۰۸-۱۱-۹۹، ۱۰:۳۴ ق.ظ
برترینها: این روزها هوای اکثر شهرها بسیار سرد شده و شاید بسیاری از افراد عادت داشتند در روزهای سرد زمستانی به بیرون بروند و آش بخورند و حسابی از ترکیب سرمای زمستان و گرمای آش لذت ببرند. اما بخاطر ویروس کرونا خیلی از این برنامهها کنسل شده و افراد ترجیح میدهند در خانه بمانند. بههمین دلیل امروز ما تصمیم گرفتیم چند نوع آش خوشمزه را به شما آموزش دهیم تا در این روزهای سرد خودتان در منزل درست کنید و لذت ببرید. با ما همراه باشید.
آش ماست و اسفناج
مواد لازم
طرز تهیه:
۱. برای شروع لوبیا سفید، ۲ قاشق پیازداغ، ۱ قاشق سیر داغ و به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و اجازه میدیم تا لوبیاها کاملا بپزن و نرم بشن، حدود ۲ ساعت کافیه.
۲. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج میرسه لازم نیست اسفناج رو کاملا خورد کنیم و هر چقدر درشتتر باشه بهتره.
۳. حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا اسفناجها بپزن و تغییر رنگ بدن. حالا رشته آشی رو هم اضافه میکنیم. آش رو به آرومی هم میزنیم تا رشتهها به هم نچسبن و کم کم شروع به پختن و حجم گرفتن کنن.
۴. اجازه میدیم تا رشتهها کاملا نرم بشن و حجم بگیرن و به آش قوام بدن و آش روغلیظ کنن حالا دیگه درواقع آشمون حاضره و فقط میمونه اضافه کردن ماست. پس در پنج دقیقه نهایی به مقدار کافی نعناداغ اضافه کرده و ماست رو هم میریزیم.
۵. بهتره ماست رو کم کم اضافه کنیم و مزهی آش رو بچشینم تا در صورت لزوم مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنیم. هر چه ماست ترشتر باشه آشمون لذیذتر میشه. بعد پیاز داغ و سیر داغ اضافه کرده و سروش کنیم.
آش ماست و اسفناج
مواد لازم
- اسفناج: ۵۰۰ گرم
- ماست چکیده ترش: ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری
- لوبیا سفید: ۱ پیمانه
- رشته آشی: ۱۵۰ گرم
- پیازداغ، نعناداغ و سیرداغ به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. برای شروع لوبیا سفید، ۲ قاشق پیازداغ، ۱ قاشق سیر داغ و به مقدار کافی آب رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم و اجازه میدیم تا لوبیاها کاملا بپزن و نرم بشن، حدود ۲ ساعت کافیه.
۲. حالا نوبت به اضافه کردن اسفناج میرسه لازم نیست اسفناج رو کاملا خورد کنیم و هر چقدر درشتتر باشه بهتره.
۳. حدود بیست دقیقه الی نیم ساعت طول میکشه تا اسفناجها بپزن و تغییر رنگ بدن. حالا رشته آشی رو هم اضافه میکنیم. آش رو به آرومی هم میزنیم تا رشتهها به هم نچسبن و کم کم شروع به پختن و حجم گرفتن کنن.
۴. اجازه میدیم تا رشتهها کاملا نرم بشن و حجم بگیرن و به آش قوام بدن و آش روغلیظ کنن حالا دیگه درواقع آشمون حاضره و فقط میمونه اضافه کردن ماست. پس در پنج دقیقه نهایی به مقدار کافی نعناداغ اضافه کرده و ماست رو هم میریزیم.
۵. بهتره ماست رو کم کم اضافه کنیم و مزهی آش رو بچشینم تا در صورت لزوم مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنیم. هر چه ماست ترشتر باشه آشمون لذیذتر میشه. بعد پیاز داغ و سیر داغ اضافه کرده و سروش کنیم.
از یهـ جاییـ بهـ بعدـ اگر نریـ خـــــری !