۰۷-۰۲-۰، ۱۲:۰۹ ب.ظ
ایرانکوک: باچانگای گوشت نوعی غذای ترکیهای است، این غذا هم مثل مانتی و یا نخودپلو ترکیهای طعم و ظاهر بینظیری دارد. میشود گفت باچانگا نوعی فست فود و ساندویج به حساب می آید، اما از هر نظر سالم است. اصل این غذا با پنیر کاشر و تکههای گوشت خشک شده درست میشود، اما دسترسی به این مواد ممکن است در ایران چندان راحت نباشد؛ به همین علت ما دستور باچانگا را با گوشت چرخ کرده آموش می دهیم، به جای پنیر کاشر هم از هر نوع پنیر چرب مثل چدار یا حتی پارمسان میتوانید استفاده کنید.
مواد باچانگای گوشت داخل پنیر ترکی یوفکا پیچیده میشود و از این لحاظ شبیه پای اسفناج و پنیر است. نگران خمیر یوفکا نباشید، چون میتوانید آن را به راحتی از فروشگاههای مختلف تهیه کنید. بعضی از این خمیرها به شکل ورقههای مستطیلی بزرگ هستند که برای باچانگا باید آنها رو به شکل مثلث برش بزنید، اما اگه خمیر مثلثی شکل تهیه کنید قطعا کارتان راحتتر میشود.
مواد لازم برای باچانگای گوشت
خمیر یوفکا مثلثی: ۶ ورق
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پنیر کاشر: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
مواد باچانگای گوشت داخل پنیر ترکی یوفکا پیچیده میشود و از این لحاظ شبیه پای اسفناج و پنیر است. نگران خمیر یوفکا نباشید، چون میتوانید آن را به راحتی از فروشگاههای مختلف تهیه کنید. بعضی از این خمیرها به شکل ورقههای مستطیلی بزرگ هستند که برای باچانگا باید آنها رو به شکل مثلث برش بزنید، اما اگه خمیر مثلثی شکل تهیه کنید قطعا کارتان راحتتر میشود.
مواد لازم برای باچانگای گوشت
خمیر یوفکا مثلثی: ۶ ورق
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پنیر کاشر: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای قرمز: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !