۱۳-۱۲-۹۳، ۱۲:۱۷ ق.ظ
![[عکس: 56654757658798989.png]](http://www.niksalehi.com/khanedari/khabar/56654757658798989.png)
تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش
_ بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
_ سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
_ برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
_ سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
_ در صورت شور شدن سوپ ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از ۱۵دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
_ برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
_ یک و نیم قاشق چای خوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
_ افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود
برترینها
آرامش چیست ؟
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .
نگاه به گذشته و شکر خدا
نگاه به اینده و اعتماد به خدا
نگاه به اطراف و جستجوی خدا
نگاه به درون و دیدن خدا
لحظه هایت سر شار از بوی خدا . . .