگی با نوشیدنی هندوانه و نعناع
• تعداد: 8 تا 10 نفر
• زمان آماده سازی: 20 دقیقه
• مایکروفر: 2 دقیقه
• خنک شدن: 8 ساعت

مواد لازم

• 1.5 کیلو هندوانه بدون تخم – خرد شده
• ¼ پیمانه برگ های تازه نعناع
• نصف پیمانه شکر
• نصف پیمانه آب
• نصف پیمانه آب لیموی تازه
• 4 تا 5 پیمانه لیموناد زنجبیلی
• برگ های ریز نعناع

روش تهیه

1. هندوانه را داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا نرم شود. برگ های نعناع را داخل کاسه بریزید و با قاشق چوبی برگ های نعناع را به همراه ¼ پیمانه شکر و ¼ پیمانه آب له کنید. آن را به مدت یک تا دو دقیقه در مایکروفر گرم کنید. با کمک قاشق سوراخ دار، برگ های نعناع را داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. شکر در کاسه باقی بماند.

2. در کاسه شکر و آب، بقیه آب و شکر را اضافه کنید. در مایکروفر بگذارید تا زمانی که شکر در آب حل شود. روی آن را بپوشانید و خنک کنید.

3. برای سرو شربت آب و شکر با اسانس نعناع را به آب هندوانه اضافه کنید، آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. آب هندوانه را در لیوان بریزید و روی آن لیموناند زنجبیلی بریزید. روی آنها هم چند برگ ریز نعناع قرار دهید.

ارزش غذایی

• کالری: 125
• کربوهیدرات: 32 گرم
• قند: 29 گرم
• فیبر: 1 گرم
• پروتئین: 1 گرم
• ویتامین A: 548 میلی گرم
• ویتامین C: 13 میلی گرم
• سدیم: 12 میلی گرم
• پتاسیم: 143 میلی گرم
• کلسیم: 21 میلی گرم
• آهن: 1 گرم
انواع شربت و نوشیدنی - برترین ها
گردآوری آشپزی اکاایران
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
نوشیدنی گرم سیب کاراملی مواد لازم : مناسب برای یک نفر
آب سیب یک لیوان
سس سیب یک تا 2 قاشق چایخوری
خامه (زده شده) به مقدار لازم

(سس سیب کاراملی- دارچینی / مقدار بیشتر برای تزئین)

طرز تهیه:
آب سیب را با سس سیب کاراملی- دارچینی مخلوط کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

بعد اجازه دهید به مدت یک دقیقه خنک شود. زمانی که خنک شد، یک قاشق غذاخوری از سس را داخل کیسه بریزید و گوشه پلاستیک را قیچی کنید.

روی نوشیدنی خامه شیرین بریزید و به وسیله پلاستیک روی خامه سس کارامل را بریزید و سرو کنید.
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
دمنوش سیب و نعنا
سیب را ورقه ورقه كنید و همراه نعنا و لیمو ترش ورقه شده و چای ترش درون لیوان مخصوص دمنوش ریخته، آب جوشیده را روی آنها بریزید و به مدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بكشد.
مواد لازم:
• سیب 2 عدد
• نعنا چند پر
• لیموترش 1 عدد
• چای ترش چند پر
• عسل 1 قاشق سوپخوری یا نبات به میزان لازم
• آب جوش 1 و نیم پیمانه

طرز تهیه:

- سیب را ورقه ورقه كنید و همراه نعنا و لیمو ترش ورقه شده و چای ترش درون لیوان مخصوص دمنوش ریخته، آب جوشیده را روی آنها بریزید و به مدت پنج دقیقه بگذارید تا دم بكشد، سپس آن را صاف كنید و به همراه عسل و یا نبات نوش‌جان كنید.
dfgh
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:
#10
Tongue 
اسموتی های تابستانه با گیلاس
با یک تیر چند نشان بزنید؛ هم تشنگی‌تان را برطرف کنید هم کلی ویتامین و مواد معدنی به بدن‌تان برسانید.
مجله سیب سبز: باستان‌شناسان بقاياي هسته گيلاس را در برخي از غارها و صخره‌هاي مسكوني ما قبل تاريخ پيدا كرده‏اند. اين ميوه تاريخي سرشار از آنتي‏اكسيدان است كه مدت‏هاست به خاطر اين ويژگي‏اش مورد توجه خيلي از افراد قرار گرفته. آنتي اكسيدان در جلوگيري از امراضی مانند سرطان، بيماري قلبي، فراموشي، آلزايمر، خوب عمل نكردن سيستم ايمني، بيماري چشمي (آب مرواريد) و ضعيف شدن ماهيچه‌ها و. . . نقش مهمي دارد.راديكال‏هاي آزاد قادرند سلول‏ها را تخريب كنند يا استرس را در بدن افراد به وجود آورند. تنها ماده‏اي كه مي‌تواند مقابل اين خرابكاري‏ها بایستد آنتي اكسيدان است. گيلاس هم جزء ميوه‌هايي است كه مي‏توان روي آنتي اكسيدان آن حساب باز كرد.

گيلاس شكلاتي

اسموتي گيلاس شكلاتي يك ميان‌وعده سرشار از مواد مغذي است.
مواد لازم:
• گيلاس 4 عدد
• موز 1 عدد متوسط
• پودر شكلات سياه 3 قاشق چاي‌خوري
• شيرگردو 2 فنجان
• دارچين 1 قاشق چاي‌خوري
• نعناع 3 برگ

بعد از نوشيدن اين اسموتي متوجه مي‏شويد كه خستگي يك روز پرمشغله از بدن‌تان خارج شده و تنها دليلش هم وجود شيرگردو و پودر كاكائو است. شكلات سياه سرشار از منيزيم است كه به سلول‌ها كمك مي‌كند تا انرژي بدن را تامين كنند. فسفر موجود در شكلات سياه باعث ذخيره انرژي مي‌شود.
dfgh
اگه خز کسیه که پول ندارهه لباس باحال بگیره من خزم ظاهرمهم نیست قلبم مرکزم
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ۱۰ نوشیدنی که پائیزتان را خوش‌طعم‌تر می‌کند صنم بانو 9 352 ۱۲-۰۸-۰، ۰۸:۳۲ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  طرز تهیه انواع سس بشامل با قارچ به سبک حرفه ای ها صنم بانو 2 157 ۰۴-۰۲-۰، ۰۹:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری! taranomi 2 66 ۰۵-۱۲-۹۷، ۱۲:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
8 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
v.a.y (۱۹-۰۵-۹۴, ۰۹:۱۶ ب.ظ)، نويد (۲۰-۰۵-۹۴, ۰۲:۳۶ ب.ظ)، farnoosh-79 (۲۰-۰۵-۹۴, ۱۲:۴۶ ب.ظ)، Neda0077 (۲۲-۰۵-۹۴, ۰۱:۴۷ ب.ظ)، ♢Toktam♢ (۱۹-۰۵-۹۴, ۱۱:۲۸ ب.ظ)، asma123 (۲۰-۰۵-۹۴, ۰۲:۰۲ ب.ظ)، اسمان (۲۰-۰۵-۹۴, ۱۱:۰۱ ق.ظ)، afrooz (۲۷-۰۵-۹۴, ۰۴:۲۸ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان