امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع پاستا
#1
مواد لازم

• 250 گرم میگو
• 220 گرم فتوچینی
• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• 1 تا 2 فلفل تند ریز شده
• 2 حبه سیر، رنده شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• دو پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده
پنیر پارمسان

دستور پخت

1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.

2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.

3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
روغن زیتون نصف فنجان
نمک نصف قاشق چایخوری
آب لیمو (تازه) 1 قاشق سوپخوری
سیر (درشت خرد شده) 2 حبه بزرگ
پنیر پارمزان 1/3 فنجان + مقداری برای سرو کردن
تخمه بلوط (بو داده) 1/4 فنجان
مارچوبه (انتها زده شده) 450 گرم
پاستا (خام) 450 گرم
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

طرز تهیه,آموزش,روش تهیه,سس پستو,مارچوبه,پاستا

یک قابلمه بزرگ آب و نمک را جوش بیاورید.
مارچوبه را به شکل تکه های 5 سانتی متری خرد کنید و آنها را 1 دقیقه در آب جوش بریزید سپس زیر آب سرد بگیرید. قابلمه آب جوش را در همان وضعیت نگه دارید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

نوک مارچوبه ها را برای تزئین کنار بگذارید. بقیه ی آنها را به همراه تخمه بلوط بو داده، پنیر پارمزان، سیر، آب لیمو و نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

مواد را 10 تا 15 ثانیه مخلوط کنید سپس در حالیکه مخلوط کن روشن است روغن زیتون را داخل آن بریزید و بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و مخلوط خوب زده شود. هر جا لازم بود دیواره های ظرف را بتراشید. سس پستو را در یک کاسه بریزید و طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید.
,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

پاستا را داخل آب جوش بریزید و بپزید تا نرم و قابل خوردن شود. پاستا را در یک بشقاب گود بزرگ بریزید سپس سس پستو شاخه های مارچوبه را روی آن بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند. با پنیر پارمزان تزئین کنید
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
پاستا :
آرد



2 فنجان
تخم مرغ (کمی زده شده)



2 عدد بزرگ
برگ ریحان (تازه)



1 فنجان
[عکس: 0445028252510335102a.png]
برای کره قهوه ای سیری :

کره (بدون نمک)



نصف فنجان
سیر (ریز شده)



2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه (تازه)



1/4 قاشق چایخوری
گوجه فرنگی گیلاسی (نصف شده)



نصف فنجان
پنیر پارمزان



برای سرو کردن


[عکس: 1455028252510335102a.jpg]
پاستا را درست کنید:
آرد را روی سطح کاری خود گرد کنید و یک گودی وسط آن درست کنید. تخم مرغ کمی زده شده را وسط گودی بریزید و کمی نمک بپاشید. با یک چنگال آهسته آرد را با تخم مرغ هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
[عکس: 2935028252510335102a.jpg]
با استفاده از دست آرد باقیمانده را با خمیر مخلوط کنید. اگر خمیر هنوز خیلی چسبناک است باز هم آرد اضافه کنید. خمیر پاستا را 3 دقیقه ورز بدهید سپس با پوشش پلاستیکی بپوشانید و 30 دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید.
خمیر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. سر رول کننده ی پاستا را به مخلوط کن رومیزی وصل کنید و تنظیمات آن را روی 1 قرار دهید. یک سینی فر را با کمی آرد بپوشانید و کنار بگذارید.
[عکس: 3055028252510335102a.jpg]
یک تکه از خمیر را جدا کنید. آن را کمی آرد پاشی کنید که به سر دستگاه نچسبد سپس به صورت یک مستطیل پهن کنید. درجه مخلوط کن را روی 2 بگذارید. خمیر پاستا را از داخل رول کننده با تنظیمات 1 بگذارنید سپس پاستا را مانند یک نامه 3 تا بزنید و کمی آرد روی آن بپاشید و یک بار دیگر از داخل رول کننده بگذرانید. این مراحل را 4 تا 6 بار تکرار کنید. هر بار خمیر را کمی آرد پاشی کنید تا به دستگاه نچسبد.
تنظیمات دستگاه را روی 2 بگذارید سپس پاستا را کمی آرد پاشی کنید و از داخل رول کننده بگذرانید. لازم نیست خمیر را تا کنید. تنظیمات رول کننده را روی 3 بگذارید و همین کار را تکرار کنید تا به تنظیمات 6 برسید. این مراحل را برای تکه های خمیر باقیمانده هم تکرار کنید و پاستای پهن شده را روی سینی فر آرد پاشی شده قرار دهید. اگر ورقه های پاستا خیلی بزرگ و دراز شدند آنها را نصف کنید و به کار خود ادامه بدهید.
وقتی همه خمیر را رول کردید یک ورقه پاستا را روی سطح کاری خود صاف پهن کنید. برگ های ریحان را روی آن بچینید و بین آنها فاصله بگذارید. لبه های پاستا را با کمی آب مرطوب کنید سپس یک لایه دیگر پاستا را با دقت روی برگ های ریحان قرار دهید به صورتی که بین دو ورق پاستا قرار بگیرند. با یک وردنه دو لایه پاستا را پهن کنید تا به هم بچسبند.
[عکس: 4965028252510335102a.jpg]
سرعت مخلوط کن را روی 2 بگذارید. ورقه پاستا را با تنظیمات 3 از درون رول کننده بگذارنید تا ورقه های خوب به هم بچسبند. مراحل لایه کردن و رول کردن را برای باقی ورقه های خمیر هم تکرار کنید. برگ های ریحان باید تا حد ممکن خشک باشند. اگر کمی مرطوب باشند ممکن است در آخرین مرحله رول کردن کمی مایع از دستگاه خارج شود.
[عکس: 5115028252510335102a.jpg]
با یک چاقوی تیز ورقه ها را به شکل رشته ای یا شکل دلخواه برش دهید. دقت کنید که دور برگ ریحان ها را برش دهید و خود آنها را نبرید وگرنه پاستا موقع جوش خوردن از هم باز می شود.
[عکس: 6865028252510335102a.jpg]
پاستای برش خورده را داخل یک ظرف مخصوص فر کمی آرد پاشی شده قرار دهید و یک قابلمه آب و نمک را جوش بیاورید. پاستا را در اب جوش بریزید و 2 تا 4 دقیقه بپزید تا نرم شود. پاستای پخته را آب کش کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
کره قهوه ای سیری را درست کنید:
کره و سیر را در یک تابه روی حرارت متوسط مخلوط کنید. کره را 3 تا 5 دقیقه حرارت دهید تا آب شود و کف کند و شروع به قهوه ای شدن کند. در این مرحله بوی کره بلند می شود و سیر طلایی می شود.
[عکس: 7465028252510335102a.jpg]
سس کره قهوه ای سیری را از روی حرارت بردارید و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید.
گوجه فرنگی های نصف شده را در کاسه ی پاستا بریزید سپس سس کره قهوه ای را روی آن بریزید و آهسته هم بزنید تا نودل ها به خوبی به کره آغشته شوند. با پنیر پارمزان تزئین کنید و بلافاصله سرو نمایید.
نکته:
برای این دستور آشپزی برگ های کوچک ریحان بهتر جواب می دهند چون راحت تر می شود دور آنها را برش داد تا مطمئن شد لایه های پاستا موقع جوشیدن به هم چسبیده باقی می مانند.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#4
این دستور پخت یک غذای سالم است. روغن زیتون، پیاز، فلفل و سرکه بالزامیک موجود در این غذا سلامت کلی بدن شما را تضمین می کند.
[عکس: 2013511291710a.jpg.jpg]

این دستور پخت یک غذای سالم است. روغن زیتون، پیاز، فلفل و سرکه بالزامیک موجود در این غذا سلامت کلی بدن شما را تضمین می کند.
مواد لازم برای 4 نفر:
  • اسفناج تازه : 20 گرم
  • اسفناج میکس شده : 20 گرم
  • فلفل رنگی : 30 گرم
  • پیاز :10 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • قارچ : 20 گرم
  • نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
  • اسپاگتی آبکش شده : 70 گرم
  • سرکه بالزامیک : به مقدار لازم
  • پنیر پارمزان : به مقدار لازم

دستور پخت :


نام دیگر این اسپاگتی، اسپاگتی قارچ و اسفناج است. در این اسپاگتی هم از اسفناج تازه و هم اسفناج میکس شده استفاده می کنیم تا هم از نظر طعم و هم از نظر شکل غذایی منحصربه فرد باشد. در آغاز فلفل رنگی و پیاز برش خرده را در روغن زیتون تفت داده، سپس قارچ را به مواد اضافه می کنیم، پس از حرارت دیدن ترکیبات غذایی مان، اسفناج تازه و سپس اسفناج میکس شده را افزوده و پس از اضافه کردن نمک و فلفل، اسپاگتی آبکش شده را نیز با آن ترکیب کرده و قبل از خاموش کردن شعله مقدار مختصری سرکه بالزامیک را افزوده و غذا را در بشقاب می ریزیم و با پنیر پارمزان میل می کنیم.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#5
[راویولی ها را برای خوردن ابتدا در آب جوش پخته، سپس آب کشان کرده بر رویشان خامه، پنیر و یا سس گوجه فرنگی می ریزند و ترکیب به دست آمده را در اجاق می پزند. در این مطلب روش تهیه راویولی قرمز که با چاشنی چغندر و سس گوجه فرنگی پخته می شود به شما آموزش داده شده است.
[
[عکس: 20136261533820a.jpg.jpg]
مواد لازم برای خمیر راویولی:
مواد لازم برای داخل راویولی:
مواد لازم برای سس آلفردو:
  • 2 قاشق روغن زیتون


  • 2 قاشق آرد


  • 2 فنجان خامه


  • ربع فنجان پنیر پارمزان رنده شده


  • ریحان


  • نمک
دستور تهیه:
[عکس: 20136261533811a.jpg.jpg]
1. چون می خواهیم مواد درون راویولی یکدست باشند، باید پیاز و سیر را رنده کنیم.
[عکس: 20136261533842a.jpg.jpg]
2. برای پخت مواد داخل راویولی، گوشت چرخ شده را در ماهیتابه داغی تفت دهید. وقتی خوب قهوه ای شد، پیاز رنده شده را اضافه کنید و 5 تا 10 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید تا پیاز بپزد. سیر رنده شده و نمک را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.
[عکس: 20136261533913a.jpg.jpg]
3. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
[عکس: 20136261533934a.jpg.jpg]
4. بعد ماهیتابه را از روی حرارت بردارید تا سرد شود.
[عکس: 20136261533985a.jpg.jpg]
5. برای درست کردن خمیر، آرد، تخم مرغ، چغندر رنده شده و نمک را خوب مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه ور بیاید.
[عکس: 20136261533926a.jpg.jpg]
6. حالا نوبت درست کردن راویولی هاست. مواد داخل راویولی را کنار دستتان بگذارید.
[عکس: 20136261533937a.jpg.jpg]
7. برای هر راویولی فقط کمی از گوشت بگذارید.
8. کمی از خمیر را بردارید و روی سطح صافی با وردنه آن را باز کنید.
9. حالا مقادیر کمی از مخلوط گوشت (حدود یک قاشق) را با فاصله روی خمیر قرمز رنگ بگذارید.
[عکس: 20136261533938a.jpg.jpg]
10. دستتان را خیس کنید و فاصله های بین گوشت ها را فشار دهید تا وقتی لایه دوم را روی گوشت ها می گذارید خوب بهم بچسبند.
[عکس: 20136261533989a.jpg.jpg]
11. حالا لایه دیگری روی گوشت ها بگذارید و فاصله بین گوشت ها را فشار دهید. سپس با چاقو یا کاتر زیگزاگی دور راویولی ها را ببرید. می توانید به آنها شکل قلب، داره یا ... بدهید.
[عکس: 201362615339410a.jpg.jpg]
12. سپس تکه ها را روی سطح خشک یا پارچه ای بگذارید.
[عکس: 201362615339211a.jpg.jpg]
13. نوبت درست کردن سس آلفردو است: آرد و روغن را روی حرارت کم تفت دهید. گاهی هم بزنید تا بوی آن دربیاید و روغن آن کمی قهوه ای شود. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی جوش آمد، مایع کمی غلیظ می شود.
[عکس: 201362615339812a.jpg.jpg]
14. از روی اجاق بردارید و بگذارید سرد شود تا پنیر را اضافه کنید.
[عکس: 201362615339713a.jpg.jpg]
15. راویولی ها را بجوشانید و در سس بیندازید. سپس با ریحان آنها در سرو کنید.
[عکس: 201362615339814a.jpg.jpg]
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#6
نودل و ماکارونی از جمله غذا هایی می باشند که کمتر کسی به دنبال بهانه برای نخوردن آن ها می گردد. با یادگیری این 10 روش به غیر از صرفه جویی در وقت، لقب کدبانو را نیز دریافت خواهید کرد.
[عکس: 2013551172840a.jpg.jpg]
[color=#FFF ! important]نودل و ماکارونی,طرز تهیه نودل و ماکارونی,روش تهیه نودل و ماکارونی,طرز پخت نودل و ماکارونی,آموزش پخت نودل و ماکارونی,مواد لازم برای نودل و ماکارونی,نودل و ماکارونی خوشمزه,دستور پخت نودل و ماکارونی,زمان پخت نودل و ماکارونی,آموزش آشپزی,آشپزی,انواع ماکارونی و پاستا,انواع ماکارونی,انواع پاستا,غذا با پاستا[/color]

1. اسپاگتی با خاگینه و مارچوبه

این غذا بسیار ساده است. تخم و مرغ به آن پروتئین می افزاید و پنیر ریکوتا برای آن مثل سس است. تکه های مارچوبه هم به آن رنگ زیبایی می دهد. ولی می توانید از هر سبزی فصل دیگری هم استفاده کنید، مانند کدو، گوجه فرنگی یا نخود سبز.
[عکس: 2013551172831a.jpg.jpg]
2. نودل کنجدی

وقتی در یخچالتان سس سویا و کره بادام زمینی هست چرا باید بروید سس ها و نودل های گران بخرید. آنها را با هم مخلوط کنید و یک وعده غذایی مقرون به صرفه بپزید.


[عکس: 2013551172832a.jpg.jpg]
3. پاستای لیمویی با پنیر و اسفناج

این غذا خیلی سریع آماده می شود و در عین حال خاص هم هست. پنیر خامه ای جای سس را می گیرد و گردو و اسفناج به آن رنگ می دهد. لیمو هم به آن مزه ترش خوبی می دهد.
[عکس: 2013551172823a.jpg.jpg]
4. اسپاگتی و پنیر پکورینو و فلفل سیاه

اگر فکر می کنید چیزی نیست که بخورید، می توانید به پاستای ایتالیایی کلاسیک فکر کنید. نودل یا ماکارونی را با پنیر و فلفل سیاه سرو کنید.


[عکس: 2013551172824a.jpg.jpg]
5. اسپاگتی و سبزیجات و نیمرو

این اسپاگتی اجزای تشکیل دهنده کاربونارای کلاسیک را دارد که به شکل دیگری مخلوط شده اند. سرکه به تخم مرغ و سبزیجات طعم بهتری می دهد.


[عکس: 2013551172875a.jpg.jpg]
6. اسپاگتی با تن ماهی، لیمو و خرده نان

تن ماهی و روغن زیتون را با کمی خرده نان آماده به اسپاگتی بزنید و برای طعم دادن به آن رویش آبلیمو بریزید.


[عکس: 2013551172846a.jpg.jpg]
7. سوپ نودل مرغ آسیایی

این سوپ هم ساده است و هم خوشمزه. به سوپ مرغ معمولی، آبلیموی تازه، زنجبیل و فلفل قرمز آسیاب شده اضافه کنید. بجای نودل معمولی می توانید از نودل گندم سیاه استفاده کنید.


[عکس: 2013551172877a.jpg.jpg]
8. اسپاگتی با سوسیس و کلم

اگر حس می کنید که غذاهای آماده را دوست ندارید و می خواهید غذای خانگی بخورید، کلم سبز را خرد کنید و به نودل یا اسپاگتی پخته اضافه کنید و بجای سس از سوسیس سرخ شده برای آن استفاده کنید.


[عکس: 2013551172828a.jpg.jpg]
9. اسپاگتی با آلوی کبابی

اگر فصل گوجه فرنگی نیست، می توانید با سس خانگی دلخواه تان سس درست کنید. آلوی کبابی یا کشمش بجای گوجه فرنگی اسپاگتی شما را خوشمزه می کنند.


[عکس: 2013551172879a.jpg.jpg]
10. اسپاگتی با تره فرنگی، نخود سبز و ژامبون

درست کردن اسپاگتی همیشه هم ساده یا سریع نیست. تره فرنگی و نخود سبز افزودنی های فصلی به این نوع غذا هستند. می توانید ژامبون و پنیر ریکوتا هم به این غذا اضافه کنید.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#7
مواد لازم:

• دو عدد کدوی سبز متوسط
• 4 قاشق چایخوری روغن زیتون
• دو عدد پیاز بزرگ
• 2 عدد هویج بزرگ
• 4 حبه سیر
• 2 پیمانه سس گوجه فرنگی و سیر
• یک قاشق غذاخوری ریحان تازه ریز شده (یا یک قاشق چایخوری ریحان خشک)
• 8/1 قاشق چایخوری پودر فلفل
• 1.5 پیمانه پنیر پارمسان
• 1.5 پیمانه پنیر موزارلا (رنده شده)
• 9 ورقه لازانیا
• گردوی خرد شده

روش تهیه:

1. به دیواره های تابه مستطیلی پیرکس روغن بمالید و کنار بگذارید. کدوها را با ضخامت کمتر از یک سانتی متر ورقه ورقه کنید. آنها را روی سینی فر بچینید. با قلم مو یک قاشق روغن زیتون را روی آنها بمالید و به مدت 5 دقیقه آنها را حرارت دهید تا کدوها سرخ شوند. این کار را در تابه هم می توانید انجام دهید. کدوها را کنار بگذارید تا سرد شوند. فر را روشن و روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.

روش تهیه سس

2. در غذاساز، پیاز، هویج و سیر را با هم مخلوط کنید تا زمانیکه همه آنها به خوبی ریز شوند. در یک قابلمه بزرگ، سه قاشق چایخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط پیاز را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه آنها را بپزید تا برشته شوند. سس مارینارا (سس گوجه فرنگی و سیر)، ریحان و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم جوش بخورد. البته باید به طور مرتب آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

3. در یک کاسه کوچک، پنیر موزارلا و پارمسان را با هم مخلوط کنید.

4. برای سرهم کردن لازانیا، یک ردیف لازانیای خام یا نیمه آماده بچینید. یک سوم سس را روی آن بریزید. سه قاشق غذاخوری گردو بریزید. یک ردیف ورقه های کدو را بچینید و روی آن مخلوط پنیر را بریزید. همین مراحل را تکرار کنید تا لایه های لازانیا پر شوند.

5. روی پیرکس را با فویل بپوشانید. به مدت 20 دقیقه آن را در فر بپزید. فویل را بردارید و باقی مانده پنیر را روی آن بریزید. 20 دقیقه دیگر بپزید. پیش از سرو 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در صورت تمایل، روی آن گردوی خرد شده بریزد.
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#8
ماکارونی های رنگی در بازار موجود است، ولی در اینجا قرار است خودمان رنگ ماکارونی های معمولی را به دلخواهمان تغییر دهیم.

[عکس: 201342214572630a.jpg.jpg]
[color=#FFF ! important]ماکارونی رنگارنگ,طرز تهیه ماکارونی رنگارنگ,روش تهیه ماکارونی رنگارنگ,طرز پخت ماکارونی رنگارنگ,آموزش پخت ماکارونی رنگارنگ,مواد لازم برای ماکارونی رنگارنگ,ماکارونی رنگارنگ خوشمزه,دستور پخت ماکارونی رنگارنگ,زمان پخت ماکارونی رنگارنگ,آموزش آشپزی,آشپزی,انواع ماکارونی و پاستا,انواع ماکارونی,انواع پاستا,غذا با پاستا[/color]

اول باید ماکارونی ها را مطابق دستورالعمل روی بسته ماکارونی، داخل آب بجوشایند تا نرم شوند.

[عکس: 201342214572621a.jpg.jpg]
در حالیکه ماکارونی ها در حال پختن داخل آب هستند، مواد رنگی را آماده کنید. از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید، ولی اینجا ما از رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کردیم. حدود 20 قطره از هر رنگ غذا را با 2 قاشق غذاخوری آب داخل هر کیسه زیپ دار بریزید.

وقتی ماکارونی را حرارت دادید، آب آن را بگیرید و فوراً آب سرد روی آنها بریزید تا روند پخت متوقف شود.

ماکارونی را تقسیم کنید و هر بخش را داخل کیسه های رنگی بریزید. زیپ آنها را ببندید و هر کیسه را خوب تکان دهید تا رنگ غذا کاملاً به خورد ماکارونی برود. حداقل یک دقیقه برای هر کیسه وقت بگذارید.

[عکس: 201342214572612a.jpg.jpg]
سپس کیسه ها را یکی یکی باز کنید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ های اضافی شسته شود و آنها را داخل قابلمه بریزید. ماکارونی را خوب هم بزنید.

[عکس: 201342214572653a.jpg.jpg]
سس دلخواهتان را به ماکارونی اضافه کنید و اگر دوست داشتید پنیر پارمزان هم اضافه کنید.

نحوه درست کردن چیپس های پارمزان

چیپس پارمزان با این ماکارونی خیلی خوشمزه می شود و شکل آن هم مثل ابری روی این رنگین کمان است.

[عکس: 201342214572684a.jpg.jpg]
فر را روی درجه 350 بگذارید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و برای هر ابر پارمزانی، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به شکل دایره بریزید. بهتر است از قالب گرد استفاده کنید.

بعد حدود 4 تا 5 دقیقه آنها را داخل فر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند و لبه های آنها طلایی شود. سینی را بعد از 5 دقیقه از فر درآورید و کاغذ روغنی را در جایی بگذارید بمانند تا سرد شود و آماده سرو کردن شود. بهتر است پنیرها را قبل از ماکارونی آماده کنید.

[عکس: 201342214572645a.jpg.jpg]
ماکارونی رنگین کمان و ابرهای پارمزان شما آماده اند!
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
#9
ورقه لازانیا



1 بسته
ریحان خشک



١/٢ ق چ
پنیرپیتزا



به میزان لازم
آویشن خشک شده



1 و 1/2 ق چ
سیر



دو حبه خرد شده
نمک وفلفل هرکدام



١/٤ ق چ
قارچ



١/٢ پیمانه خرد شده
گوشت چرخ کرده



حدودا ٣٤٠ گرم
پیاز



١ عدد خرد شده
سس گوجه فرنگی



١ قوطی


[عکس: 1846615474315245102a.jpg]
فر را از قبل روی حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید
در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود.
دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند .
در یک کاسه معمولی پنیرپیتزا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید
داخل مافین کاپ های سینی یک لایه لازانیا چیده و روی آن ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر پیتزا. مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید و این عمل را یک بار دیگه با بقیه لازانیاها و پنیر و سس تکرار کنید . در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید .
[عکس: 2346615474315245102a.jpg]
بازی بازی با دل ادمم بازی؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه انواع سس بشامل با قارچ به سبک حرفه ای ها صنم بانو 2 153 ۰۴-۰۲-۰، ۰۹:۱۷ ق.ظ
آخرین ارسال: صنم بانو
  انواع املت؛ بفرمایید صبحانه لاکچری! taranomi 2 65 ۰۵-۱۲-۹۷، ۱۲:۰۱ ق.ظ
آخرین ارسال: taranomi
  طرز تهیه انواع دسر با نارنگی نیـایــش 5 123 ۰۹-۰۷-۹۷، ۱۱:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: نیـایــش

چه کسانی از این موضوع دیدن کرده اند
4 کاربر که از این موضوع دیدن کرده اند:
TNTgirl (۲۲-۱۰-۹۴, ۰۲:۵۷ ب.ظ)، فائزه 2 (۱۶-۱۰-۹۴, ۰۶:۴۷ ب.ظ)، bahari (۱۸-۰۳-۹۵, ۱۲:۳۸ ب.ظ)، یاسمن 123 (۰۳-۰۲-۹۶, ۰۶:۴۱ ب.ظ)

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان